Amžius ne riba būti SEKSUALIAI, SVEIKAI ir LAIMINGAI
0 (0)

Jai 62 m. jam 43 m. Amžius ne riba būti SEKSUALIAI, SVEIKAI ir LAIMINGAI (nors būdama penkiasdešimties ji vos pavilko kojas ir galvojo, kad gyvenimas jau praėjo).

Ištrauka iš Praktinės Metodikos – “Kleopatros paslaptys arba Gimstanti Deivė” (Audiopratimai ir knygutė). Pratimų – “Gimstanti Deivė” bei “Sveikatos Impulsas” aprašymas.

Yra laikas dirbti, yra laikas MYLĖTI. Laiko niekam kitam nelieka.
Coco Chanel

Viena mano pažįstama moteris, vieno universiteto dėstytoja, man pasakojo apie tai, kad šie pratimai buvo vieni iš pagrindinių, jai padėjusių susigrąžinti sveikatą bei atsiskleisti kaip moteriai. Šiuo metu ji specializuojasi nagrinėdama ir dėstydama įvairias sveikatingumo sistemas. Būdama penkiasdešimties metų, ji sunkiai susirgo labai rimta liga. Kaip pati sakė, „vos pavilkau kojas ir galvojau, kad mano gyvenimas jau praėjo“. Nors buvo išsisikyrusi, kurti naujus santykius ne tik kad nenorėjo, tiesiog tam nebuvo nei fizinių, nei dvasinių jėgų.

Tarp daugybės pratimų ir procedūrų, kurias jai reikėjo atlikti, ji naudojo ir du pratimus, kurie aprašomi šioje praktinėje metodikoje. Jų unikalumas yra tas, kad juos atliekant stipriai paveikiamas ne tik fizinis kūnas, bet stiprėja bei gerėja ir psichinė sveikata. Taip yra todėl, kad jų atlikimo metu kartu su fizinių pratimų technika bei muzika naudojamos ir moderniausios savitaigos technologijos, kurios paleidžia žmogaus organizme tam tikrus procesus. Todėl darant šiuos pratimus sąveikauja tiek kūnas, tiek mintys, tiek emocijos, ir viskas veikia vienu metu.

Šie pratimai sujungia MINTĮ, VAIZDINĮ, EMOCIJĄ IR KŪNĄ. Tai senovės Rytų praktika, kurią mokslininkai, pasinaudodami šiuolaikines psichologijos bei muzikos terapijos pasiekimais, pritaikė šiuolaikiniam žmogui.

Būtent suderinta šių keturių veiksnių visuma ir paleidžia žmoguje tuos PROCESUS, kurie paveikia ne tik žmogaus KŪNĄ, bet ir PSICHIKĄ. Reikia tik išmokti tai padaryti.

Išsprendusi savo sveikatos problemas bei sustiprėjusi psichiškai ir PRAŽYDUSI kaip moteris, ji šių pratimų neatsisako iki šiol. Sako, reikia palaikyti „formą“.

O „forma“ jos dabar išties puiki. Mano minėtai pažįstamai moteriai šiemet sukako 63-eri metai. Ji yra puikios sveikatos, važinėja po pasaulį vesdama sveikatingumo seminarus, turi draugą, kuriam 42-eri metai. Nežinodamas jos amžiaus, pagalvotum, kad jai yra ne daugiau kaip penkiasdešimt metų. Kai jos draugo kas nors paklausia, ar amžiaus skirtumas jiems netrukdo, jis atsako: „Taip trukdo, nes šalia jos jaučiuosi toks senas“. Štai taip.

Trumpai apie Praktinę Metodiką bei jos autorių

Šias unikalias žinias mes sudėjome į Praktinę Metodiką, kurią pavadinome „Kleopatros paslaptys arba Gimstanti Deivė”. Ši Metodika sujungia PSICHOLOGIJOS, KŪNO KULTŪROS ir MEDICINOS žinias. Kaip jau minėjome ją sudaro DU AUDIOPRATIMAI ir nedidelė KNYGUTĖ, kuri skirta šiems pratimams aprašyti. Joje taip pat yra gražių nuotraukų, tikrų istorijų bei išminties perliukų. Audiopratimai ir knygutė yra tik ELEKTRONINIAME variante!

Pratimų nauda:

  • Atsiranda PASITIKĖJIMAS savimi, emocinis stabilumas, ramumas ir pasitenkinimas. Išsiskleidžia visas moters žavesys, moteriškumas ir seksualumas. Moteris pradeda tarsi švytėti iš vidaus. Ji tampa ŽAVI ir PATRAUKLI.
  • Sustiprėjus tarpukojo raumenims, žymiai PAGERĖJA lytinio akto kokybė tiek moteriai, tiek jos partneriui. Moterys, kurios negalėdavo pajusti orgazmo, pradeda jį jausti. Dingsta frigidiškumas.
  • IŠNYKSTA ligos ir problemos, susijusios su gimda, šlapimo takais, kiaušidėmis, įvairūs uždegimai bei kitos moteriškos problemos.
  • Sveiksta ir stiprėja VISI kūno organai.

Apie autorių

Šios praktines metodikos UNIKALIŲ pratimų autorius – M. Norbekovas. Tai PASAULINĘ šlovę pelnęs psichologijos ir medicinos MOKSLŲ DAKTARAS, profesorius, Rytų kovos meistras (karate juodo diržo savininkas) bei daugelio pasaulinių bestselerių autorius. Kurdamas šiuos pratimus jis naudojo savo žinias ne tik kaip medikas bei psichologas, bet sujungė jas su RYTŲ PRAKTIKOMIS, kurias jis kaip tyrinėtojas studijavo įvairiuose senoviniuose Rytų medicinos traktatuose bei šventraščiuose.

Autorius kelias taip pat nebuvo lengvas. Jo gyvenimas prasidėjo nuo fizinės negalios, depresijos ir NORO NUSIŽUDYTI, o baigėsi PASAULINE ŠLOVE ir visuotinu pripažinimu.

Pabaigai

Kartą pas vieną išminčių atėjo mokinys ir norėdamas išprovokuoti savo mokytoją, atsinešė rankoje gyvą lakštingalą. Paslėpęs rankas už nugaros, jis nutarė paklausti mokytojo gyvą ar mirusį paukštį atsinešė. Šiam atsakius, kad gyvą, jis pasmaugs paukštį ir pasakys, kad mokytojas suklydo, o šiam pasakius, kad negyvą, jis išties lakštingalą ir parodys, kad mokytojas vėl klysta. Uždavus mokiniui, kaip jam atrodė, šį suktą klausimą, išminčius atlaidžiai nusišypsojo ir tarė: „Viskas tavo rankose“.

Todėl pasirinkimas, mano mielos, yra jūsų rankose. Tad rinkitės būti žavios, gražios, sveikos ir laimingos, nes jūs to vertos.

Plačiau sužinoti apie šią išties nuostabią metodiką, galite paspaudę nuorodą straipsnio apačioje, po nuotrauką.

Audiopratimai ir knygutė yra tik ELEKTRONINIS variantas!

Plačiau sužinoti apie šią išties nuostabią metodiką, galite paspaudę nuorodą:

PLAČIAU

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.