Viduje jaučiu tik tuštumą, ją užpildau kiaurai sėdėdamas prie kompiuterio
0 (0)

3 Responses

  1. monika parašė:

    skaiciau sy aprasyma vergdama tokia pat situacija tik daugiau yvykiu bent as turiu diel ko gyventi ir visa skausma ysiliejiu internete pazinciu tinklapyje ten mano didziause problema bunu tik diel to kad nepradieciau vartoti auhoholi vaikai mano visas gyvenimas tikuosi kad nepaslysiu ir vis kilsiu virs y virsu kaip bebutu sunku taip bet vaikuciu nepaliksiu taip kaip mane paliko13metu

  2. Andrius parašė:

    Laba. Atsakymas i visas problemas tavo laiske.
    \” Žiūriu į jį su panieka ir nesiveliu į kalbas. Net kai kalbina (bet čia ne esmė, tiesiog noriu parodyti kas esu, kad galbūt būtų lengviau suprasti kokia problema).\”
    CIA YRA ESMIU ESME SANTYKYS-RISYS SU TEVU IR SU MAMA
    Tu ziuri su panieka i teva kuris plove tau uzpakaliuka, bet pats nenori kad i tave ziuretu su panieka! metai kedes i tokius kurie ziuri i tave su panieka! Ojoj bro susimastyk. Ar tu padesi-palaikysi zmogu kuris tave niekina. Stai kodel tau truksta vyriskos energijos, nes tu ja pats atstumi.
    Tai kad tevas turi problemu nesumenkina jo nuopelnu ir meiles savo vaikui. Buk vyras,priimk tetuka i sirdi, padek jam isspreti jo problemas(kaip bebutu keista uzteks tik tavo silto zodzio).
    PRAKTIKA: Bent minutei isvaizduok kad tas kuris tyciojasi ir niekina tave PRIEINA, APSIKABINA, PASIULO TAU PAGALBA, PASIULO TAU ARBATOS, PASAKO TAU KAD TU SUPER TAIKLIAI SAUDAI KOMPIUTERYJE PUPONAUTUS!)
    KA PAJUTAI SIRDYJE?
    Visi mes puikiai jauciam savo vaikus o vaikai tevus, o pasitrenirave daugiau, ismokstam jausti ir draugus.
    Ir kelkis nuo kompo dazniau. Fizinis aktyvumas labai svarbu!!!!

  3. Andrius parašė:

    Evelina jeigu jums kyla pyktis. Jums kuo skubiau pas psichologa. SauliuJ kaip matot pykcio uzteks visam pasauliuj ne tik tevui.
    Ar pilnas pykcio zmogus ikveps meiles kitam.

    O GAL JUMS SUSIDARE VAIZDAS KAD SAULIUJ TRUKO PYKCIO SEIMOJE O NE MEILES???

    Kompas ir draugu patycios tik pasekme. Niekinti teva!? Niekinti motina!? Niekinti draugus!? Niekinti visuomene!? Mesti kede-ar nueiti i ginklu parduotuve!? Stai jis pyktis jusu ir Sauliaus.

    O kokia pasekme, kai su meile apakabinsit mama, apkabinsit teti, drauga, mokytoja,psichologa kokia parasykit prasau kokie pojuciai?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version