Fantastinė Metodika, kuri gydo sielą, šalina nuoskaudas, įveikia depresiją, atstato santykius ir net padeda kovoje su vėžiu
0 (0)

Apie pasaulinių bestselerių autoriaus M. Norbekovo Praktinę Metodiką „Žmogus nugalėjęs save – NENUGALIMAS“ (audiopratimai ir KNYGA).

Solidi, dalykiška, maždaug penkiasdešimties metų moteris, išėjusi priešais seminaro dalyvius , staiga užsidėjo sau ant galvos didelį vaikišką kaspiną, kokį nešioja tik mažos mergaitės, ir pradėjo pasakoti savo istoriją. Jos gyvenimas buvo gan sėkmingas – puiki medikės karjera, šeima, vaikas, draugai, viskas kaip ji ir planavo. Bet prieš penketą metų jos sveikata nei iš šio, nei iš to pradėjo šlubuoti.

Moteris kreipės į savo kolegas medikus. Atlikus visus tyrimus, diagnozė – VĖŽYS! Žemė slystelėjo iš po kojų. „Kodėl man, už ką, dukra dar tik paauglė, kaip ji liks be mamos“- galvoje sukosi mintys.

Lankant chemoterapijos kursą, jos kolegė pasiūlė, kuomet sustiprės, jai sudalyvauti saviugdos kurse, kur mokoma puikių pratimų, tarp kurių – ypač geros psichologinės technikos  „Atleidimo galia“.

Praėjus kuriam laikui moteris taip ir padarė. Seminaro lektorius, žinomas psichologas iš Londono, užsiėmimų metu ypač akcentavo, kad gebėjimas atleisti ne tik gydo sielos žaizdas, atstato santykius, bet taip pat padeda sveikti (arba nesusirgti) nuo įvairių ligų, taip pat ir nuo vėžio.

Moteris pasakojo, kad dažnai lektorių pertraukinėdavo, bandydavo pataisyti (nes ji juk medikė), replikuodavo. Galop lektorius neapsikentė ir pasiūlė jai arba išeiti arba patylėti ir pabūti mažu vaiku, maža mergaite, tokia, kuri dar nieko nežino ir godžiai klauso ką šneka suaugusieji.

Moteris pasirinko antrą variantą. Atliekant pratimus „Atleidimo galia“, moteriai upeliu plūstelėjo ašaros, kurios nesiliovė geras dešimt minučių. Nurimus emocijoms, lektorius pasakė, kad tokia reakcija yra normali, ir tai reiškia vidinį „išsivalymą“ pradėjusį savo darbą.

Vėliau ji sistemingai atlikinėjo šiuos pratimus namuose ir, dideliai savo ir savo kolegų nuostabai, sveikimo procesas įgavo tokį pagreitį, kad praėjus gan trumpam laikui, ji jautėsi puikiai, o tyrimo rezultatai jokio vėžio nerodė! Tai paaiškinti vien medicininiu požiūriu buvo neįmanoma. Taigi minėtieji pratimai išties atliko svarbų vaidmenį jos išgijime ir ji tai pati puikiai suprato.

Moteris pasakojo, kad anksčiau ji ilgai galėdavo pykti ant ją įskaudinusių žmonių, liaudiškai tariant buvo tulžinga, mėgdavo konfliktuoti, būtinai norėdavo visur ir visada įrodyti savo tiesą. Tai žinoma trukdė santykiam tiek darbe, tiek namiškių tarpe. Greičiausiai, ši liga ir buvo savotiška pasekmė jos konfliktiško charakterio ir nemokėjimo atleisti.

Dabar ji ne tik sveika, bet ir pakeitė požiūrį į kitus žmones bei į savo dažnai perdėtas ambicijas, kategoriškumą ir nesugebėjimą atleisti. Kaip žinia, ilgai nešiojamos nuoskaudos ardo tiek psichinę, tiek fizinę žmogaus sveikatą.

Todėl dabar ji ir specialiai ant galvos užsidėjo šį didelį vaikišką kaspiną, norėdama parodyti, kad mums visiems kartais reikia sau leisti pabūti mažais vaikais, nustoti susireikšminti ir išmokti klausyti.

Šie pratimai unikalūs tuo , kad jie sugeba pašalinti , ištraukti iš žmogaus pasąmonės net tas nuoskaudas, apie kurias žmogus net neprisimena ir kurios įvyko seniai, gal net vaikystėje, ir kurie tarsi pūliniai sieloje gadina mums gyvenimą, kenkia santykiams ir iššaukia įvairias ligas, netgi onkologines. Taip pat pašalinus šias nuoskaudos praeina net ilgai trukusi depresija, nes nepašalintos nuoskaudos dažnai įtakoja šios ligos atsiradimą.

Įgarsintų audio pratimų ir juos aprašančios knygos tikslas – aktyvuoti  tris GYVYBIŠKAI svarbius procesus, kurie:

  • Padės PANAIKINTI visas gilumines priežastis, kurios sukelia žmogui vidinį skausmą, depresiją, neviltį  ir įvairias baimes.
  • Specialios metodikos pagalba PASIŲS stiprų impulsą kiekvienai  žmogaus   organizmo ląstelei.  Šis impulsas „paleidžia“ visame organizme atsinaujinimo, puikios sveikatos,  džiaugsmo ir energijos antplūdžio procesą. Tai tarsi balzamas sielai.
  • PAŽADINS IR SUAKTYVINS tas vidines galias, tą vidinį potencialą, kuris dažniausiai žmoguje nėra iki galo išnaudotas, o dažnas net neįtaria jį turint ir kuris reikalingas sėkmingam savo tikslų siekimui.

Šiuos ir kitus naudingus ir puikius pratimus Jūs galite įsigyti žinomo mokslininko ir pasaulinių bestselerių autoriaus praktinėje metodikoje „Žmogus nugalėjęs save –nenugalimas“ (paspauskitę nuorodą po nuotrauką)

PLAČIAU


*Portalo psichika.eu nuomonė nebūtinai sutampa su čia pateiktais teiginiais.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.