Psichologės ieško nėščių mamų
0 (0)

Psichologės, dirbančios su vaikais ir VU studijuojančios vaikų ir paauglių psichoterapijos podiplominėse studijose, ieško nėščių mamų.

nestumasBusimų psichoterapeutų profesiniam pasirengimui svarbu gauti tiesioginės patirties su kūdikiu. Remiantis užsienio patirtimi buvo nuspręsta ir Lietuvoje į busimų psichoterapeutų mokymus įvesti kūdikio stebėjimo praktikumą. Šiuo metu psichologės, dirbančios su vaikais, ieško besilaukiančių mamų, kurių gimdymas numatomas spalio-lapkričio mėnesiais. Mamų ieškome iš Vilniaus ir Kauno.

Kaip viskas vyks?

  • Stebėjimai vyktų 2 metus.
  • Pirmus metus psichologė į Jūsų namus atvyktų kartą per savaitę ir stebėtų kūdikį 1 valandą.
  • Antrus metus – 1 kartą per mėnesį.
  • Susitikimai vyktų abiem pusėm tinkamu laiku.

Kuo šeimai tai gali būti naudinga?

  • Šeima 2 metus gaus dėmesį ir palaikymą psichologo, turinčio žinių apie vaiko raidą ir dirbančio su vaikais bei nuoširdžiai besidominčio Jūsų mažylio ir tėvų abipusiu ryšiu.
  • Kilus sunkumams mama ir tėtis visuomet galės pasikalbėti su psichologu, pasidalinti savo rūpesčiais. Nors tai nebūtų tapatų psichologinei konsultacijai, nes psichologo tikslas, šiuo atveju, ne konsultuoti, bet natūraliomis sąlygomis stebėti kūdikį, žmogiškas, nuoširdumu grįstas santykis jau pats savaime gali veikti terapiškai.

Susidomėjusios rašykite: julijakozlovskaja@gmail.com

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. kursai nesciosioms parašė:

    Kokia įdomi iniciatyva. Kaip kokie psichologiniai nėščiųjų kursai.:) Manau, toks tyrimas pasiteisintų, o gal ir socialinių problemų šeimose sumažėtų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.