Judesio ir dailės terapijos stovykla Pažaislio Vienuolyne
0 (0)

Mielos moterys, kviečiame Jus š.m. liepos 24 – 29 d. į dvasinio augimo ir asmeninio tobulėjimo stovyklą „Per kūną į sielą“, kurioje bus naudojami judesio ir dailės terapijos metodai, vyks įvairios paskaitos ir emocijų pažinimo technikos, semsimės ramybės ir išminties!

Stovykla vyks Pažaislio vienuolyne – be galo gražioje, vaizdais bei gera energetika turtingoje vietovėje. Pažaislio bažnyčios ir vienuolyno ansamblis, vienas puikiausių brandžiojo baroko architektūros šedevrų Šiaurės Rytų Europoje, įsikūręs visai šalia Kauno marių, ant Pažaislio kalvos.

Trumpai apie stovyklos programą:
• Stovykloje bus naudojami šokio – judesio terapijos ir darbo su kūnu metodai. Judesio pagalba padėsime išlaisvinti įtampas ir išgirsti kūno siunčiamus impulsus. Prisilietimais maitinsime nervų sistemą ir žymėsime savo kūno ribas. Stiprinsime savo kūno suvokimą, priėmimą ir įsižeminimą. Šokio – judesio terapijos užsiėmimų tikslas – sukurti saugią erdvę, kurioje galima būtų vystyti kūrybiškumą, atsipalaiduoti nuo susikaupusių įtampų, priimti kūno siunčiamus signalus ir taip išmokti daugiau (pasi)tikėti savimi, savo išskirtinumu. Tokioje erdvėje įmanomi pokyčiai ir asmeninis augimas.

• Kvėpavimo ir kūno pratimų pagalba raminsime protą ir atsiversime kūrybiškumui.

• Stovykloje vyks dailės terapijos užsiėmimai. Kviesime pasinerti į kūrybinę veiklą, atgaivinti ir vėl patirti savo spontanišką kūrybiškumą, žaidimo procesą. Dailės terapijos procese gilėja savęs pažinimas, savęs priėmimas, harmonizuojamas tobulėjimas, asmeninis augimas… Dailės terapijos metodai nereikalauja specialių meninių sugebėjimų, svarbus pats kūrybinis procesas. Tai – spontaniška kūryba, suteikianti plačių galimybių tyrinėti, išreikšti save, savo jausmus, pasaulėjautą ir mintis. Grupinės refleksijos metu vykstantys patirties apmąstymai, įžvalgos bei kitų grupės narių atliepimai į spontaniškai sukurtus kūrinius – padeda tobulėti, įžvelgti svarbius dalykus bei inicijuoja teigiamus pokyčius.

• Kiekvieną dieną vyks vis kita paskaita: susipažinsite su emocinės laisvės technika, su stebuklinga pasąmonės galia, ketinimų galia bei turėsite galimybę giliau išjausti sėkmingo žmogaus mąstymo savybes.

• Stovyklos metu taip pat bus laikas, skirtas tylai ir asmeninei maldai.

Stovyklos vadovės:

Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, dailės pedagogė, baigusi specialiuosius kursus „Dailės terapijos metodų taikymo galimybės“, studijuojanti Maskvos institute specialioje programoje „Meno terapijos metodai psichologinio konsultavimo, socialinio darbo ir sveikatos priežiūros srityse“ ir šios kvalifikacijos programos organizatorė Lietuvoje. Dainora jau 13 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu bei asmeniniu augimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora – sertifikuota „Eneagramos” (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė, savo darbe naudojanti projektyvią psichologinę metodiką – metaforines asociatyvines kortas (šios metodikos mokėsi pas pirmtaką, OH kortų serijos leidėją, psichoterapeutą Moritz Egetmeyer (Vokietija)). Dainora – taip pat Lietuvos Meno terapijos asociacijos narė, Vilniaus Geštalt terapijos instituto studentė.

Auksė Luišaitė, gyvenimo moto – „Gyvenu, nes šoku“. Šokis yra ne tik būdas išreikšti save – tai susitikimas su savimi ir kitais, judėjimas savęs ir savo pažinimo link. Šį moto papildo žinojimas, kad kūnas niekuomet nemeluoja, ir tik įsiklausymas į jo siunčiamus signalus leidžia geriau suprasti savo poreikius, išgryninti norus bei ketinimus. Auksė – daugemetė šokių grupės LEGENDA vadovė ir choreografė, Šokio pedagogikos bakalaurė; devynerius metus koordinavo įvairius projektus, susijusius su šiuolaikiniu šokiu; nuo 2004 m. praktikuoja Pilateso metodą, o nuo 2011 m. – šokio-judesio terapiją, kurios mokėsi Dr. Aleksandro Giršono programose. 2014 m. rudenį pradėjo Integruotos kūno judesio terapijos studijas Londono Integruotos darbo su kūnu ir judesiu terapijos institute. Virš 13 metų praktikuoja meditaciją.

Asta Ivaškevičiūtė beveik 10 metų dirbo reklamos ir rinkodaros srityje, siekė karjeros aukštumų. Tačiau, užlipusi išsvajotos karjeros laiptais, suprato, kad laimės čia nėra. Pradėjusi ieškoti laimės, atrado Reiki, bhakti jogą ir Vedas. Asta Lietuvoje ir užsienyje skaito paskaitas apie moterų ir vyrų santykius, harmoningų santykių kūrimą ir apie tai, kaip gi įsileisti laimę į savo gyvenimą. Asta Ivaškevičiūtė – VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studija“ bendraturtė, lektorė, bhakti jogė, Emocinės laisvės technikos praktikė (daugiau apie Astą).

Dalyvių skaičius stovykloje – ribotas: tik 12 moterų! Todėl galėsime priimti tik tas moteris, kurios pirmosiosios užsiregistruos ir patvirtins registraciją avansiniu mokėjimu.

Preliminarią stovyklos dienotvarkę ir užsiėmimų temas atsiųsime užsiregistravusioms el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com (pazinimassaviraiska.lt) Tel. pasiteirauti: 868444109

Stovyklos kaina: 420 Eur (įskaičiuota: apgyvendinimas vienuolyne (puikios gyvenimo sąlygos), pusryčiai/pietūs/vakarienė (sotus, skanus, šviežias vegetariškas maitinimas tris kartus per dieną), visa stovyklos programa – judesio terapijos, dailės terapijos užsiėmimai, įvairios meditacijos ir paskaitos ir visos priemonės bei medžiagos, reikalingos stovyklos metu).

Registruojantis į stovyklą reikalingas 120 Eur avansinis mokėjimas (mokėjimo paskirtyje rašykite: stovykla Pažaislio vienuolyne 07-24).
Mūsų rekvizitai:
VŠĮ Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos
a.s.: LT957044060007887398,
Įmonės kodas: 303011485

Renginys facebook’e.

 

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version