Žinau, kad jis negalėtų išduoti, tačiau vis tiek apima baimė
0 (0)

1 Response

  1. Anonimas parašė:

    Čia labai įdomu. Kaip tik teko sužinoti, jog jei remtis rytietiška 7 čakrų sistema, baimė, nesaugumas, prarastas stabilumo jausmas žymi pirmosios čakros – muladharos – disharmoniją. Tai – ryšys su žeme, su gamta. Kai ryšys stipriai pažeidžiamas, atsiranda baimės, „žemė slysta iš po kojų”.
    Nesigilinant į priežastis, kodėl į vakarėlius neinama drauge (gal dėl darbo grafiko), kodėl vaikinas nori tuoktis tik uždirbęs daug pinigų.. Baimės mintis padės įveikti puikūs psichologės patarimai.

    Na o stiprybės galima būtų pasisemti atkuriant ryšį su žeme, žemės elementu.
    Tai visai paprasta.
    Reikia daugiau vaikščioti basomis (ant smėlio, pievose, visur kur tik pasitaiko proga) ir „gerti” pėdomis tą malonumą. Tarp kitko, tai apskritai puiki pėdų terapija, kai stimuliuojamos pėdų nervų galūnės..
    Balansą taip pat atstato darbas su žeme – gėlių sodinimas, darbas darže (tikrai ne haktare bulvių lauko), prieskonių, arbatžolių auginimas ir t.t. – galima pasitelkti daugiau fantazijos, tarkim ką nors lipdyti iš molio, dėlioti figūras iš akmenėlių. Darbas su Žeme atkuria vidinę pusiausvyrą, stabilumo jausmą. O ten – išvados ateis tiesiog savaime, baimės neteks savo jėgos. Verta stebėti save ir pabandyti ar tai veikia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Exit mobile version