Projekto „Savižudybių prevencijos Vilniaus mieste atvejo vadybos modelio sukūrimas“ rezultatų pristatymo renginys
0 (0)

pagalba

Š.m. liepos-gruodžio mėnesiais Vilniaus miesto savivaldybės užsakymu Valstybinio psichikos sveikatos centro Savižudybių prevencijos biuras kartu su VšĮ Antakalnio poliklinika ir VšĮ Lazdynų poliklinika vykdė projektą „Savižudybių prevencijos Vilniaus mieste atvejo vadybos modelio sukūrimas“.

Maloniai kviečiame į projekto rezultatų pristatymo renginį, kuris vyks gruodžio 7 d. 13.00 – 17.00 val. VšĮ Antakalnio poliklinikos Didžiojoje salėje, Antakalnio g. 59, Vilnius.

Projekto metu buvo rengiamas Vilniaus miesto savižudybių prevencijos algoritmas, kuris aprašo pagalbos teikimo principus ir procesą asmenims susiduriantiems su savižudybe: ketinantiems nusižudyti, mėginusiems nusižudyti ir gedintiems po artimojo savižudybės. Buvo surengtos ketverios dirbtuvės, kurių metų buvo aptartos algoritmo dalys ir į algoritmo rengimą kviečiamos įsijungti susijusios įstaigos.

Renginys nemokamas ir viešas. Norinčius dalyvauti, prašome registruotis internetu čia >>.

Visais klausimams apie renginį kreiptis į Savižudybių prevencijos biuro vyr. specialistę Rūtą Klovaitę el. paštu ruta.klovaite@vpsc.lt, tel. (8-5) 2499976

Renginio programa >>

dalyviai

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.