KŪRYBOS TERAPIJA IR ASMENINIS AUGIMAS PAŽAISLIO VIENUOLYNE – VASAROS STOVYKLA
5 (1)

Mielos moterys, kviečiame Jus š.m. birželio 14 – 20 d. į kūrybinę dvasinio augimo ir asmeninio tobulėjimo vasaros stovyklą „KŪRYBOS TERAPIJA IR ASMENINIS AUGIMAS – mana-dalia: mandalų kūrybos terapija“.

Stovykla vyks Pažaislio vienuolyne – be galo gražioje, vaizdais bei gera energetika turtingoje vietovėje. Pažaislio bažnyčios ir vienuolyno ansamblis, vienas puikiausių brandžiojo baroko architektūros šedevrų Šiaurės Rytų Europoje, įsikūręs visai šalia Kauno marių, ant Pažaislio kalvos.

Kviečiame pailsinti savo kūną, protą ir sielą!

Jei domitės savęs pažinimu, jei Jums patinka kūrybinė veikla, jei mėgstate bendrauti, jei norite tobulėti bei dar geriau pažinti save, jei Jums svarbu nukreipti savo asmeninės energijos sistemos veiklą geresniam gyvenimui, vadinasi ši kūrybinė – patyriminė savęs pažinimo ir saviraiškos stovykla – skirta Jums!
Trumpai apie veiklas stovykloje:

KŪRYBOS TERAPIJA

• Stovyklos metu vyks MANDALŲ KŪRYBA – kiekvieną dieną kursime vis naują Mandalą (kūryba apskritime) – vyks skirtingų Mandalų tapyba ant drobės: domėsimės savo jausmais ir emocijomis, keisime jas į pageidaujamas, išgirsime savo norus ir giliausius troškimus, keliausime link savo ESYBĖS… kursime intuityviąją, jausmų ir emocijų, santykių, priešybių apjungimo ir darnos Mandalas.
• Kūrybos metu bus taikomi dailės terapijos, geštalto terapijos ir Eneagramos (unikalaus savęs ir kitų pažinimo) metodai.
• Mandalų kūrybos terapijoje kaip ir dailės terapijoje svarbus pats kūrybinis procesas. Esant saugiame MANDALOS rate lengviau galime susikaupti, lengviau save pajusti ir harmonizuoti. Kūrybos procese neretai išgirstame viduje esančias minčių „kalbas”, naujai pažvelgiame į savo vidinį pasaulį. Kūryba lengviau padeda žmogui pajausti save kaip visumą, pamatyti, priimti ir spręsti vidinius konfliktus, o kartu ir vystytis, tobulėti kaip asmenybei. Meninės raiškos metu suteikiant dėmesio ir laiko sau pačiam – turime galimybę dar geriau pažinti tikruosius savo poreikius, norus ir tikrąją savo prigimtį.
• Norint dalyvauti šioje stovykloje nereikia turėti jokių specialių meninių sugebėjimų, svarbus pats kūrybinis procesas: spontaniška kūryba suteikia plačių galimybių tyrinėti, išreikšti save, savo jausmus, pasaulėjautą ir mintis.

PASKAITOS IR PRAKTIKUMAI

• Kiekvieną dieną taip pat vyks paskaitos įvairiomis savęs pažinimo temomis.
• Paskaitų/praktikumų metu pažvelgsime į save, į savo esmių esmę, tikrąją prigimtį, išmoksime paprastų dalykų, kuriuos įtraukus į kasdienę rutiną gyvenimas palaipsniui ima keistis į gerą.
• Paskaitų metu kalbėsime apie santykius artimoje aplinkoje ir aptarsime konkrečius pavyzdžius iš Jūsų gyvenimo. Tyrinėsime didžiausias žmonių baimes, kaip jos padeda ar trukdo mūsų gyvenime. Kalbėsime apie altruizmą, egoizmą, savo norus… Diskutuosime apie meilė – kas yra meilė ir kokios buna jos išraiškos. Ir visa tai, ką įsisąmoninsime – išreikšime tai kūrybos metu – saugiame rate – Mandalų kūryboje.
• Dalyvėms bus pasiūlyta kiekvieną dieną vesti asmeninį dienoraštį – turėkite su savimi asmeninę užrašų knygutę ir rašiklį.

