Kaip tampama psichopatu?
1 (1)

5 Responses

  1. Fani parašė:

    Labai sutinku. Noreciau tai pritaikyti ir kitai temai,, Kaip tampama homofilu”

    • Emilija parašė:

      Tokia sąvoka kaip homofilas ,visų pirma, nėra vartotina. Taip pat yra tiesa, kad lytinės orientacijos mes negalime pasirinkti, su kokia gimstame. Kad ir esame skirtingi, ir ne tik lytine orientacija, vis tiek vienas kitam gyventi netrukdome. Todėl norėtųsi bent jau tolerancijos iš jūsų pusės.

  2. PETRAS PIKSRYS parašė:

    Taip čia psichopatijos priežastys įvertintos iš auklėjimo pusės. Tačiau yra ir prigimtinė pusė. Atrodo, kad vis tik psichopatinę asmenybę suformuoja ir prigimtis ir auklėjimas. Kiekvienam psichopatui galimi didesni ar mažesni asmenybės sutrikimai – vieniems daugiau pasireiškia prigimtinė sudedamoji, kitiems – auklėjimo sudedamoji. Tiek prigimtinė tiek ir auklėjimo sudedamosios turi didesnį ar mažesnį poveikį asmenybei.

    • Emilija parašė:

      Kaip ir genetikoje, paveldimas polinkis į tam tikrą būdo ar charakterio savybę, tačiau tai, ar ji pasireikš, priklauso ir nuo aplinkos veiksnių.

  3. A parašė:

    Mūsų dukra psichopatė, artimiesiems suteikia daug skausmo savo destruktyviu elgesiu. Galbūt dėl to, kad nemokėjome jos auklėti, arba dėl perdėtos globos. Širdis jaučia, kad kažką auklėjime pražiūrėjome…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.