Neištikimybė ir kiti pavojai
0 (0)

3 Responses

  1. my parašė:

    Geras straipsnis. Informatyvus, šį tą naujo sužinojau ir be jokio pilstymo iš tuščio į kiaurą.

  2. Elena parašė:

    Kaip suprasti iškilusių problemų sprendimo jokiu būdu negalima paversti diskusijų objektu??? Aš tai taip suprantu gyvenimą – iškilo problema, pasikalbi, išsiaiškini, išsprendi ir gyveni toliau, tik ta problema jau išspręsta. Ir taip su visom problemom. Jeigu jų nespręsi, o paliksi kauptis ar net augti, tai kas bus po kiek laiko?

  3. Rain parašė:

    1. ;
    2.
    1. Išsiaiškinti kodėl antra pusė buvo neištikima? Kas čia per naujoviška logika? Ar jau pasaulis verčiasi aukštyn kojomis ir mylėjimasis tampa tokiu nereikšmingu dalyku, kad išdavus antrąją pusę tampa priimtina pasikalbėti apie tai bei išsiaiškinti kodėl taip padarė? Niekada gyvenime neklausyčiau jokių excuses, ir jei jau žmogus buvo neištikimas – tai jau santykių pabaiga. Reikia išmokti kalbėtis ir pasakyti kas yra blogai, išsiaiškinti situaciją, o ne dulkintis su kuo papuola dėl kažkokios „nuoskaudos” ar „nusivylimo”. Išsiskyrimas tokiu atveju yra puikus atpildas už visišką bukumą ir nesubrendimą ir nereikia tokio žmogaus gailėti nei trupučio.
    2. Kalbėjimo maniera? Čepsėjimas? Na jau tik nereikia juokauti. Kai patinka žmogus toks, koks yra – priimi viską, o jei jau kažkas ima erzinti po kurio laiko – tuomet vadinasi žmogui kažkas negerai. Vertėtų apmąstyti kodėl dabar ėmė erzinti ir tuo pačiu suvokti kad tai išties juokingas ir visiškai nereikšmingas dalykas. O jei jau taip erzina – tuomet gražiai paprašyti antrosios pusės kad stengtųsi taip nebedaryti (tik ne kalbėjimo manierą keisti, nes tai jau tiesiog išsidirbinėjimas), o ne kaltinti nieko nesakant ir sau nervus dėl menkniekio gadintis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version