Kaip rašyti meilės laiškus?
0 (0)

treasure-chest-619868_640

Nuostabiausia akimirka, dėl kurios verta gyventi, kai rankose laikome meilės laišką. Palaimingi žodžiai glosto širdį ir ką tik įsimylėjusiems, ir tiems, kurių sąjunga gyvuoja jau seniai. Kodėl gi dar šiandien nesuteikus džiaugsmo mylimajam ar mylimajai?

Kad jūsų meilės laiškas nepavirstų „emocine bomba”, o tik būtų maloni staigmena, reikia žinoti, ko meilės laiške nerašome.

Draudžiama dejuoti, niurzgėti, reikalauti, priekaištauti, kaltinti, globoti, kritikuoti, mokyti. Taip pat laiške neturi būti pompastikos, nuvalkiotų frazių ir banalybių, pavyzdžiui: „Aš myliu tave, brangute”.

Meilės laiškams galioja dvi paprastos taisyklės:

Pirmoji taisyklė. Visas pasaulis sukasi aplink šio laiško gavėją. Visos ar beveik visos mūsų mintys skirtos būtent šiam asmeniui.

Antroji taisyklė. Ji išvedama iš pirmosios.Pagrindinis herojus visada gerbiamas ir meiliai charakterizuojamas ir čia galima pasinaudoti penkiomis lobių skrynelėmis.

  • Pirmoje skrynelėje yra meilė ir pasitikėjimas;
  • antroje skrynelėje sudėti pagyrimai ir žavėjimasis;
  • trečioje – pagarba ir vertinimas;
  • ketvirtoje – palaikymas ir parama;
  • penktoje – supratimas ir užuojauta.

Daug ką sugalvosite ir patys.  Laiškas gali būti svajingas arba teatrališkas, komiškas arba rimtas, melancholiškas arba linksmas, nedrąsus arba įžūlus. Galite dūsauti, maldauti, garbinti, prisiekinėti, žavėtis, svarbiausia – būkite įdomūs!

Pagal Werner Tiki ir Marion Kustenmacher’ių knygelę “100 priežasčių dėl ko verta gyventi”, (2005, 124-125 p.)
Foto: Pixabay

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.