Depresija ir kūnas
0 (0)

Alexander Lowen „Depresija ir kūnas. Planas įveikti” (2014)
Išleido: forSmart
Vertė: Jurgita Ruškytė, Lina Navickaitė

Įsigyti >>

Revoliucinis garsaus psichiatro metodas, padėsiantis įveikti depresiją.

Dr. Aleksandro Loveno (Alexander Lowen) nuomone, depresijos apimtas žmogus yra praradęs ryšį su realybe, o ypač su savo kūno realybe. Šioje įkvepiančioje, novatoriškoje knygoje tyrinėjamos kultūrinės ir psichologinės priežastys, dėl kurių patenkama į tokią situaciją; joje parodoma, kaip galime įveikti depresiją, atkūrę ryšį su savo fizine savastimi ir mokydamiesi atpažinti fizinę savo emocijų išraišką.

Turėdamas milžinišką darbo su depresija sergančiais pacientais patirtį, autorius pateikia paprastų, bet nepaprastai efektyvių pratimų kompleksą, kurie padės sužadinti įgimtą savo energiją, išreikšti meilę ir savąjį unikalumą, atgaivinti dvasingumą ir tikėjimą gyvenimu.

„Dr. Loveno knyga svarbi visiems, ji sudomins tiek profesionalus, tiek nespecialistus. Šis rašytojas yra nepaprastai ryškus ir rašo be galo atvirai.”
„Publishers Weekly”

Valstybėse, kuriose atlikti išsamūs tyrimai, depresija sergančiųjų skaičius paprastai yra apie 5–6 procentus. Pasaulinė sveikatos apsaugos organizacija depresiją, nuo kurios kenčia daugybė žmonių, laiko labiausiai slegiančia liga.

Dr. Aleksandras Lovenas (Alexander Lowen) yra revoliucinio bioenergetinės psichoterapijos metodo kūrėjas. Atliekant pratimus galima atkurti natūralią kūno laisvę ir spontaniškumą. Taikant šį metodą, dirbama tiek su kūnu, tiek atliekama asmeninė psichoanalizė.

Pagrindinis šio metodo šalininkas dr. A. Lovenas dirba psichiatru Niujorke ir Konektikute, taip pat yra Bioenergetinės analizės instituto direktorius. Drauge su žmona jis gyvena Niu Keinane, Konektikute. Be knygos „Depresija ir kūnas” dr. Loveno parašė šias: „Bioenergetika” (Bioenergetics), „Malonumas” (Pleasure), „Meilė, seksas ir jūsų širdis” (Love, Sex,and Your Heart) (į lietuvių kalbą jos neišverstos).

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version