Kviečiame padovanoti brangiam žmogui dovanų kuponą!
0 (0)

Kvietimas į patyriminę stovyklą moterims „MYLIU SAVE – MYLIU PASAULĮ“. Stovykla vyks 2017 m. liepos 21-23 dienomis. Kupono kaina 149 eurai. Vieta: survilusodyba.lt. Stovykla skirta visoms, kurios: jaučiasi nelaimingos; Pastebi, kad nesiseka gyvenime; Turi daug įvairių baimių, trukdančių gyventi; Jaučiasi tarsi praradę save; Pamiršo savo stipriąsias puses; Nors lydi sėkmė, tačiau jaučia, kad nėra pilnatvės; Jaučia vidinę tuštumą; Dažnai serga, be aiškios priežasties jaučia skausmus arba turi antsvorio; Stinga motyvacijos; „Įkrenta“ į nesėkmingus santykius; Norinčios tiesiog pailsėti; Norinčios skirti daugiau laiko savo vidiniam pasauliui.

7 audioseminarų ciklas moterims, kurios nori mylėti SAVE labiau. Pradžia: 2017 m. vasario 22 diena. Vyks septynis trečiadienius nuo 19 val. Kupono kaina 69 eurai. Audioseminarai vyks per Skype programą. Septynių savaičių programa, kuri padės kiekvienai moteriai labiau mylėti save. Tam, kad gyvenimas nebūtų tik pareigų vykdymas, kad meilė vyrui, vaikams ar tėvams ne žeistų, o teiktų palaimą…

Kvietimas į praktinį seminarą moterims „Širdies detoksikacija“. Seminaro tikslas – išvalyti senas nuoskaudas ir pabusti naujam, laimingesniam gyvenimui. Seminaras vyks 2017m. vasario 18 dieną Kaune. Kupono kaina 25 eurai.

Konsultacija pas psichologą-psichoterapeutą. Kupono kaina 20 eurų. Konsultacijos vyksta Kaune arba skype.

5 konsultacijos pas psichologą-psichoterapeutą. Kupono kaina 80 eurų. Konsultacijos vyksta Kaune arba skype.

Daugiau informacijos apie paslaugas: psichologijoscentras.lt. Užsisakyti galima el.paštu: mpkcentras@gmail.com

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.