Organizuojama stovykla „Myliu save“
0 (0)

Kviečiame į penkių dienų stovyklą su patirtį turinčiais savo srities specialistais, kurioje ieškosime tikrosios savasties bei atsakymų į klausimus ar esu gyvenimo šeimininkas/šeimininkė ar visgi tik „objektas“, kuris gyvena pagal socialinius standartus?

  • Atsakysime sau ar neturime vienos iš 199 esamų priklausomybiu, tokių kaip, priklausomybė maistui, pirkiniams, santykiams, kompiuteriams, darbui ir kitiems dar neišvardintiems dalykams.
  • Sužinosime, kodėl yra svarbu mylėti save. Ką reiškia kasdienis mūsų dialogas su savimi? Kaip jis atsispindi aplinkoje? Kaip ir kodėl jis mus gali išlaisvinti arba sugniuždyti?
  • Ar išdrįsiu atsiverti meilei, priimti save širdimi, duoti sau leidimą mylėti save, susipažinti su tikrąja savastimi? Pajusime, kas aš esu ir ką aš apie save manau. Sustiprėsime ir tapsime laisvesni.
  • Turėsime įrankius nuostabiam atsivėrusiam meilės sau procesui vystyti ir palaikyti. Tai pat išmoksime susitvarkyti su stresu ir nerimu, nes mylėdami, palaikydami save ir skirdami sau dėmesį – atrandame dėkingumą, pasitikėjimą, saugumą.
  • Išmoksime, įvertinti paros energetinį balansą, nusistatyti mitybos režimą, paskirstyti kalorijas paroje, kontroliuoti fizinį aktyvumą.

Stovyklai pasibaigus, turėsite metų palaikomąją programą, susitikimus kas mėnesį, konsultacijas.

Dalyvio mokestis 990 EUR – įskaičiuota, seminaro medžiaga, trijų kartų maitinimas, penkių parų apgyvendinimas sodyboje gyvenant kambariuose po du (vilapasaka.lt), pirtis su profesionaliu pirtininku.

Laikas: nuo lapkričio 7 d. 19 val. iki lapkričio 12 d. 18 val.
Registruotis galite el.p.: myliusave.vsi@gmail.com,
tel. pasiteirauti +370 685 74771 (Jurgita)

Mūsų profesionalų komanda:

Edita Ivinkinapsichologė – psichoterapeutė, VDU psichologijos bakalaurė ir sveikatos psichologijos magistrė, NLP praktikė ir meistrė (International Coach & Trainer Association), holistinio gydymo – Akasha energetinio gydymo specialistė (Makani Academy), prancūzų neoriksoninės mokyklos hipnoterapeutė (Collège International de Thérapies d’activation de Conscience). Patirtis apie 10 metų.
Vaida Lukaševičienėpsichologė, VDU psichologijos bakalauro diplomas; VDU organizacinės psichologijos magistro laipsnis; Kognityvinės ir elgesio psichoterapijos studijos LSMU; Patirtis priklausomybės ligų srityje su paaugliais ir suaugusiais – 9 metai; Savanorių mokytoja emocinės paramos tarnyboje Vaikų linija – patirtis 9 metai; Vadovavimas ir koordinavimas.
Leonas Kačinskas – Kauno apskrities priklausomybės ligų centro vedėjas, Lietuvos nusipelnęs gydytojas, psichiatras, psichoterapeutas. Kauno medicinos institutas. Tobulinimasis Švedijoje, Danijoje, Maskvoje. Darbo patirtis –30 metų.
Sandra Bardauskienė – personalinė trenerė, sveikatinimo projekto „Lengva pradėti“ vykdytoja, UAB „Baltec CNC Technologies“ mitybos programų sudarymų kuratorė. Bendraautorė „Jėgos lavinimas kūno kultūros pamokose“. Paskaitų „Mityba, sveikata ir fizinis aktyvumas“ konspektų autorė. Sveikatinimo mokslinių straipsnių bendraautorė. Daugkartinė Lietuvos b/k irklavimo nugalėtoja ir prizininkė, bei tarptautinių „Galvės“ regatų dalyvė ir prizininkė. Išsilavinimas: LKKA Sporto bakalauras, KMU Visuomenės sveikatos magistras, LSMU MA Biomedicinos mokslų daktaro laipsnis. Patirtis – 14 metų.
Asta Dalia Alaveckienė – grožio terapeutė. Estetinės medicininės mezoterapijos asociacijos narė. Kosmetologės kvalifikaciją kėlė tarptautiniuose seminaruose. Atlieka klasikinės ir aparatūrinės kosmetologijos procedūras. Patirtis 5 metai.
Aušra Malakauskienė – televizijos projektų/laidų bei žurnalų viršelių grimo meistrė, dirbanti su žymiais Lietuvos fotografais. Atestuota Lietuvos vizažo kategorijos teisėja, vedanti autorinius seminarus, mokymus, dėsto Kauno kolegijoje. Aukso medalis tarptautiniame vizažo konkurse Lione (Prancūzija). Grožio namų Madlein įkūrėja. Darbo patirtis –30metų.
Andrius Mašauskas – viena ryškiausių ir tituluočiausių figūrų Lietuvos kirpėjų pasaulyje. Kirpėjas, stilistas, bendrojo įvaizdžio kūrėjas, profesionalus technologas, įkvepiantis seminarų lektorius, unikalaus koloristikos kurso kirpėjams bendraautorius, naujausių tendencijų formuotojas, įkvepiantis salonų tinklo vadovas, kūrybinės komandos „Atwins“ įkūrėjas ir branduolys. „Stilistikos idėja -padėti žmogui atrasti save be kardinalių pokyčių“, – įsitikinęs Andrius. Kurdamas įvaizdį savo klientams jis padeda atrasti sielos ir išorės darną. Nuolatinis tobulėjimas ir savianalizė, ateities vizijos, revoliucinės idėjos, unikalus kūrybos braižas, subtilus grožio suvokimas ir jautri tendencijoms uoslė – savybės, dėl kurių Andrių myli klientai, mokiniai ir bendraminčiai.
Vaida Raicevičienė – UAB „Jūsų šeimos klinika“ reabilitacijos ir fizinės medicinos gydytoja. Sporto medicinos specialistė. Sporto klubo „Baltai“- vadovė. Patirtis – 25 metai.
Jurgita Štaraitė – VŠĮ „Myliu save“ vadovė ir idėjos autorė, įgijusi VU Ekonomikos Magistro kvalifikacinį laipsnį. Taip pat, lankiusi žmogaus studijų centro „Psichologijos akademija“ organizacijos psichologijos kursą. Išklausiusi mokymus „Žmogaus fenotipas versle“, lygis – Master class. Šiuo metu studijuojanti KTU Magistratūros studijų programoje tarptautinį verslą. Turinti 25 metų patirtį investicinėje bankininkystėje, finansų maklerio, konsultacijos kapitalo pritraukimo bei įdarbinimo klausimais. Personalo atrankos konsultacijos.

Daugiau informacijos: VŠĮ Myliu save

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.