Žmogus nugalėjęs save – NENUGALIMAS. Audio pratimai ir KNYGA
5 (1)

UNIKALŪS garsaus mokslininko ir pasaulinių bestselerių autoriaus Mirzakarimo Norbekovo  audio pratimai ir knyga,  kurie daro stebuklus! GYJA sielos žaizdos ir KEIČIASI  likimai!

Kai rytų išmintis susijungia su vakarų mokslu – viskas tampa įmanoma.
Atsimerkia akys ir atsiranda galimybės.

Žmogus nugalėjęs save – nenugalimas, tai unikalios psichologinės praktikos bei audio pratimai kartu su išskirtine KNYGA, kurie VISIŠKAI panaikina įvairias baimes, nerimą, depresiją, neviltį, sielos skausmą bei PAŽADINA žmogaus vidinį potencialą, jo snaudžiančią galią. Tuomet atsiranda jėgų kurti, gyventi, džiaugtis, bei greitai ir efektyviai PASIEKTI savo tikslus ir… būti LAIMINGU.

Apie autorių plačiau

M. Norbekovas tai – PASAULINĘ šlovę pelnęs, psichologijos ir medicinos mokslų daktaras, profesorius, rytų kovos meistras (karate  juodo diržo savininkas) bei daugelio PASAULINIŲ BESTSELERIŲ autorius. Nuo depresijos, nevilties, vidinio skausmo, fizinės negalios ir noro NUSIŽUDYTI iki …. PASAULINĖS šlovės.

Plačiau susipažinti su knyga ir audio pratimais bei įsigyti, galite paspaudę nuorodą apačioje. Ten taip pat rasite įspūdingą foto albumą, kurį galėsite parsisiųsti nemokamai.

www.mokymulinija.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 1 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.