7 dalykai, kurių iš santykių nori vyrai
0 (0)

vyrai-moterys

Atsiverskite bet kokį žurnalą ir tikrai rasite straipsnį apie tai, ko iš santykių nori moterys ir kaip to pasiekti. Na o vyrams paliekama mažai vietos išsakyti, ko jie nori. Mindbodygreen.com pateikia 7 dalykų, kurių iš santykių nori vyrai, sąrašą.

1. Jaustis tavo didvyriu.

Mes nenorime būti tavo Clarku Kentu, mes norime būti tavo supermenu. Norime, kad tu matytum, kaip vienu šuoliu užšokame ant aukšto pastato ir gaudome kulkas. Norime nešti tave ant rankų ir parodyti tau pasaulį. Ar bent jau taip jaustis. Niekas nesuteikia mums tiek įkvėpimo ir jėgų, kaip moteris, suteikianti galimybę mus jaustis visagaliais. Jei suteiksi mums galimybę jaustis visagaliais, mes suteiksime tau galimybę jaustis gražiausia būtybe pasaulyje.

2. Priėmimo ir pritarimo.

Ant marškinėlių puikuojasi užrašas „Mylėk mane visokį“. Tokius marškinėlius turėtų gaminti vyrams. Mums BŪTINA taip jaustis, kai sukrauname indus į indaplovę kaip 5 m. vaikas, kai pasakome netinkamų dalykų tavo draugams, kaip nenuleidžiame klozeto dangčio, kai per daug vadovaujamės logika, pamirštame tai, ką sakei tūkstantį kartų. Kadangi kiekviename vyre gyvena berniukas, kuris kartais pamiršta, kad yra vyras. Na o kiekvienas berniukas ką nors iškrečia ne todėl, kad būtų blogas, o todėl, kad yra smalsus.

Besąlygiškas palaikymas iš moters pusės skatins mus nesielgti kaip berniukams ir stipins norą būti stipriu vyru. Tik kai mus priimi tokius, kokie esame, mes norime tapti geresniais.

3. Nebūti paliktiems nežinioje.

Daugybė moterų nesako vyrams, kaip jaučiasi, nes nenori jų nervinti, bijo. Mes nežinome visos apie tave. Tu demonstruoji savo gyvenimo dalis, užuot gyvenusi visą gyvenimą su mumis.

Poros tvirtėja, įveikdamos sunkumus drauge, o ne atskirai. Kas kartą, kai ką nors slepi ir laikai savyje, statai sieną šventoje santykių erdvėje. Tikrai nenorime, kad užpiltum mus žodžiais, tačiau patikėk – norime žinoti, kokia iš tiesų esi.

4. Seksas, koks būna tik su tavim.

Yra tiesiog seksas ir yra seksas, kuris uždeda mums akidangčius gyvenime. Pripažinkime – vyrai dairosi, juos tarsi šarkas traukia viskas, kas blizga. Tačiau tarp pastebėjimo ir norėjimo yra skirtumas. Vyrai sako: „Taip, ji graži, bet niekada neatsisakyčiau to, ką turiu.“

Seksas, koks būna tik su tavim, nėra tiesiog geras seksas. Tai unikalus ryšys, dėl kurio fantazuojame apie tave duše, pasiimame nedarbingumo lapelį, kad visą dieną galėtume mylėtis ir valgyti šokoladukus. Toks seksas galimas tik su viena moterim.

5. Bendravimo.

Be bendravimo santykiai statomi ant biraus smėlio. Norime, kad aiškiai kalbėtum, mes nesuprantame užuominų. Mes suprantame tiesiogiai – nori, kad suplautume indus arba nenori, kad suplautume indus. Taigi pasakyk, paaiškink. Išsakyk, kokio bendravimo norėtum.

Daugeliui vyrų bendravimas nėra stiprioji vieta. Mums reikia padėti. Vyrai vadovaujasi logika, moterys – emocijomis. Jei pasistengsi pasitelkti logiką, mes stengsimės suprasti emocijas, tik turi apie jas pasakyti.

6. Prakaito.

Kas gali būti seksualiau už sportavimą kartu su intymia partnere. Matydami, kaip lavini savo kūną, prakaituoji, jaučiame paskatinimą stengtis. Jei sportuojame kartu, kuriame kartu gyvenimo būdą. Nes šiaip kalbame, darome. Tai varo iš proto.

7. Turėk savo gyvenimą.

Gal to ir nepasakome, nes kaip pasakyti mylimai moteriai – turėk savo gyvenimą? Tačiau iš tiesų norime, kad turėtum savo gyvenimą. Kad turėtum savo draugių, savo pomėgių, savo aistrų. Žinoma, norime tave palaikyti, dalyvauti tavo gyvenime, tačiau tikrai norime, kad turėtum savo identitetą.

Jei neturėsi nieko savo, santykiai stovės tik ant vienos kojos. Jei turi savo gyvenimą, tai skatina mus turėti savo gyvenimą. Pamirškim kojas, tegu santykiai turi ratus. Vienas tavo, kitas mano, o kartu galime važiuoti.

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

5 Responses

  1. Dovilė parašė:

    Labai patiko paskutinis punktas.

  2. Jolanta parašė:

    Tik viena bėdelė: kai tas paskutinis punktas yra realizuotas, tai vyras staugia, kad nebežino, kas man yra, kokią vietą mano gyvenime užima jis ir kaip per mažai skiriu laiko šeimai :D Fuck off! Nori, kad turėčiau savo gyvenimą – priimk jį taip pat besąlygiškai, kaip tikiesi, kad pats būsi priimtas, nors negali prisiminti, ką sakiau tau 1000 kartų.

  3. ren parašė:

    jei vyras taip vadovaujasi logika, tai pamatęs nešvarius indus turėtų ir be sakymo suprasti, kad reikia išplauti :D

  4. Baba parašė:

    neskaitykit tokio sudo,merginos.

  5. Sigute parašė:

    Man buvo labai idomu paskaityti vien del to, kad tai ne kas kita, o to logiskojo vyro jausmai aprasyti. Apie indus kriaukleje..@ren Ne visos moterys leidzia vyrams ju seimoje (ar net visiems kitiems seimos nariams) suplauti indus ir del to gali net isizeisti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.