Man atrodo, jog manęs niekas nemyli, ir aš niekam nereikalinga
1 (1)

6 Responses

  1. Одинокий Волк parašė:

    Tu nežinai kas yra vienatve :)jaunimas ,,,,,

    • darulis parašė:

      as zinau

    • Man 15m. parašė:

      Bejausmis (Одинокий Волк)… Jei žmogus yra jaunas, jis nežino, ką reiškia vienatvė?!! Tai tikrai nėra tiesa, nes begalinis skausmas, ilgesys, nereikalingumo jausmas, prasmės praradimas, pilname kambaryje žmonių, neturėjimas su kuo nors pasikalbėti…(bei begalės kitų ,,širdį veriančių” aplinkybių, užklupusių jausmų…)Ne gi tai nevienatvė??? Geriau paklauskit savęs ar Jūs pats žinote ką tai reiškia?;)

  2. Ari parašė:

    Jei jau esi jaunas vadinas nežinai kas yra vienatvė? Keistas požiūris ,Tamstele, matyt ,nežinote ,ką jaunimas patiria šiais laikais ir ,be to ,vienatvę kiekvienas supranta savaip. Ir jei tėvai panelei neskiria visai dėmesio tai jau vienatvė… Nesvarbu ,kad jie nori jai geresnio gyvenimo ar dėl kurios nors kitos priežasties neskiria jai to dėmesio ..

  3. Laura parašė:

    Man 11m. Ir jaučiuosi siaubingai tad nesakykit kad jaunimas nepatire to jausmo…

    • vdas parašė:

      Laura, iš vieno sakinio neįmanoma nuspręsti kas sukelia sunkius jausmus, išgyvenimus. Bet galima spręsti, kad aplink yra daug gerų žmonių, kurie, jei tik žinotų, išsyk pasistengų kažkaip padėti. Bet tam reikia pasipasakoti. Būtina, kad išgirstų, susiprastų. Todėl noriu pasiūlyti štai ką: atsispausdink visą šį straipsnį su komentarais, markeriu, Laura, paryškink savąjį, o tada ištaikyk ramią minutę ir paprašyk tėvų perskaityti šį straipsnį. Kreipkis į auklėtoją su prašymu perskaityti šiuos lapus, į mokyklos logopedą pasigavusi koridoriuje. Gali kreiptis netgi į geros širdies artimus gimines, krikšto tėvus.. Suprantama, suaugusieji pernelyg susireikšmina, nes JŲ problemos yra svarbesnės negu aplinkinių ar tuolabiau jauno amžiaus paauglių. Bet yra žmonių, galvojančių priešingai ir jie geranoriškai padės, patars, pasidalins savo patirtimi.

      Visada pagalba yra šalia, retsykiais tiesiog pakanka pasisveikinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version