KĄ MOTERYS DOVANOJA VYRAMS?
0 (0)

Asociatyvi portalo foto

Progų dovanoti dovanas vyrams per metus pasitaiko ne viena – tai ir gimtadienis, ir vestuvių sukaktis, ir Valentino diena, ir vyro vardadienis, ir Kalėdos. Kiekviena iš tų progų nėra lengva pasirinkti tinkamą ir įsimintiną dovaną. Tačiau nėra neįmanomų dalykų, į daugelį klausimų internetas padeda atrasti atsakymus, duoda praktiškus patarimus.

Kokios praktinės dovanos gali pradžiuginti sutuoktinį ar sužadėtinį?

Jei moteris ieško dovanos pačiam artimiausiam žmogui, ji drąsiai gali jam padovanoti ir intymesnes dovanas, kurios pravers šeimyniniame gyvenime. Tinka ir kokybiški kvepalai, išvaizdus rankinis laikrodis, madingas geros firmos odinis diržas, jei vyras ar sužadėtinis dirba kokiame nors ofise ar vadovauja darbo kolektyvui, dalyvauja versle, jam pravers ir odinis portfelis. Pastaroji dovana tiktų ir rašytojams, mokytojams bei žurnalistams. Taip pat moterys mylimiems vyrams dažnai dovanoja aromatingus kvepalus, kurių kvapas jas pačias ištirpdo būnant šalia savo brangiųjų.

Kokios ypatingos dovanos gali sužavėti vyrišką giminę?

Ne vien valgomos ar praktinės dovanos vyrams gali sukelti malonius išgyvenimus. Jeigu vyras yra karštos prigimties ir negali ramiai tvertis be aštrių pojūčių, jam galima padovanoti stryktelėjimą su parašiutu iš trijų kilometrų aukščio arba pasiskraidymą su parasparniu virš tėviškės laukų, jį galima trumpam uždaryti į pabėgimų kambarį, iš kurio nebus lengva ištrūkti. Galima padovanoti ekstremalaus vairavimo pamokėles ir kitokias panašias adrenaliną gaminančias pramogėles. Tokias dovanas moterys gali dovanoti ne tik savo širdies numylėtiniams, bet ir broliams, pusbroliams, dėdėms ir tėvams, jei jie vis dar tebėra kupini jaunatviškos energijos ir jėgų, kad galėtų šios rūšies dovanomis pasinaudoti.

Ką dovanoti bendradarbiams, kaimynams ar šiaip geriems draugams?

Jei moteris ieško dovanos kolegai ar geram draugui, kad būtų kuo paprasčiau apsispręsti, tegu pasidomi internete, kokie yra dovanų rinkiniai vyrams. Šiuos rinkinius įprastai sudaro vyrų mėgstami ir buityje dažnai naudojami dalykėliai, vyriški gardumynai – užkandžiai prie alaus, daržovių ir vaisių rinkiniai, taurūs ugniniai gėrimai ir panašios vyriškos gėrybės. Šiuose rinkiniuose gali būti sudėta ne tik odos, šukuosenos ir barzdos priežiūros priemonės, bet ir įvairūs aprangos detalių ir aksesuarų rinkiniai.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.