Vaiko raidos stebėjimo praktika
0 (0)

nestumasGydytoja rezidentė ir Vilniaus universitete studijuojanti vaikų ir paauglių psichoterapijos podiplominėse studijose, ieško nėščių ar visai nesenai susilaukusių kūdikėlių mamų.

Busimų psichoterapeutų profesiniam pasirengimui svarbu gauti tiesioginės patirties su kūdikiu. Remiantis užsienio patirtimi buvo nuspręsta ir Lietuvoje į busimų psichoterapeutų mokymus įvesti kūdikio stebėjimo praktikumą. Šiuo metu ieško besilaukiančių ar visai nesenai susilaukusių kūdikėlių mamų, kurių gimdymas numatomas sausio mėnesį, ar kūdikėlis jau būtų gimęs gruodžio mėnesį. Mamų ieškome iš Kauno.

Kaip viskas vyks?

  • Stebėjimai vyktų 2 metus.
  • Pirmus metus į Jūsų namus atvyktų du kartus per mėnesį ir stebėtų kūdikį apie 45 min. iki 1 val.
  • Antrus metus – 1 kartą per mėnesį.
  • Susitikimai vyktų abiem pusėm tinkamu laiku.

Kuo šeimai tai gali būti naudinga?

Šeima 2 metus gaus dėmesį ir palaikymą gydytojo, turinčio žinių apie vaiko raidą ir dirbančio su vaikais bei nuoširdžiai besidominčio Jūsų mažylio ir tėvų abipusiu ryšiu.

Kilus sunkumams mama ir tėtis visuomet galės pasikalbėti, pasidalinti savo rūpesčiais. Nors tai nebūtų gydytojo konsultacijos ar gydymo procesas, nes šiuo atveju tikslas ne konsultuoti, bet natūraliomis sąlygomis stebėti kūdikį, žmogiškas, nuoširdumu grįstas santykis jau pats savaime gali veikti terapiškai.

Susidomėjusios rašykite: karvutia@gmail.com (Birutė)

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version