Alchemikas
0 (0)

alchemikasPaulo Coelho „Alchemikas“ (2014)
Išleido: Vaga
Vertė: Rūta Knizikevičiūtė

Paulo Coelho knygoje „Alchemikas“ pasakojama apie jauną Andalūzijos piemenį Santjagą, kuris palieka gimtuosius namus Ispanijoje ir iškeliauja į Egiptą, tikėdamasis ten surasti lobį. Keliaudamas jis sutinka paslaptingą alchemiką, atranda gyvenimo ir sėkmės paslaptis, pasiekia savo svajonę ir sutinka didžiąją meilę.

Fenomenalios sėkmės sulaukusi prieš 20 metų sukurta brazilų rašytojo Paulo Coelho knyga „Alchemikas“ vis dar laikosi perkamiausių pasaulio knygų sąrašuose. Parduota virš 65 milijonų knygos egzempliorių, pagal šią knygą kuriamas filmas, o pats autorius Paulo Coelho įtrauktas į Gineso rekordų knygą už tai, kad „Alchemikas“ pripažintas romanu, išverstu į daugiausiai pasaulio kalbų.

Pirmą kartą lietuviškai romaną „Alchemikas“ dar 1996 metais išleidusi leidykla VAGA jau aštuoniolika metų nuolat kartoja tiražus, o šios knygos skaitytojų ir gerbėjų ratas nesiliauja plėtęsis.

„Pasaulis sukurtas taip, kad jo pamatas yra viena kalba, kurią visi girdi, tačiau kurios nebesupranta.”

„… pati tamsiausia valanda yra prieš aušrą.”

„Nors ir ką veiktų šioje žemėje žmogus … pasaulio Istorijoje jis visuomet vaidina pagrindinį vaidmenį. Nors paprastai pats nieko apie tai nežino.”

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.