Meno terapijos kvalifikacijos kėlimo programa: 2019 – 2020 m.m.
0 (0)

Iliustracija: Anna Kolosyuk / Unsplash

Nuo 2019 m. lapkričio mėn. RENKAMA NAUJA kvalifikacijos kėlimo programos STUDENTŲ GRUPĖ „Meno terapijos metodai, skirti psichologiniam konsultavimui, socialiniame, pedagoginiame darbe bei sveikatos apsaugos srityje” (viso: 150 akad. val.)

Sostinės profesionalaus išsilavinimo institutas (Maskva, Rusija)
Cтоличный Институт профессионального образования (Москва, Россия) 

SKELBIA

Kvalifikacijos kėlimo programą „Meno terapijos metodai, skirti psichologiniam konsultavimui, socialiniame, pedagoginiame darbe bei sveikatos apsaugos srityje”  (viso: 150 akad. val.)

DĖMESIORenkama NAUJA studentų grupė Lietuvoje

Programa vyks Vilniuje (VI atskiros sesijos) (150 akad. val.)

Kvalifikacijos kėlimo programos laikas ir trukmė: 
2019 – 2020 m.m. LAPKRITIS – GEGUŽĖ
Mokymo programos pradžia: lapkričio mėn. 8 d.

Mokymai vyks vieną kartą per mėnesį: penktadienis (17.00 – 21.00 val.); šeštadienis ir sekmadienis (10.00 – 18.00 val.).
Vienos sesijos trukmė: 25 akad. val.
Viso: 6 sesijos – nuo lapkričio iki gegužės mėnesio vieną kartą per mėnesį.
Mokymo programa vyks Vilniuje.

Ši kvalifikacijos kėlimo programa skirta dideliam specialistų ratui – visiems, besidomintiems meno terapija ir meno terapijos metodų taikymu: praktikuojantiems psichologams, psichoterapeutams, pedagogams, meno terapeutams, menininkams, įvairių švietimo sričių specialistams, socialiniams darbuotojams bei visų šių sričių studentams. Taip pat yra laukiami visi norintys geriau susipažinti su meno terapijos procesu bei meno terapijos metodais.

Meno terapija leidžia žmogui atskleisti savyje neatpažintas galimybes, talentus, surasti naujus problemų sprendimo būdus, pasisemti stiprybės.  Esantiems sudėtingose gyvenimo situacijose (stresas, konfliktai, sielvartas, baimė, ligos, šeimos ar amžiaus krizės…), atsižvelgiant į skirtingus trauminių patirčių atvejus, meno terapijos metodai, naudojami terapiniame procese, suteikia psichologinę ir  emocinę paramą dalyviui. Meno terapija – tai laisvas ir spontaniškas dalyvavimas dailės kūrybos procese, neturint jokių išankstinių nuostatų ir įgimtų įgūdžių.

Kvalifikacijos kėlimo ir tobulinimo programą sudaro šešios atskiros mokymosi sesijos Vilniuje (150 akad. val.). Baigus šią mokymo programą, studentui bus išduodamas Rusijos Federacijos kvalifikacijos kėlimo pažymėjimas (sertifikatas) nuo Sostinės profesionalaus išsilavinimo instituto (Cтоличный Институт профессионального образования) Meno terapijos metodai, skirti psichologiniam konsultavimui, socialiniame, pedagoginiame darbe bei sveikatos apsaugos srityje”.

Apie pažymėjimą: Sertifikatas patvirtina apie kvalifikacijos kėlimą (bet kurios srities specialistui) meno terapijos srityje, bet nesuteikia meno terapeuto profesijos.Gautas dokumentas – sertifikatas patvirtina, kad dalyvis įgijo žinių ir patirties ir gali profesionaliai naudoti meno terapijos metodus įvairiose aplinkose ar turint skirtingus tikslus. Bet kuris asmuo (savo srities specialistas), baigęs šią mokymą programą, galės profesionaliai taikyti dailės terapijos metodus savo darbe.

  • Programos autorė ir pagrindinė vedančioji: prof. LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija).
  • Pagrindinė kalba – rusų k. Registruojantis būtinai nurodykite, ar Jums yra žinoma rusų k.


LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija) – pedagogikos mokslų daktarė, profesorė, Sostinės profesinio švietimo instituto Maskvoje mokslo srities prorektorė. L.Lebedeva yra individualių meno terapijos technikų autorė, daugiau nei 260 mokslinių publikacijų autorė, publikacijos išverstos į rusų, anglų, lietuvių, turkų ir kitas kalbas. L.Lebedeva yra parašiusi daugelį knygų apie dailės terapiją. 2013 metais Lietuvoje buvo išleista viena iš jų – „Dailės terapija: teorija ir praktika“.

