101 būdas suvaldyti nerimą ir depresiją
5 (1)

Tanya J. Peterson „101 būdas suvaldyti nerimą ir depresiją. Pratimai, padedantys nusiraminti ir atsikratyti baimių, fobijų, panikos priepuolių, išgąsčio bei vangumo“ (2020)
Išleido: Liūtai ne avys
Vertė: Laimutė Pacevičienė
Puslapiai: 256
ISBN: 9786098254372

Ar jaučiatės išsekęs ir prislėgtas dėl nuolat persekiojančio ir verčiančio atsiriboti nerimo? Galbūt siekdamas išsilaisvinti nerimą tik sustiprinate. Nesvarbu, ar įkalintas neramių minčių ir emocijų jaučiatės veik visą gyvenimą, ar tik pastaruoju metu, jūs galite atrasti būdą ištrūkti iš nerimo ir depresijos spąstų.

„101 būdas suvaldyti nerimą ir depresiją“ – tai jūsų veiksmų planas ir priemonės, kurias pasitelkęs išsilaisvinsite. Šiame asmeninių galių ugdymo vadove rasite:

  • 101 pratimą, leisiantį atgauti tokio gyvenimo, kokį norite gyventi, kontrolę;
  • penkis atskirus skyrius, kuriuose pristatomos praktinės ir lengvai įvykdomos nerimą malšinančios veiklos;
  • būdų, padedančių atsikratyti nuolat kamuojančių įkyrių minčių;
  • metodų, leidžiančių susidoroti su nerimu, depresija, vangumu namuose, darbe ar ugdymo įstaigoje;
  • priemonių, padedančių įveikti nerimą, kylantį bendraujant su kitais;
  • strategijų, kurias pasitelkęs atsikratysite dieną ir naktį kamuojančių rūpesčių;
  • veiksmingų praktikų, numalšinančių nerimą.

Liaukitės kovoti su nerimu ir tiesiog jį paleiskite, imdamasis efektyvių veiksmų. Susikurkite kokybišką gyvenimą be nerimo. Savo rankose laikote „101 būdą suvaldyti nerimą ir depresiją“ ir galite pradėti gyventi nevaržomą, laisvą, visavertį gyvenimą. Atsiverskite knygą ir pradėkite naują gyvenimo skyrių.


Tanya J. Peterson (Tania Peterson) yra tiksliųjų mokslų magistrė ir sertifikuota terapeutė, įvairiuose internetiniuose ir spausdintuose leidiniuose daug rašanti apie psichikos sveikatą, taip pat nuolat bendradarbiaujanti su populiariu tinklaraščiu The Mighty bei svetaine HealthyPlace.com, kurioje ji atsakinga už savo savaitinę skiltį Anxiety-Schmanxiety. Be to, T. Peterson parašė keturis kritikų pripažintus ir apdovanojimų pelniusius romanus, kuriuose su užuojauta pasakojama apie psichikos ligas.

Įvertinkite!
[Balsavo: 1 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version