Bendradarbiauti su priešu
0 (0)

Adam Kahane „Bendradarbiauti su priešu: kaip dirbti su žmonėmis, su kuriais nesutari, kurių nemėgsti ar kuriais nepasitiki” (2018)
Išleido: Vaga
Vertė: Nida Norkūnienė
Puslapių: 192

Dažnai siekdami mums svarbių tikslų privalome dirbti su žmonėmis, su kuriais nesutariame, kurių nemėgstame arba kuriais nepasitikime. Tarptautinio bendradarbiavimo ekspertas Adamas Kahane’as ne kartą praktikoje susidūrė su šiuo iššūkiu, spręsdamas tiek reikšmingas pasaulines problemas, tiek kasdienius organizacijų ar net šeimyninius rūpesčius.

Autorius pastebėjo, jog įsitvirtinusi bendradarbiavimo samprata, grįsta fantazijomis apie harmoniją, tikrumą, garantijas, pritarimą vieni kitiems, – yra klaidinga.

Šioje knygoje A. Kahane’as pripažįsta nepatogią, kupiną nesutarimų realybę ir siūlo visiškai naują požiūrį į bendradarbiavimą bei dalijasi patirtimi, kaip sėkmingai dirbti ne tik su kolegomis ir draugais, bet ir su oponentais ar net priešais.

„Ši knyga skirta kiekvienam, kuris suka galvą ir rūpinasi, kaip atlikti darbus, įgyvendinti sumanymus su nepanašiais į save, – tiek savo verslo įmonėje, tiek vyriausybėje ar ne pelno organizacijoje, tiek su kitų organizacijų, bendruomenių ar skyrių žmonėmis. Ji skirta kiekvienam, norinčiam daryti pažangą įveikiant pačius svarbiausius sunkumus – ne tik su kolegomis ir draugais, bet ir su oponentais ar priešais.”

Adam Kahane

Knygos pagrindu skelbti tekstai: Ką gi daryti, kai bendradarbiavimas atrodo būtinas ir neįmanomas?

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version