Magija
5 (2)

Magija – tai manipuliavimas žmonių sąmone. Tai triukai, kurių mes negalime matyti. Ir jie gali valdyti mus. Taip sukiršintas tautas viduje lengviau užgrobti ar suskaldyti. Tokių pavyzdžių yra apstu.

Kadaise gyveno vienas kinų generolas, kuris buvo didis magas. Per pilietinį karą jis sukvietė milžinišką dievų armiją ir paleido juos skristi. Tai sukėlė siaubą priešininkų gretose, galybę karių ši dievų magija pražudė. Laimei, priešininkų generolas buvo išmintingas, tad greitai suprato kas vyksta.

Kitą dieną jis sušaukė savo karius ir visiems paaiškino, kad „Visi turite žiūrėti į aukštai ant stulpo iškeltą krištolinį rutulį. Stenkitės išlikti susitelkę tik į jį ir išlaikyti aiškų ir skaidrų, it tas krištolas, protą. Tada būsite saugūs. Bet jei blaškysitės, jūsų dėmesys klaidžios tai šen, tai ten – dievai jus pražudys.“

Visi kariai laikė savo protus sutelktus į krištolinį rutulį ir meditavo išlaikydami tyrą tikrovės supratimą. Netrukus pasirodė dievų armija. Kurį laiką ji kabojo ore, o paskui staiga tiesiog akyse virto sausais lapais krintančiais žemyn.

Parengta pagal: Kęstutis Marčiulynas (2022) „Laiškai iš Drakono kalnų“, 244-245 p.

Įvertinkite!
[Balsavo: 2 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version