Festivalis „Mandala“ 2017 liepos 14-16 dienomis
0 (0)

Kviečiame Jus trims dienoms pabėgti nuo miesto šurmulio ir pailsėti, atgauti jėgas, pasikrauti teigiamos energijos labai gražiame gamtos kampelyje, miško apsupty prie ežero, sodyboje „Saulėtas kampelis”. Būtent čia jau antrus metus iš eilės vyks kitoks negu įprastiniai festivalis „MANDALA“. Kodėl turėtumėte Jūs pasirinkti būtent šį festivalį iš gausybės vasaros renginių ir įtraukti į PRIVALAU SUDALYVAUTI sąrašą?

1. Norėtumėte būti laimingesni, sveikesni ar atrasti save bei labiau patobulinti savo asmenybę? Visa tai ir daugiau Jūs galėsite patirti festivalio „MANDALA“ metu.

2. Nors festivalis moko pasirūpinti savo kūno ir vidine, emocine gerove, kviečiame visus, net ir tuos, kurie visai nesidomi tuo. Tai puiki proga sužinoti bei įgyti naujų naudingų žinių bei patirčių Jums ar tiesiog atsipalaiduoti ir pabūti gamtoje tarp šviesiai, pozityviai nusiteikusių žmonių būrio.

3. Festivalis „MANDALA“ šiemet švenčia septintąjį gimtadienį. Pripažinkite, kad gimtadienius švęsti gamtoje ir su draugiškai nusiteikusiais žmonėmis bei puikia programa yra NUOSTABU!

4. Festivalyje įvyks daugiau negu 50 skirtingų lavinančiųjų užsiėmimų keturiose erdvėse: Vandens (psichologinėje), Oro (dvasinėje), Ugnies (kūrybinėje) ir Žemės (kūno). Šios stichijos, būdamos visiškai skirtingos, papildo viena kitą ir sudaro harmoningą visumą.

5. Iš tokios gausybės užsiėmimų Jūs tikrai rasite kažką vertingo sau ir namo grįžite kitokie.

6. Be to, vakare galėsite maloniai praleisti laiką pirtelėje bei klausydamiesi specialiai šiam festivaliui parinktos atpalaiduojančios koncertinės programos.

7. Turite vaikučių? Ir galbūt manote, kad negalėsite sudalyvauti Jums patinkančiame užsiėmime, nes turėsite užsiimti su jais? Nesijaudinkite – festivalyje bus vaikų erdvė, kurioje Jūsų vaikučiai smagiai praleis laiką, kol Jūs būsite paskaitoje. Be to, vaikams iki 12 metų įėjimas į festivalį yra NEMOKAMAS!

8. Stovyklauti galėsite NEMOKAMAI su palapinėmis gamtoje arba už PAPILDOMĄ MOKESTĮ sodybos nameliuose. Be to, lauko kavinukėse galėsite nusipirkti vegetariško, veganiško ir žaliavalgių maisto.

Šiuo metu išankstiniai bilietai kainuoja 40 €. Su ISIC 15 % nuolaida. Vėliau brangs.
Festivalio vieta: sodyba „Saulėtas kampelis“, Dalios kaimas.
Žemėlapį pamatysite čiasauletaskampelis.lt

Svetainė: mandala-festival.lt
Facebook: Mandala Festival

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.