Vieninteliai Nemenčinėje Nemokami streso valdymo mokymai – darbingo amžiaus žmonėms
0 (0)

pavasaris

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras kartu su Nemenčinės seniūnija organizuoja tęstinius (13 valandų, viso 8 susitikimai po 1.5 val.) teorinius ir praktinius užsiėmimus, skirtus darbingo amžiaus žmonėms. Praktinė programa skirta streso valdymo, savęs pažinimo ir santykių su kitais žmonėmis kūrimo ir palaikymo mokymui. 

Mokymų temos:

–          Naudingi ir žalingi streso valdymo būdai (3val.)

–          Savęs pažinimo ir asmenybės augimas (7val.)

–          Santykis su kitais žmonėmis organizacijoje ir šeimoje (3val.)

Lektorės:

Daiva Žukauskienė – sertifikuota Geštalto psichoterapijos konsultantė, edukologė. Darbo sritys – psichikos sveikata, filosofija, etika, priklausomybių prevencija. Savo darbinę patirtį įgijo dirbdama praktikinį darbą psichiatrijos, psichikos sveikatos srityje. Daugiametė patirtis nevyriausybinių organizacijų veikloje – įkūrė ir vadovauja Lietuvos psichikos sveikatos slaugytojų asociacijai, yra respublikinė psichikos sveikatos slaugos atstovė Sveikatos apsaugos ministerijoje, daugkartinė SAM darbo grupių dalyvė, kuriant, tobulinant valstybės įstatymus psichikos sveikatos srityje. Daugelio alkoholio ir narkotikų prevencijos programų, projektų dalyvė ir koordinatorė. Rašo straipsnius sveikatingumo ir profesinio augimo temomis. Šiuo metu veda psichoterapines grupes ir konsultuoja individualiai paauglius ir vaikus. Aktyviai dalyvauja programoje „Mes knygų s@loje” psichoterapines galimybes perkeliant į virtualią erdvę. Credo: nėra sveikatos be psichikos sveikatos.

Dovilė Vinkevičiūtė – organizacijų psichologė, ilgametė nevyriausybinių organizacijų aktyvi narė, mokymų vedėja. 2009 metais baigė tarptautinę mokymų vedėjų ruošimo programą Austrijoje ir nuo to laiko kuria programas, organizuoja ir veda mokymus verslo, jaunimo ir nevyriausybinėms organizacijoms bei pavieniams asmenims, linkusiems tobulėti. Pagrindinės mokymų sritys – savęs pažinimas, asmeninis ir komandos tobulėjimas, lyderystė.

Programa orientuota į didelį stresą patiriančius ir pažeidžiamus asmenis: policininkus, gaisrininkus, gydytojus, mokytojus ir kt. profesijų atstovus, alkoholio ir kt. priklausomybių turinčių asmenų artimuosius.

Užsiėmimai vyks nuo balandžio 19 d. (antradieniais) 13:00 val. Nemenčinės seniūnijos salėje (Kranto g. 24, Nemenčinė).

Visi užsiėmimai yra NEMOKAMI. Vietų skaičius ribotas.

VVSBJei susidomėjote šiuo pasiūlymu, susisiekite su vienu iš mūsų specialistų, kuris Jums suteiks daugiau informacijos apie užsiėmimus.

REGISTRACIJA:

Valerija Stakauskaitė- Giro tel.: 852381103, 864562496, el.p.: valerija.stakauskaite-giro@vrsa.lt

Inga Mastianica tel.: 862355831, el.p.: inga.mastianica@vvsb.lt

Mokymus organizuoja Vilniaus visuomenės sveikatos biuras
Foto: Larissa Datsha

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. Psich parašė:

    Ar kursai vyks ir kituose miestuose?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.