Liudmila veda mokymus ir seminarus Rusijos Federacijoje ir Rytų Europoje, bendradarbiauja su praktinės psichologijos centrais ir institutais bei Australijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių mokslininkais.

Prof. L. Lebedeva – Rytų Europos dailės terapijos asociacijos pirmininko pavaduotoja mokslo veikloje, tarptautinės profesorių asociacijos slavų šalyse (Bulgarijoje) narė, priklausanti meno terapijos asociacijai.

Liudmila Lebedeva – Rusijos Federacijos patentuoto išradimo Nr. 2420233 „Ekspresyvus emocinės būsenos koregavimo metodas” autorė.

Valstybiniai apdovanojimai už pasiekimus švietimo srityje:
– K. D Ušinskio medalis;
– Švietimo ir mokslo ministerijos diplomas.

Liudmila Lebedeva – daugelio meno terapijos metodų kūrėja, tarp kurių ir vienas populiariausių projekcinės diagnostikos metodų „Šeimos piešinys gėlių vaizdiniais“. Taip pat – mokslinių tyrimų projekto vadovė „Ekopsichologinis modelis, skirtas pacientų, sergančių onkologinėmis ligomis, emocinio prisitaikymo ir emocinės būsenos stiprinimui, naudojant meno terapijos procesą”.

  • Bendradarbiaujanti įmonė – programą Lietuvoje įgyvendina: VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studija. Atsakingas asmuo organizaciniais klausimais: Dainora Skrabulienė, tel.: pasiteirauti: 868444109.
  • Registracija ir visa papildoma informacija: apie programos kainą, sesijų laikus bei lankymo/mokėjimo sąlygas, vyksta el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.compazinimassaviraiska.weebly.com, renginys facebook’e.

Programos kaina:

  • Užsiregistravus iki 2019 m. rugsėjo 1 d. – mokymo programos kaina: 1460 Eur (150 akad. val.) – VI sesijos.
  • Į kainą įskaičiuota kvalifikacijos kėlimo ir mokymo programa  bei mokymo programos organizavimo išlaidos, valstybinis Rusijos Federacijos kvalifikacijos kėlimo pažymėjimas (sertifikatas). PASTABA: Maitinimas – pusryčiai/pietūs/vakarienė ir apgyvendinimas – programos metu į kainą nėra įskaičiuojami.
  • Dalyvaujant programoje svarbu turėti asmeninį dailės priemonių rinkinį – asmeninį „priemonių lagaminėlį“ (vieno rinkinio pakaks visai mokymo programai). Rinkinį sudaro: guašo spalvų rinkinys, akvarelė, spalvotų pieštukų rinkinys, flomasterių rinkinys, sausų pastelių rinkinys, paprastas pieštukas, trintukas ir pan.

Kvalifikacijos kėlimo programos laikas ir trukmė:
2019 – 2020 m.m. LAPKRITIS – GEGUŽĖ
Mokymo programos pradžia: lapkričio mėn. 8 d.
Mokymai vyks vieną kartą per mėnesį: penktadienis (17.00 – 21.00 val.); šeštadienis ir sekmadienis (10.00 – 18.00 val.).
Vienos sesijos trukmė: 25 akad. val.
Viso: 6 sesijos – nuo lapkričio iki gegužės mėnesio vieną kartą per mėnesį.
Mokymo programa vyks Vilniuje.

Mokėjimo tvarka (galima mokėti visą MOKYMŲ PROGRAMOS sumą (1460 Eur) iš karto arba mokėti dalimis):

  • pirma mokėjimo dalis: 260 Eur registracijos mokėjimas – mokamas registruojantis į programą. Likusi suma už mokymo programą mokama dalimis pagal šį grafiką:
  • antra mokėjimo dalis: 200 Eur – I sesijos metu
  • trečia mokėjimo dalis: 200 Eur – II sesijos metu
  • ketvirta mokėjimo dalis: 200 Eur – III sesijos metu
  • penkta mokėjimo dalis: 200 Eur – IV sesijos metu
  • šešta mokėjimo dalis: 200 Eur – V sesijos metu
  • septinta mokėjimo dalis: 200 Eur – VI sesijos metu

Mokėti už programą galima grynaisiais arba pavedimu į studijos sąskaitą.
Mokant pavedimu (paskirtyje nurodykite – meno terapijos kvalifikacijos kėlimo programa):
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485
a.s LT957044060007887398

Registruojantis el.p. trumpai parašykite apie save – kokioje srityje specializuojatės ar dirbate, ar esate dalyvavę prof. L.Lebedevos seminaruose anksčiau, jei taip, kiek seminarų esate išklausę, kokie autoriniai dailės terapijos metodai Jums jau yra žinomi.  

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.