FLIRTAS SU SAVIMI!… PRADEDAME VASARIO 7 D.
0 (0)

Tai 4 savaičių bendravimo ir asmeninių santykių mokymų programa, kuri į esminius gyvenimo pokyčius ves, kviesdama giliau pažvelgti į save ir besąlygiškai priimti save visokį. Ir tik tuomet, kai pamilsime save, pradėsime jaustis komfortiškai, būdami su savimi, sugebėsime taip jaustis ir su aplinkiniais. Didžioji paslaptis ir glūdi tame, kad svarbiausi pokyčiai gyvenime ateina ne tada, kai dirbtinai bandai kopijuoti kitų gyvenimus ar išmoksti būti panašiu į kažką, bet tada, kai išmoksti pamilti save, priimti save visokį, išlaisvinti savo stipriąsias puses ir jomis remtis.

Kad ir kaip keistai beskambėtų, bet labai dažnai mes patys „užrakiname“ save, susitapatindami su taip gerai išmoktu „tai ne man“ vaidmeniu, kad tik su tyliu atodūsiu stebime, kas vyksta: kaip kartojasi negatyvios situacijos, prarandami draugai, nepavyksta užmegzti ar išlaikyti artimų santykių, vis „susimaunama“, kalbant viešai…

„Flirtas su savimi“ naujiems pokyčiams siūlo ne tik naujų žinių ar greitai išmokstamų bendravimo technikų, bet pakankamai žaismingą „vaidmenų“ terapiją, geštalto psichoterapijos eksperimentus, kūrybinį rašymą, įsisąmoninto buvimo dabartyje praktikas. Visa tai leidžia pamatyti savo „užstrigimus“ tarsi iš šalies, pamilti save visokį ir besąlygiškai priimti save, atsiveriant naujiems, jau įsisąmonintiems, gyvenimo vaidmenims….

„Flirtas su savimi“ – tai praktinių užsiėmimų programa, leidžianti viso to mokytis saugioje nedidelėje bendraminčių grupėje, nes tik per santykį su kitais, gali pažinti save, šį pasaulį ir išmokti gerai jaustis jame. Po kiekvieno užsiėmimo gausite individualias, priklausomai nuo konkretaus jūsų poreikio, užduotis. Būtina užsiėmimų dalis – patirčių, įspūdžių ir įžvalgų, kaip realiame gyvenime sekėsi taikyti naujas žinias ir “naujus vaidmenis”, pasidalijimas. Po mėnesio, palyginę save su buvusiu iki Flirto savimi, pamatysite realius pokyčius. Ir tai bus ženklas, kad „vidiniai varteliai“ į laisvę atsiveria.

Dalyvių skaičius grupėje ribotas (iki 12 asmenų), grupėje bus laikomasi šių taisyklių: konfidencialumas, saugumas, nevertinimas ir visapusiškas palaikymas. Užsiėmimų ciklą sudaro 4 praktiniai seminarai, kurie vyks trečiadieniais po 3 valandas su trumpa pertraukėle, nuo 18 iki 21 val. Vilniaus senamiestyje, VšĮ Konsultacijų ir mokymo centras „ESU“ patalpose, Kruopų 7-9. Užsiėmimų tvarkaraštis: 2018 m. vasario 7, 14, 21, 28 dienomis 18-21 val.

Mokymų programos kaina – 120 Eur. Būtina išankstinė registracija el. paštu info@esukmc.lt, tel. 8 68774775, https://www.esukmc.lt/mokymas/flirtas-su-savimi-pradedame-vasario-7-d/2018-02-07/

Užsiregistravusiems bus atsiunčiama sąskaita apmokėjimui. Vieta seminare rezervuojama tik gavus apmokėjimą.

Mokymų programą veda Danguolė Krupovnickienė, Geštalt psichologijos konsultantė, sertifikuota Įsisąmoninimu grįsto streso valdymo ir kognityvinės terapijos mokytoja – instruktorė, Mindfulness Lietuvoje asociacijos narė, mokymų ir seminarų vedimo patirtis – 15 metų.

Iliustracija: Helena Lopes

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version