Pagalbos linija Norvegijoje (Bekymringstjenesten)
0 (0)

norvegija810 03 940 ANONIMINĖ KONSULTACIJŲ LINIJA TĖVAMS/GLOBĖJAMS LIETUVIŠKAI

Norvegiškai konsultacijos telefonu vyksta darbo dienomis nuo 9.30 iki 14.30 val.

Lietuviams skirtas laikas – penktadieniais 12-14 val. telefonu, o internetu kreiptis galima bet kada!

Ši iniciatyva vykdoma kartu su visuomenine organizacija “Voksne for Barn“, kuri jau virš 70 metų dirba vaikų labui ir psichologinei gerovei.

Linijoje savanoriškais pagrindais dirba lietuvės konsultantės, kurios gali profesionaliai patarti vaikų auklėjimo, raidos, paauglių specifikos klausimais, o taip pat Norvegijoje veikiančių tarnybų, institucijų tvarkos bei veiklos principų. Šalia visada yra ir patyrę norvegai konsultantai, kurie esant reikalui gali suteikti papildomos informacijos. Jei konsultantui reikia papildomo laiko iššsiaiškinti specifinę informaciją ar nukreipti pas reikiama specialistą, galima sutarti dėl kito skambučio, kurio metu gausite išsamesnę konsultaciją rūpimu klausimu.

Konsultacijos yra VISIŠKAI ANONIMINĖS, todėl drąsiai galite klausti visko, kas rūpi, neramina, neaišku. Paskambinę išgirsite atsiliepiant norvegiškai – neišsigąskite ir sakykite, “Jeg vil gjerne snakke på litauisk”, ir jus sujungs su tuo metu budinčia konsultante, kalbančia lietuviškai. Nepamirškite, kad kreiptis galima ir internetu – tuomet būtinai išsaugokite gautą kodą, jo prireiks, kai sistemoje norėsite perskaityti atsakymą. Rašyti galite lietuviškai.

Daugiau informacijos: www.bekymring.no

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.