Seminaras „Toksiškos emocijos. Kaip atsikratyti?“
0 (0)

Pirmasis „Toksiškų emocijų“ seminaras puikiai pavyko, džiaugiamės seminaro dalyvių aktyvumu ir klausimų gausa! Žinoma, per kelias valandas neįmanoma pristatyti visų nemalonių emocijų, juo labiau su visomis padirbėti (spėjome paliesti tik pyktį, kaltę, gėdą ir pavydą).

Tad tęsdami temą paruošėme antrąją seminaro „Toksiškos emocijos“ dalį, kurioje pristatysime dar tris svarbius, nemalonius ir, jei užsitęsia per ilgai, kenksmingus jausmus:

  • Baimė/nerimas.
  • Liūdesys/Sielvartas.
  • Nusivylimas/Skausmas.

Kalbėsime apie tai:

  • iš kur kyla mūsų baimė/nerimas ir liūdesys;
  • kodėl neigiami jausmai mus persekioja nuolatos;
  • kaip tvarkytis su nerimu;
  • kaip nusivylimą ir skausmą paversti teigiama energija

Kuo naudingos šios emocijos? Ką jos man bando pasakyti? Kas jas sukelia? Ar realu jų visai nejausti? Kaip jas nugalėti? Kada svarbu jose tiesiog išbūti, o kada – raminti? Iki kokio laipsnio galima ir reikia emociją nuraminti?

Dalyvių atsiliepimai iš Toksiškos emocijos I seminaro:

,,Ačiū lektorėms už nuoširdų darbą. Gavau daugiau nei tikėjausi. Gal su kai kuriom emocijom seminaro metu ir iki galo nepavyko susitarti, tačiau jau žinau, ką darysiu. Užsirašiau daug minčių. Puikus laiko valdymas, įdomios užduotys taip įtraukė, kad ir nepastebėjau, kaip prabėgo visos 3 valandos. Ačiū.”

,,Gavau įdomių įžvalgų kaip įveikti gėdos jausmą. Nors ir labai nedrąsu, bandysiu. Gavau gerą spyrį eiti ir daryti. Pirmas mano žygis bus į baseiną. Ačiū, monstro daugiau nemaitinsiu.‘‘

„Ėjau į šį seminarą dėl draugo, kad jam padėčiau atsikratyti nepakeliamo kaltės jausmo. Tačiau gavau ir pati labai daug, ko net nesitikėjau. Super. Taip pat supratau, ką ir kaip daryti, kad kaltės jausmas mažėtų draugui. Kai kas jau pavyko. Ačiū“

Pažadame ir šis seminaras bus patyriminis. Sieksime teigiamų pokyčių viso seminaro metu. Ko nepavyks seminaro metu, tą galėsite gauti nemokamos konsultacijos Skype metu [yra papildomų sąlygų].

Seminaro lektorės – Asta Petrauskienė, Gintarė Jurkevičienė ir Vitalija Mikutaitienė – trys psichologės, psichoterapeutės, žinias ir įgūdžius taikančios gyvenime. Jausmų valdymas – ko gero, svarbiausia psichologo darbo dalis. Skundą „jaučiuosi blogai“ ir klausimą „ką su tuo daryti?“ girdime iš savo klientų nuolatos. Be to, pačios esame moterys, dirbančios ir turinčios šeimas, mūsų gyvenimuose taip pat būna iššūkių, kuriuos ne tik svarbu įveikti, bet ir neprarasti pusiausvyros. Daugybėje knygų, seminarų, kursų, praktikų ieškojome, rinkome ir praktikoje „ant savęs“ taikėme atsakymus, kuriuos norime pasidalinti su kitais.

Seminaro laikas spalio 29 dieną, 18 val.
Vieta: Kaunas, Baršausko 59, Kauno mokslo ir technologijų parkas.

Trukmė: nuo 18 iki 21 valandos
Kaina – 20 eurų.

Į kainą įskaičiuota:
• Žinios: paskaitos, praktikos;
• Dalomoji medžiaga;
• Kava, arbata, vanduo, užkandžiai;
• Konsultacijos po seminaro;
Gera nuotaika ir šilta atmosfera – nemokamas priedas.

Būtina registracija: mpkcentras@gmail.com arba 8 601 14262.
Renginys facebook’e.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.