Marytės skola
3 (1)

Portalo foto / Premium License

Prasidėjo rugsėjis ir mažą miestelį užklupo nesibaigiantys lietūs. Gyventojai ilgam užsidarė namuose. Gatvės ištuštėjo, nuolatiniai krituliai gerokai apsunkino žmonių gyvenimą. Bėgant laikui buvo užtvindyti keliai, potvynis daug ką apgadino ir apskritai sukėlė daug įvairių nuostolių. Toje vietovėje prasidėjo krizė. Verslas ėmė strigti, atsiskaitymams trūko pinigų. Siekdami kažkaip išgyventi daugelis pradėjo imti prekes ir naudotis paslaugomis prašydami užrašyti jiems tai kaip skolą.

Kartą pro šalį važiavo labai turtingas žmogus. Kadangi sparčiai artėjo naktis jis dairėsi vietos kur pernakvoti. Turtuolis užsuko į vienintelį miestelio viešbutį. Padėjęs stambaus nominalo banknotą ant stalo nuėjo apžiūrėti kambarių.

Viešbučio savininkas apsidžiaugė ir čiupęs pinigą nubėgo atiduoti skolą mėsininkui. Mėsininkas nuskuodė susimokėti kiaulių augintojui, kuris lėkė atsiskaityti su pašarų tiekėju, o tas it ant sparnų nuskrido pas Marytę, jau kurį laiką teikusią jam intymias paslaugas skolon.

Marytė laikydama kupiurą rankoje atėjo į tą patį viešbutį, kuriame apsistojo turtuolis, ir atidavė ją sąvininkui, mat kelis paskutinius kartus negalėjo susimokėti, kai lankėsi čia su klientu, dėl jau minėtos krizės ir visuotinio pinigų trūkumo.

Tuo pat metu turtuolis, kuris visą tą laiką dairėsi ir rinkosi kambarius, sugrįžo ir pareiškė, kad jam niekas nepatiko, paėmė savo pinigą ir išvyko.

Įvertinkite!
[Balsavo: 1 Vidurkis: 3]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.