Praktiniai mokymai „PAAUGLYSTĖS IŠŠŪKIAI“
0 (0)

Paauglystė – vienas iš svarbiausių ir sudėtingiausių žmogaus raidos tarpsnių. Šiuo laikotarpiu vyksta labai svarbūs fiziologiniai, psichologiniai ir socialiniai pokyčiai. Keičiasi aplinkinio pasaulio, savo vaidmens jame, taip pat ir atsakomybės suvokimas bei vertybės. Tačiau paaugliai dažnai kenčia nuo suaugusiųjų nesupratimo, reguliavimo, priekaištų. Tuo pačiu patys išgyvena jausmų sumaištis, prieštaringus norus ir interesų konfliktus.

Tėvams ir mokytojams dažnai iškyla nemažai sunkumų ugdant, mokant paauglius, bendraujant su jais. Nuo to, kaip artimiesiems ir šalia paauglių esantiems suaugusiems pavyksta susidoroti su šio amžiaus tarpsnio keliamais iššūkiais, gali priklausyti ir mokymo kokybė, ir mokinių pasiekimai, paauglio savivertė, požiūris į save ir į savo ateitį.

Norėdamas užtikrinti gerus ugdymo rezultatus, mokytojas turi suvokti šio amžiaus tarpsnio specifiką, gebėti tinkamai bendrauti, mokėti atpažinti ir spręsti iškylančias problemas.

PRAKTINIAI ONLINE MOKYMAI

Apie paauglių problemas, mokymosi iššūkius, bendravimo sunkumus, santykius su tėvais, artimaisiais ir savimi, paauglių motyvaciją ir savimotyvaciją, ribas tarp kontrolės ir pasitikėjimo.

Spalio 24 d. 6 ak. valandų praktiniai „online“ mokymai tėvams, artimiesiems, mokytojams, pedagogams, gydytojams ir tiems, kam rūpi padėti paaugliui kuo sėkmingiau virsti pasitikinčiu savimi ir geru suaugusiuoju.

Seminaras vyks „Online“ būdu ZOOM programoje tokia tvarka:
10.00 – 11.30 val. – mokymai
15 min. pertrauka
11.45 – 13.15 val. – mokymai
15 min. pertrauka
13.30 – 15.00 val. – mokymai
Seminaro kaina – 39 eur. (Užsiregistravus iki spalio 01 d.)

Registracijos forma: https://forms.gle/3GvsrDUhTmVgvtnf8

Dėl išsamesnės informacijos rašykite info@psichoterapija.info arba skambinkite +370 616 53444.
Dalyvio vieta garantuojama tik po apmokėjimo.
Pageidaujantiems bus išduodami mokymų baigimo pažymėjimai.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.