Elijus Kebleris: apie dvasingumą
0 (0)

„Žmogaus gyvenimas be tinkamų žinių tampa panašus į karikatūrą”, – pastebėjimais dalinasi E. Kebleris

Savo gyvenime Elijus Kebleris sėkmingai kilo karjeros laiptais užimdamas vadovaujančias pareigas įvairiose valstybinėse institucijose. Stažavosi Vokietijoje, dėstė keliose katedrose universitete, buvo išrinktas Lietuvos Muay Thai (Tailando boksas) sąjungos viceprezidentu, o paskutiniu metu turbūt labiausiai žinomas ir dėl didelio populiarumo sulaukusios savo knygos „Laumžirgio istorijos – visa tiesa apie tikrąją laisvę“, kuri išleista ne tik Lietuvoje.

Elijus dažnai kviečiamas į įvairias televizijos laidas, rašo straipsnius žurnalams bei žiniasklaidos portalams. Konsultuoja, skaito paskaitas, veda seminarus vadybos,  personalo, saviugdos bei asmenybės tobulinimo klausimais. Valstybės tarnybos departamento registre yra patvirtintas, kaip turintis teisę mokyti valstybės tarnautojus.

Pateikiame Elijaus Keblerio interviu, kurį jis maloniai sutiko duoti portalui psichika.eu. Elijus pasakoja apie tai, kaip atrado teisingą suvokimą, tikrąjį dvasingumą, be kurio visos psichologinės, teologinės ar bet kokios kitos žinios, jo manymu, yra bevertės.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version