POILSIS

• Pusryčiai, pietūs ir vakarienė mums bus paruošti (skanus, šviežias, sotus maistas).
• Turėsite puikų poilsį Pažailsio vienuolyne! Ir, žinoma – bendravimą su vienuolėmis.

STOVYKLOS LEKTORIAI:

Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, dailės pedagogė, kvalifikuota dailės terapijos ir geštalto terapijos praktikė, dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimų vadovė, baigusi specialiąją programą Lietuvoje „Dailės terapijos metodų taikymo galimybės“ bei Maskvos pozityviųjų technologijų institute įgijusi kvalifikaciją „Meno terapijos metodai psichologinio konsultavimo, socialinio – pedagoginio darbo ir sveikatos priežiūros srityse“ . Taip pat – šios kvalifikacijos kėlimo programos organizatorė Lietuvoje. Dainora jau 15 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu bei asmeniniu augimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora – sertifikuota „Eneagramos” (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė, savo darbe naudojanti projektyvią psichologinę metodiką – metaforines asociatyvines kortas (šios metodikos mokėsi pas pirmtaką, OH kortų serijos leidėją, psichoterapeutą Moritz Egetmeyer (Vokietija)).

Vitalijus Kačanauskas: konsultantas ir biblioterapeutas.
Žinau, kad sveiką požiūrį į pasaulį lemia patirtis, novatoriškas ir šiuolaikinis mokslas, knygos bei plati pasaulėžiūra. Žinių semiuosi iš knygų, psichologijos, filosofijos, etologijos, ekonomikos bei sociologijos mokslų. Esu virtualių bibliotekų įkūrėjas: biblioteka pasiekiama Telegram platformoje adresu : https://t.me/vitalinobooks.Tiek virtualiose grupėse, tiek ir privačiai konsultuoju žmones iš viso pasaulio. Esu vienas iš tarptautinės vyrų bendravimo ir pagalbos platformos įkūrėjų bei šios platformos administratorius. Nesiekiu patarinėti žmonėms, kaip gyventi, tačiau dalinuosi informacija apie santykių tendencijas ir trendus.

Įstovyklą bus priimamos tik iš anksto užsiregistravusios ir patvirtinusios registraciją avansiniu mokėjimu. Dalyvių skaičius yra ribotas – tik iki 14 dalyvių!

Į stovyklos kainą yra įskaičiuota:

  • apgyvendinimas vienuolyne birželio 14 – 20 d. (patogūs dviviečiai, triviečiai ir vienas – keturvietis kambarys; apgyvendinimo erdvėje yra bendri du dušai ir trys wc),
  • pusryčiai/pietūs/vakarienė (sotus, skanus, šviežias maitinimas tris kartus per dieną),
  • visa stovyklos programa bei visos priemonės ir medžiagos, reikalingos stovyklos metu.

Pastaba: (vienuolių pageidavimu): su savimi reikia turėti savus užvalkalus patalynei.

Registruojantis į stovyklą reikalingas 170 Eur avansinis mokėjimas, likusią sumą bus galima sumokėti atvykus (mokėjimo paskirtyje nurodykite: vasaros kūrybos stovykla).
Stovyklos kaina: 570 Eur

Mūsų rekvizitai:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398

Preliminarią stovyklos dienotvarkę ir užsiėmimų temas atsiųsime užsiregistravusioms el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com (www.pazinimassaviraiska.lt); tel. pasiteirauti: 868444109 (Dainora); renginys facbook’e.

Įvertinkite!
[Balsavo: 1 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.