Šalia noriu vyriškio, o ne vaikiščio
5 (1)

4 Responses

  1. Dalia parašė:

    Ji nori jam paglostyt jam galva ne todėl ,kad ji nori iš tikrųjų, o todėl, kad čia jos atsakymas į jo “Norėčiau tave pabučiuoti”. Tikras vyras niekada to nesakys – tiesiog ims ir pabučiuos. Ji taip sako iš absurdo! Nemanau kad ji motiniško tipo mergina. Jei ji butų , ji tokio net laiško nebutu rasius – ja tenkintų motinos vaidmuo jų santykiuose.

  2. Aiste parašė:

    Taip, Dalia. Būtent! Net psichologė pati nesuprato ką nori moteris pasakyti ir kokia problema išspręsti. Psichologė reiktų dar kartą paskaityti šią situaciją.

  3. babcia parašė:

    sąžiningai SAU pasakyk, nori gyvent su ŠITU vyriškiu ar ne? Žmonės nesikeičia, netaps jis kitoks, nebūsi ir tu kitokia, todėl perdaryt nesigaus nepasikeis – nuluš, suduš, sunyks, apsidairyk aplink – kiek sulaužytų likimų .. . matomai esi gruboka moteris tai tokio vyro ir nori šalia, neabejok, atsiras..tik ar būsi patenkinta..jei jis nori tave pabuciuot tai ir prieik arti arti ir pasidziauk tuo

  4. Tommy Vercetti parašė:

    Paglostyti Galva? :D Nagi, Moterie, kur tavasis išradingumas ir moteriškoji agresija ???
    Žmogelis, paprastas, na o tu, ” išmananti daugiau ” galėtum tikrai su seksualumu susijusias užuominas perkelti į kita lygmenį.
    ” Noriu tave pabučiuoti”
    ir atsakai
    ” Noriu liežuviu tavo užpakalį išvanoti ” :D
    Na, atvirai pasakius, turi jį spaust į jam absoliučiai nepatogias situacijas.
    Turi, jo seksualias užuominas perkelti į visai naują ” dirty ” nešvarumo lygį, Turi tapt laukinė, tada ir jis, arba nuo tavęs pabėgs pats, arba atlaikys laiko išbandymus ir parodys savo vyriškąją asmenybės pusę.
    Sėkmės ! Tyrinėjant ;)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version