Meno terapijos seminarai su prof. Liudmila Lebedeva iš Maskvos
0 (0)

Kviečiame Jus į MENO TERAPIJOS seminarus su daugeliui gerai pažįstama prof. LIUDMILA LEBEDEVA iš Maskvos.

Džiaugiamės mūsų bendradarbiavimu su Maskvos pozityviųjų technologijų ir konsultavimo institutu bei su daugeliui gerai pažįstama prof. Liudmila Lebedeva iš Maskvos. Jos dėka turime galimybę giliau pažinti MENO TERAPIJĄ ir autorinius meno terapijos metodus, plačiai taikomus tiek pedagoginėje – socialinėje veikloje, tiek psichoterapijos srityje bei psichologiniame konsultavime.

• Dalyvaudami šiuose seminaruose, Jūs susipažinsite su autorinėmis meno terapijos technikomis, semsitės meno terapijos patirties, susipažinsite su kūrybiškais emocijų pažinimo ir valdymo metodais, padedančiais geriau jaustis darbe ar šeimoje, atrasite asmeninius resursus, gerinančius tarpasmeninius santykius ir gyvenimo kokybę apskritai.

• Meno terapija leidžia žmogui atskleisti savyje neatpažintas galimybes, talentus, surasti naujus problemų sprendimo būdus, pasisemti stiprybės. Pasitelkiant savistabą turėsite galimybę peržvelgti savo gyvenimiškas elgesio strategijas – įvertinti asmeninių nesėkmių patyrimą ir jį įprasminti, apsvarstant jį kaip sau vertingą resursą.

• Pageidaujant dalyvauti meno terapijos seminaruose, nereikia turėti jokių papildomų meninių įgūdžių. Dailės terapijos metodai paremti spontaniška kūryba ir laisva saviraiška.

I SEMINARO TEMA: „Baltas šokis“ – vasario 14 d. (trečiadienį, 17.00 – 21.00 val.) Tai – dailės terapijos technika, kuri remiasi emocine parama bei vidinių resursų paieška bei jų suradimu. Šio seminaro metu Jūs turėsite galimybę tyrinėti individualų vidinį procesą – suvokti vis dar esančias asmenines nuoskaudas ar įsižeidimus ir pasitelkiant sąmoningumą rasti kūrybinių sprendimų, kaip išspręsti sudėtingas gyvenimo situacijas bei išgirsti asmeninius atsakymus, kaip atleisti ir susitaikyti. Skambės ir simbolinis klausimas: „Ką aš noriu pakviesiu baltam šokiui?” Šiame kūrybos procese bus naudojami neįprasti meniniai raiškos būdai ir priemonės.

II SEMINARO TEMA: „Fotoprojekcija ir psichodiagnostika” – kovo 20 d. (antradienį, 17.00 – 21.00 val.). Seminaro metu bus pristatomas fotoprojekcijos metodas naudojant nuotraukas ir Judy Weiser klausimyną kartu su pasakojimo istorijomis bei meninė kūrybinė veikla. Fotoprojekcija – tai ypatingas dailės terapijos metodas, puikus įrankis asmeninėse ir šeimos konsultacijose. Šis metodas leidžia saugiai pažvelgti į aktualias vidines temas bei patirtis, skatina savo jausmų, požiūrių, elgesio modelių, asmeninių resursų tyrinėjimą. Naudojant šį metodą bei pasitelkiant kūrybinės raiškos priemonės, galime lengviau rasti savus atsakymus į mums svarbius klausimus.

Seminarų vedančioji: LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija) – pedagogikos mokslų daktarė, profesorė, Pozityvių technologijų ir konsultavimo instituto mokslo srities prorektorė. L. Lebedeva yra individualių meno terapijos technikų autorė. L.Lebedeva yra parašiusi daugelį knygų apie dailės terapiją. 2013 metais Lietuvoje buvo išleista viena iš jų – „Dailės terapija: teorija ir praktika“. Liudmila veda mokymus ir seminarus Rusijos Federacijoje ir Rytų Europoje, bendradarbiauja su praktinės psichologijos centrais ir institutais bei Australijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių mokslininkais.VIENO

VIENO SEMINARO KAINA: 45 Eur/asmeniui (registracijos patvirtinimui reikalingas 15 Eur registracijos mokestis, likusią sumą bus galima sumokėti atvykus).

Mūsų rekvizitai:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485
a.s LT957044060007887398

Seminarai vyks VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJOJE, adresu: Vytenio g. 10, Vilnius (atskiras įėjimas iš kiemo pusės).
• Pageidaujantiems bus išduodami dalyvių pažymėjimai (5 akad.val./1 seminaras).
• Seminaras vyks rusų k.

SVARBI REGISTRACIJA IŠ ANKSTO!
Registruotis galite el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com,
tel. pasiteirauti 868444109

Daugiau informacijos apie mūsų studiją ir dailės terapijos seminarus galima rasti čia: http://pazinimassaviraiska.weebly.com/dail278s-terapija-seminarai-ir-grup278s.html
Renginys facebook’e

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version