Seminaras „Kaip susikurti svajonių gyvenimą?“
5 (2)

Pasiruošk Naujiesiems, tinkamai užbaigdamas senuosius, pasitelkus Geštalto terapiją

Metų sandūra – tai laikas, kai taip norisi nuspėti, kas manęs laukia ir išsiburti sau savo svajonių gyvenimą. O kaip galime paprastai sužinoti, kas manęs laukia?

Pasivartykite savo praėjusių metų dienoraščius, kalendorius, kuriuose suplanuotas jūsų gyvenimas. Perskaitykite ir atsakykite – o kiek ten yra apie jus, apie jūsų žingsnius link laimingesnio gyvenimo, link svajonių ir pokyčių. Jeigu nėra, o jūs dar ir dabar nieko neplanuojate keisti, tik apie tai karts nuo karto pagalvojate, tai akivaizdu – nieko kitaip nevyks. Deja… Jūsų gyvenimas bus toks, koks buvo šiais metais, praėjusiais ar dar užpraėjusiais.

Tad, ką galiu jau dabar padaryti, kad kiti metai būtų kitokie iš tikrųjų? Svarbiausias dalykas – aiškiai, nemeluojant sau, įsivardinti, kas yra mano gyvenimas, ko man mano gyvenime labiausiai trūksta ir kokio gyvenimo aš sau linkiu.
O tada galima pabandyti rasti tuos vidinius stabdžius, dėl kurių aš buksuoju.

Dažniausiai pasitaikančios 3 priežastys.

1. Elgesys ir charakteris. Tai yra, mano išmokti elgesio modeliai. Svarbu yra suvokti, kaip aš bendrauju su savimi ir kitais, kaip kuriu santykius, kokie mano elgesio modeliai trukdo gerai jaustis ar daryti tai, ko pats noriu.  Ir pabandyti keistis. Pamatysite, kiek daug laisvės ir gyvenimo spalvų atsiras jūsų santykiuose ir gyvenime.
2. Nustoti gailėti savęs ir pasiryžti susitvarkyti su praeities išgyvenimais ir nuoskaudomis. Tai yra, uždaryti praeities geštaltus, kad nebeliptume ant tų pačių grėblių ir atlaisvintume vietos savo viduje naujoms patirtims, kitokiems, nei iki šiol žmonėms ar situacijoms.
3. Atsigręžti į save, mokytis atpažinti savo poreikius, suvokti ką iš tikrųjų jaučiu ir ko noriu vienoje ar kitoje situacijoje, rasti savo vidinių stiprybių, kuriomis remiantis, galima kurti save tokiu, kokiu visada norėjau būti. Po truputį susigrąžinant ir priimant kažkur tai pamestą save, stiprinant pasitikėjimą savimi ir auginant savivertę.

Pokytis vyksta per veiksmą, Tam reikalingas vidinis pasiryžimas ir konkretūs veiksmai, kuriems savo kasdienybėje turite padaryti vietos. Jei iš tikrųjų norite nuo Naujų metų KURTI NAUJĄ SAVO ISTORIJĄ, kviečiu susiplanuoti paskutinį prieškalėdinį šeštadienį SAU ir SAVO POKYČIUI. Tam, kad pradėčiau jaustis svarbiausiu žmogumi savo gyvenime. Tam, kad judėčiau link laimingesnio savo gyvenimo.
Susitikime ir kartu ruoškimės pokyčiui, apsistodami ties šiomis 3 temomis, pasitelkę Geštalto terapiją ir kai kuriuos Mindfulness pratimus bei praktikas.

Seminarą vesiu aš, psichoterapeutė Danguolė Krupovnickienė, (EAGT sertifikatas), nuo 2017 metų sertifikuota Mindfulness, atida grįsto streso valdymo ir Kognityvinės elgesio terapijos mokytoja, mokymų lektorė. Lietuvos ir Europos geštaltinės psichoterapijos ir Mindfulneess asociacijų narė, supervizorių programos dalyvė.

KAINA – 79 eur.  Registruojantis 2 ir daugiau, kaina 65, eur. Vietų skaičius ribotas. Seminaras vyks gruodžio 17 d. [šeštadienį] ,Vilniuje, viešbutyje Panorama, Sodų g. 14, šalia stoties, kad būtų patogu atvykti ir vilniečiams, ir iš kitų miestų.

Programa ir registracija https://www.esukmc.lt/l/pasiruosk-naujiesiems-tinkamai-uzbaigdamas-senuosius-pasitelkus-gestalto-terapija/

Įvertinkite!
[Balsavo: 2 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.