Dailės terapijos vasaros stovykla Melnragėje su prof. L.Lebedeva
0 (0)

Kviečiame Jus į patyriminę, kūrybinę ir terapinę dailės terapijos stovyklą Melnragėje, Klaipėdoje – šalia jūros ir miško.

Laukiami visi, norintys kūrybiškai ir prasmingai atostogauti bei susipažinti su meno (ART) terapijos ir psichoterapijos metodais!

Ši stovykla (dailės terapijos programa) bus įdomi ne tik specialistams, ketinantiems kelti savo kvalifikaciją, bet ir kitiems dalyviams, norintiems geriau pažinti save, atskleisti bei vystyti savo asmeninius resursus. Kviečiame dalyvauti visus, kuriems yra svarbus profesinis augimas bei savimonės didinimas asmeninės terapijos kontekste.

Dailės terapijos stovyklos data: 2019 m. liepos 9 – 13 d.
Atvykimas – liepos 9 d. 14 val.
Išvykimas – liepos 13 d. 14 val.

Stovyklos dalyviui bus išduodamas kvalifikacijos kėlimo pažymėjimas (sertifikatas): 30 akad. val.

Stovyklos programa vyks rusų k.

RENKAMA DALYVIŲ GRUPĖ!

DALYVIŲ SKAIČIUS STOVYKLOJE – RIBOTAS: galime priimti tik 12 dalyvių (su nakvyne) ir 4 dalyvius (be nakvynės, t.y. kasdien atvykstant TIK į stovyklos programą). Viso – 16 dalyvių stovykloje.

DAILĖS TERAPIJOS PROCESE gilėja savęs pažinimas, savęs priėmimas, harmonizuojamas tobulėjimas, asmeninis augimas… Dailės terapijos metodai nereikalauja specialių meninių sugebėjimų, svarbus pats kūrybinis procesas. Tai – spontaniška kūryba, suteikianti plačių galimybių tyrinėti, išreikšti save, savo jausmus, pasaulėjautą ir mintis. Grupinės refleksijos metu vykstantys patirties apmąstymai, įžvalgos bei kitų grupės narių atliepimai į spontaniškai sukurtus kūrinius – padeda tobulėti, įžvelgti svarbius dalykus bei inicijuoja teigiamus pokyčius.

MOKYMŲ PROGRAMOS (STOVYKLOS) VIETA: Van Vila, Klaipėda, Melnragė (Vaivos g. 15): https://www.youtube.com/watch?v=SUdhxyLEYZc Apgyvendinimas po 2 – 3 dalyvius kambaryje.

Stovyklos lektorė:
LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija) – pedagogikos mokslų daktarė, profesorė, Sostinės profesinio švietimo instituto Maskvoje mokslo srities prorektorė. L.Lebedeva yra individualių meno terapijos technikų autorė, daugiau nei 260 mokslinių publikacijų autorė, publikacijos išverstos į rusų, anglų, lietuvių, turkų ir kitas kalbas. L.Lebedeva yra parašiusi daugelį knygų apie dailės terapiją. 2013 metais Lietuvoje buvo išleista viena iš jų – „Dailės terapija: teorija ir praktika“. Liudmila veda mokymus ir seminarus Rusijos Federacijoje ir Rytų Europoje, bendradarbiauja su praktinės psichologijos centrais ir institutais bei Australijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių mokslininkais. Prof. L. Lebedeva – Rytų Europos dailės terapijos asociacijos pirmininko pavaduotoja mokslo veikloje, tarptautinės profesorių asociacijos slavų šalyse (Bulgarijoje) narė, priklausanti meno terapijos asociacijai.Liudmila Lebedeva – Rusijos Federacijos patentuoto išradimo Nr. 2420233 „Ekspresyvus emocinės būsenos koregavimo metodas” autorė.Valstybiniai apdovanojimai už pasiekimus švietimo srityje: – K. D Ušinskio medalis;
– Švietimo ir mokslo ministerijos diplomas.

Liudmila Lebedeva – daugelio meno terapijos metodų kūrėja, tarp kurių ir vienas populiariausių projekcinės diagnostikos metodų „Šeimos piešinys gėlių vaizdiniais“. Taip pat – mokslinių tyrimų projekto vadovė „Ekopsichologinis modelis, skirtas pacientų, sergančių onkologinėmis ligomis, emocinio prisitaikymo ir emocinės būsenos stiprinimui, naudojant meno terapijos procesą”.

APIE PROGRAMĄ ŠIOS STOVYKLOS METU: Įvairios meno terapijos praktikos ir dailės terapijos užsiėmimai profesiniam ir asmeniniam tobulėjimui: psichoprofilaktikos, diagnostikos, pasakojimo (naratyviniai), transformacijos, kūrybiniai aspektai. Meno terapijos sričių integracija: įspūdinga ir išraiškinga, impresyvi ir ekspresyvi dailės terapija, „landšaftinė” meno terapija, Jungistinės psichologijos idėjos integruotose meno terapijos ir fototerapijos formose.

Registracija vyksta el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com
Registruojantis svarbu sumokėti registracijos mokestį į studijos sąskaitą. Tel. pasiteirauti: 868444109

• Stovyklos (mokymų programos) kaina: 420 Eur (su apgyvendinimu ir pusryčiais)
• Stovyklos (mokymų programos) kaina: 340 Eur (be apgyvendinimo ir pusryčių)
Pietūs ir vakarienė – individualiai (šalia stovyklos vietos – Van Vila Melnragėje – yra Maxima parduotuvė bei įvairių kavinukių/užkandinių, taip pat name yra šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, virdulys… indai ir galimybe ruošti maistą individualiai: salotas, užkandžius ir pan.).

• Registruojantis į stovyklą reikalingas 120 Eur registracijos mokestis (mokėjimo paskirtyje rašykite: stovykla Melnragėje). Likusią sumą bus galima sumokėti atvykus.

Mūsų rekvizitai:
VŠĮ Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos
a.s.: LT957044060007887398,
Įmonės kodas: 303011485

DAUGIAU INFORMACIJOS MŪSŲ psl.:pazinimassaviraiska.weebly.com, renginys facebook’e.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.