LAISVOS ASMENYBĖS PROGRAMA
0 (0)

laprogr

Nori mokytis valdyti savo būsenas, geriau pažinti žmones, išlaisvėti nuo kompleksų, įgauti svarbiausių praktinės psichologijos žinių?

Rugsėjo 21 d. prasidės nauja psichologinė mokymosi ir patyrimo grupė.

Kursas – keturi ciklai po du mėnesius, dviejų valandų užsiėmimas susidarys iš valandos teorijos ir valandos praktikos, bus teikiama padalomoji medžiaga, rekmonduojamos knygos ir filmai, užduodami namų darbai. Į grupę atrenkami panašaus emocinio intelekto žmonės, grupė nedidelė, išduodami programos baigimo pažymėjimai.

Užsiėmimai vyks trečiadieniais 17:30 Basanavičiaus g. Vilniuje (vieta bus patikslinta).

EMOCIJŲ IR STRESO VALDYMAS: nerimas ir įtampa, pyktis, aukos vaidmuo, liūdesys, apatija, depresija, emocijų psichotechnikos, savihipnozė, emocijos ir kūnas, džiaugsmo psichologija, meilė sau.

CHARAKTERIŲ PSICHOLOGIJA: šiuolaikinėje psichoterapijoje vyraujanti chaakterių klasifikacija- hiperaktyvus, perfekcionistiškas, depresiškas, paranojiškas ir kt. charakteriai, savo charakterio apibrėžimas, bendravimo su kitokių charakterių žmonėmis galimybės

BENDRAVIMO PSICHOLOGIJA: kodėl žmonės nesusišneka, meilė,  vyrų- moterų santykiai, kaip tapti savu, bendravimas grupėse, atsivėrimas, saviraiška, pasitikėjimas savim, jūsų bendravimo stipriosios ir silpnosios pusės.

MINDFULNESS, KŪRYBIŠKUMAS, IŠSILAISVINIMAS: sąmoningas kvėpavimas, judėjimas, valgymas, darbas su energija, fokusavimas- meditacija dviese, foto terapija, rašymo terapija, judesio terapija, meno terapija, kūrybiškumo technikos kasdieninėms situacijoms, atsipalaidavimas, mobilizavimasis.

Plačiau psichologas.info

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.