Esu visiškai pasiklydusi savo jausmuose, mintyse it kažkokiame užburtame rate
0 (0)

1 Response

  1. DS parašė:

    Panašu, kad nepasitikėjimą savimi ir visas tolimesnes neigiamas pasėkmes sukėlė „išsiskyrimas mane labai psichologiškai paveikė” – tai tarsi pasėjo abejonę savimi ir viskuo kas su tavimi yra ar galėtų būti susieję,kuomet lieka tik pamastymai ir analizės, atėjus prie praktinių veiksmų suveikia savisaugos instinktas, kai surandame priežasčių kodėl kažko nereikia sakyti ar daryti. Tokios patirtys pareikalauja laiko kol grįši į reikiamą būseną. Gerai yra tai,kad tavo situacija tikrai yra išsprendžiama, tai laiko klausimas.
    Visi sprendimai tiksle, o tikslas formuoja elgesį,pasirinkimus ir progresą norima kryptimi.
    Yra daugybė pasirinkimų ir variantų kurių nepastebime.
    Niekas nežino ko mes norime – tai žino tik tas žmogus kuris ir kelia tokį klausimą tam reikalinga kryptinga savianalize, beje dauguma į šį klausimą atsako miglotai. Manau esamoje situacijoje pravartu įsivardinti Tikslą(-us),kurie ir padiktuos reikiamus atsakymus, tinkamus veiksmus jiems įgyvendinti ir labai svarbu atrasti tuos žmones kurie tave gali papildyti trūkstama informacija, žiniomis, įžvalgomis ar padėtų konkrečiu klausimu.
    Dar vienas aspektas – pabaigtas aukštasis mokslas. Galbūt galėtum vienaip ar kitaip tai panaudoti ar pritaikyti LT ar EU.

    Pamastymui
    Kokie tavo asmeniniai ir profesiniai tikslai 2,3,5 metams ar daugiau?
    Kokia didžiausia tavo gyvenimo svajonė?
    Kokia veikla/darbas/verslas tave žavi?
    Kokios tavo stiprybės?
    Žinant savo stiprybes, kur matai savo galimybes esamoje situacijoje?

    Panašūs klausimai dažnai inicijuoja naujas įžvalgas, tikslingą mastymą. Atrasti atsakymai į kylančius klausimus suteiks progresą reikiama linkme. colway@eircom.net

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version