Kaip suprasti, kad namuose yra nuodinga atmosfera?
0 (0)

Robert Bye / Unsplash

Jeigu jums nejauku savo namuose, reikia atsisėsti ir pagalvoti apie galimą priežastį. Išanalizuokite savo savijautą ir pasinaudokite toliau aprašytu paprastu namų atmosferos diagnostikos metodu.

Kaip suprasti, kad namuose yra negatyvo šaltinis? Blogas, toksiškas daiktas, kurį mes pamiršome, sena dovana, gauta iš žmogaus, kuris mirė ar santykiai su kuriuo pasidarė priešiški, gali neigiamai paveikti būsto energetiką. Galbūt tą daiktą be jūsų žinios paliko jums bloga linkintys asmenys? O gal esmė glūdi visai ne daiktuose, o praeities įvykiuose ar įkyriose mintyse, kurios siejasi su namų erdve ir kenkia jums? Galbūt negatyvas kyla iš slapto, neprasiveržusio namiškių emocinio konflikto arba net jūsų vidinio konflikto? Kaip patikrinti?

Egzistuoja vienas paprastas būdas sužinoti, ar namuose yra negatyvo, ar ne.

Viskas labai paprasta. Akivaizdus požymis yra toks: užtenka jums išeiti iš namų pro duris ir iškart pasijuntate geriau. Užtenka įeiti į patalpą, ir pasijuntate blogiau. Kaip vaikiškame žaidime „Šalta-karšta“.

Vienas veterinarijos gydytojas aprašė jam pasitaikiusį atvejį su šunimi, kuris jau beveik merdėjo nuo aukštos temperatūros. Nustatyti ligos priežasties nepavyko. Veterinaras išbandė visas įmanomas priemones – niekas nepadėjo. Iš nevilties gydytojas liepė išnešti šunį į lauką, kad pakvėpuotų šviežiu oru, nes gyvūnas jau duso. Šeimininkė ašarodama išnešė savo augintinį į kiemą. Ir jo temperatūra netrukus nukrito, gyvūnas tiesiog atgijo akyse!

Apsidžiaugus šeimininkė parnešė augintinį namo. Po dešimties minučių jis vėl pradėjo karščiuoti. Vėl išnešė jį į lauką, ir šuo atgijo, net pabandė atsistoti ant kojų. Taip pasikartojo dar du kartus.

Tada šeimininkė prisiminė, ką jai padovanojo viena jos nekenčiama giminaitė. Ji atnešė paklotą. Gerdama arbatą, ji visą laiką įdėmiai žiūrėjo į šunį. Iš kvailumo šeimininkė patiesė paklotą savo šuns guolyje, nes jis daugiau niekam netiko.

Ir apskritai jai pasirodė keista dėl tokios dovanos, nes giminaitė buvo nepaprastai šykšti, niekada niekam nieko nedovanodavo.

Šeimininkė išnešė paklotą ir išmetė į konteinerį, tada švariai iššveitė visus namus. Ir netrukus jos šuo džiaugsmingai lakstė po kambarius.

Tokie dalykai vyksta ne tik su šunimis. Pasitaiko, kad kūdikis namuose negali užmigti ir nuolat verkia, o išvežtas į lauką iškart užmiega vežimėlyje. Viena jaunų tėvų pora buvo priversta ištisai vežioti vaiką lauke. Niekas patikėti negalėjo, kad vos parneštas namo, kūdikis ima rėkti ir verkti. Kai jie išmetė lovelę, padovanotą pavydžios senmergės tetos, problemos pasibaigė.

Ne visada blogio šaltinis namuose būna koks nors negeras daiktas. Vienos šeimos paauglys sūnus pradėjo pardavinėti uždraustą žolę. Tėvai net neįtarė, kuo užsiiminėja jų atžala. O gal nenorėjo įtarti? Juos pradėjo kalkinti smarkūs galvos skausmai, vos tik jie peržengdavo namų slenkstį. Kai sūnus buvo areštuotas, galvos skausmai praėjo.

Dar viena gyvenimiška istorija: vyras buvo įsitaisęs meilužę ir apgaudinėjo žmoną. Jo sutuoktinė namuose jausdavo nepaprastą silpnumą, nieko negalėjo daryti, sapnuodavo baisius košmarus. Kai išeidavo iš namų, savijauta pasitaisydavo. Ir darbe ji jautėsi normaliai. Paaiškėjo, kad vyras slapta parsivesdavo meilužę namo, kai žmona būdavo išvykusi.

Labai lengva suprasti, ar namuose yra negatyvo šaltinis, ar ne. Jeigu namuose žmogus jaučiasi blogiau, nei kitur, reikia ieškoti priežasties. Kai pagenda nuotaika vien nuo minties, kad reikia grįžti namo, kad juose nėra poilsio ir ramybės, nors iš šalies atrodo, kad viskas ten normalu, reikia atsisėsti ir pasvarstyti, kur slypi neigiamų emocijų priežastis. Išanalizuokite visas savo būsenas, taikydami šį paprastą diagnostikos metodą.

Savo namuose jauskitės gerai!

Šaltinis: Ana Kirjanova (Yandex Zen)

Parengė Gražina Vasiliauskienė | alfa.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.