METAFORINĖS ASOCIATYVINĖS KORTOS
0 (0)

Pažintiniai seminarai

METAFORINĖS ASOCIATYVINĖS KORTOS –
trumpas kelias į vidinį žmogaus pasaulį

oh-klubas

  KAUNE
Lapkričio 5 d. (šeštad.) ,10-18 val.
Savanorių pr. 347-302
žemėlapis
 VILNIUJE
Lapkričio 12 d. (šeštad.),10-18 val.
Fabijoniškių g. 6-3
žemėlapis

Psichologams, psichoterapeutams, konsultantams, pedagogams, soc. darbuotojams, koučeriams ir kt.

Galime pravesti seminarą ir Jūsų įstaigoje ar kolektyve

Pripažinkime, ir tie, kurie padeda žmonėms, ir tie, kurie ieško pagalbos, norime, kad problema, jos priežasties atradimas ir pašalinimas įvyktų greitai, kad nereikėtų ilgai ir skausmingai vaikščioti aplinkui ieškant ir dar – kad pats ieškantysis tai atrastų.

Tam puikiai pasitarnauja metaforinių asociatyvinių paveikslų sistema – OH kortos. Tai daugiau nei 20 pasaulio šalių profesionalų žinomos kortos, 18 skirtingų rinkinių – universalių bei skirtų darbui su asmenybiniais dalykais, traumomis, porų santykiais, resursais, stresu ir kt.

Metaforinės asociatyvinės (OH) kortos – tai profesionalaus psichologo, psichoterapeuto ar koučerio instrumentas, taikomas diagnostikoje, gebėjimų koregavime ir vystyme. Tai ir verslo trenerio, psichologinių grupių vedančiojo pagalbininkas, naudojamas grupės apšilimui, pasitikėjimo tarp grupės narių sukūrimui, ypatingų grupės poreikių diagnostikai ir kaip grupinio darbo metodika.

Psichologinių metaforinių asociatyvinių paveikslų, sudėtų į korteles, kaip projekcinės stimuliuojančios medžiagos taikymo diapazonas yra ganėtinai platus. Tinka tiek individualiam darbui, tiek darbui su grupe, tiek su suaugusiais, tiek su vaikais. Kortos efektyviai naudojamos šeimos terapijoje, psichodramoje, geštalt terapijoje, meno terapijoje, transakcinėje analizėje ir psichosintezėje ar tiesiog pramogai draugų ir šeimos rate.

Psichologinių metaforinių kortų privalumai:

• Metaforinės kortos padeda mums realizuoti dialogą tarp mūsų vidaus ir išorės, iškelti giluminį turinį į paviršių, suteikia sąlygas savęs atskleidimui ir pažinimui.

• Labai greitai padeda išsiaiškinti ir įsisąmoninti dabartinius žmogaus pergyvenimus ir poreikius, pamatyti nepabaigtus vidinius procesus.

• Sukuria pasitikėjimo atmosferą ir padeda įveikti vidinį pasipriešinimą, pašalinti apsauginius psichikos barjerus, kurių kartais neįmanoma panaikinti kitais metodais.

• Per trumpą laiką padeda užčiuopti esminę problemą, padeda greitai gauti prieigą prie kliento savojo „Aš“ paveikslo, jo asmeninio mito apie pasaulį ir save jame. O taip pat apie subjektyvų situacijos vaizdą kliento akimis.

• Kortos suteikia saugią ir komfortišką aplinką savęs atskleidimui poroje arba grupėje, padeda išlysti iš savo kiauto ir pralaužti ledus sudėtingose situacijose.

• Kortos ypatingai gerai „dirba“ su racionaliu ir sunkiai savo jausmus atpažįstančiu žmogumi, žmogumi, kuris pasikliauja faktais, o ne emocijomis.

• Savyje talpina visus projektyvių metodų privalumus ir gerokai praplečia praktikuojančio psichologo ar psichoterapeuto arsenalą.

• Psichologinės metaforinės kortos gali būti naudojamos vietoj dalyvių sisteminiuose išdėstymuose (konsteliacijose) pagal B. Hellingerį, kai dirbama individualiai.


Visi, susipažinę su metaforinėmis asociatyvinėmis kortomis, galės kelti kvalifikaciją sertifikuotoje mokymų programoje 2016-2017 m. ir įgyti konsultanto-praktiko diplomą. Skaityti plačiau…


SEMINARŲ VEDANČIOJI:

daivaDaiva Čepulytė

Psichologė, sertifikuota metaforinių asociatyvinių kortų „OH-cards” specialistė, sisteminės-fenomenologinės psichoterapijos ir konsteliacijų specialistė, grupių vedančioji.

Susitikimo metu pristatysiu įvairias OH žanro kortų kalades, supažindinsiu su darbo su šiuo instrumentu principais. Praktiškai patirsite kaip veikia šis instrumentas, kuriuo, iškart po seminaro, galėsite pradėti naudotis.

Seminaro metu bus galima įsigyti metaforinių asociatyvinių kortų su 10% nuolaida. Skaityti plačiau apie metaforinių asociatyvinių kortų rinkinius >>

NORINTIEMS DALYVAUTI SEMNARE, BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA
el. paštu: info@konsteliacijos-d.lt, nurodant:

1. Vardas, pavardė

2. El. paštas

3. Telefono nr.

Seminaro kaina: mokant iš anksto – 25 Eur.
Mokant seminaro dieną – 30 Eur.

REKVIZITAI MOKĖJIMAMS:

VšĮ Sisteminių sprendimų institutas
įm. k. 302940031
reg.adresas: J. Savickio g. 4, LT-01108 Vilnius
AB Swedbank
LT417300010134023248

Mokėjimo paskirties laukelyje nurodykite „Už pažintinį MAK seminarą …”(įrašant miestą, kuriame dalyvausite – Vilnius arba Kaunas)

Dalyvių skaičius ribotas.

Jei turite papildomų klausimų, kreipkitės tel.: 8 620 91691
Sisteminių sprendimų institutas, Vilnius, www.konsteliacijos-d.lt

GALIME PRAVESTI SEMINARĄ IR JŪSŲ ĮSTAIGOJE AR KOLEKTYVE

Aprašymai apie metaforinių asociatyvinių OH kortų rinkinius:

Apie įvairius metaforinių asociatyvinių kortų rinkinius

Trauma ir metaforų kalba jos įveikimui. Metaforinės kortos COPE

Harmoningiems poros santykiams. Metaforinės kortos TANDOO.


Sertifikuota mokomoji programa

Читать на русском языке

www.OH-Cards-Institute.org

METAFORINĖS ASOCIATYVINĖS OH-cards KORTOS KONSULTAVIME, PSICHOTERAPIJOJE IR KITOSE SRITYSE

su Aleksandr Gorobčenko (Baltarusija)

oh-logo-and-three

2016 – 2017 m.
Pradžia – 2016 m. lapkričio 26-27 d.

Programa skirta psichologams, psichoterapeutams, koučeriams, personalo vertinimo ir plėtros bei kitų pagalbos sričių specialistams, o taip pat visiems, siekiantiems savęs pažinimo bei tobulėjimo. Plačiau >>

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.