Gyventi susituokus
0 (0)

Jo Piazza „Gyventi susituokus: ko penkiuose žemynuose išmokau iš moterų apie tai, kaip išgyventi pirmuosius (tikrai sunkius) santuokos metus“ (2019)
Išleido: Vaga
Vertė: Lina Černiauskaitė
Puslapiai: 432
ISBN: 9785415025640

Iškart po vestuvių rašytoja ir žurnalistė Jo Piazza meta sau iššūkį – leidžiasi su vyru į nuotykių kupiną kelionę po pasaulį, mėgindama suprasti, kas gi lemia šiuolaikinės, nors gal ir ne visada labai šiuolaikiškos, santuokos sėkmę. Pasikalbėjus su žmonėmis įvairiuose pasaulio kampeliuose, paaiškėja viena – santuoka keičiasi ir dauguma porų tiek kosmopolitiškajame Paryžiuje, tiek Indijos kaimo vietovėse bando susigaudyti, kaip būti vyru ir žmona šiais beprotiškų pokyčių laikais. Tačiau net ir neradusi to vienintelio laimingos santuokos recepto, Jo Piazza išgirsta gausybę vertingų pamokymų ir patarimų, kaip puoselėti ryšį su antrąja puse.

„Gyventi susituokus“ parašiau norėdama pakviesti pokalbio apie porų santykius, seksą, meilę, santuoką, ištikimybę, monogamiją, daugpatystę, pinigus, galią, lygybę, vaikus, vyrus ir moteris, apie tai, kaip visa suderinti pasaulyje, kuris keičiasi greičiau, nei daugelis mūsų tikėjomės.

Tad pirmyn. Pasikalbėkime apie santuoką.

Jo Piazza

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.