Pirmą kartą Lietuvoje – tarptautinis psichologijos festivalis
0 (0)

praktine

Kovo 8 d. prasideda pirmasis „Praktinės psichologijos“ festivalis Lietuvoje, į kurį susirinks gausybė nuostabių lektorių iš skirtingų pasaulio šalių. Penkias dienas iš eilės jie ves mokymus, kuriuose dalinsis savo sukauptomis žiniomis ir patirtimi.

Festivalio metu nuodugniai tyrinėsime darnių santykių, šeimos, vaikų auklėjimo temas, mokysimės harmoningo ir sėkmingo gyvenimo paslapčių. Kasdien vyks praktiniai užsiėmimai ir paskaitos, skirti ne tik proto smalsumui patenkinti, bet ir fizinio kūno stiprinimui bei vidinei ramybei atrasti. Rytą galėsite pradėti energijos ir sveikatos suteikiančiomis jogos praktikomis, mankšta bei meditacijomis. Tris kartus per dieną Jūsų laukia sveikas ir skanus vegetarinis maistas. Vakarais vyks koncertai, šokiai, vaikų pasirodymai ir pan.

Renginio tikslas – skleisti darnaus ir harmoningo gyvenimo idėją!

„Praktinės psichologijos“ festivalis vyks nuostabiame gamtos kampelyje, poilsio ir seminarų centre „Dubingiai“, įsikūrusiame šalia Ilgiausio Lietuvoje Asvejos ežero, 50 km nuo Vilniaus. Gamtos apsuptyje galėsite atsikvėpti ir panirti į savęs pažinimą, atrasti darnaus ir kokybiško gyvenimo skonį.

Jums talkins didelę patirtį turintys lektoriai, psichologai. Bus galimybė užsiregistruoti į asmenines konsultacijas, kuriose galima bus asmeniškai pažvelgti į Jūsų gyvenimiškas situacijas ir jas spręsti.

Atvykite su visa šeima! O jei būsite vieni – namo sugrįšite atradę naujų bičiulių ir bendraminčių, įgavę daugiau pasitikėjimo, žinių, patirties ir įkvėpimo keistis bei tobulėti.

praktine-psichologija

Festivalyje dalyvaujančių lektorių sąrašas tikrai įspūdingas. Tai išskirtinės asmenybės, kurių kiekvieną norisi pažinti giliau ir asmeniškai. Visi jie daugelį metų paskyrę gyvenimo psichologijos tyrinėjimams, praktiniam darbui su žmonėmis ir yra žinomi įvairiose šalyse. Tarp jų atrasite ypač kvalifikuotų psichologų, terapeutų, kaučerių, sėkmingų verslininkų, unikalias mokymosi sistemas sukūrusių specialistų bei gydytojų. Plačiau apie kiekvieną iš lektorių rasite čia.

Žinios mūsų gyvenime yra labai svarbios. Nežinant kelio eismo taisyklių, nemokant vairuoti automobilio, būtų sunku saugiai keliauti iš vieno taško į kitą bei pasiekti užsibrėžtą tikslą. Panašiai ir gyvenime, labai svarbu yra žinoti, kaip teisingai pasirinkti, kokį sprendimą priimti, kaip pasielgti ir pan. Šiame festivalyje įgysite daug naujų žinių, taip pat užtvirtinsite senąsias. Praktiniai šio festivalio užsiėmimai padės įgyti „gyvenimo vairavimo“ įgūdžių, žengti savo svajonės ir tikslų link. Galėsite išbandyti unikalias dvasines praktikas, meditacijas, veiksmingus šiuolaikinės psichologijos metodus. Draugiška festivalio atmosfera padės vykti vidiniams pokyčiams. Kviečiame kartu atrasti ir įsileisti stebuklus į savo gyvenimą.

praktine„Praktinės psichologijos“ festivalis nuostabi dovana Jums ir Jūsų artimiesiems – tai puiki investicija į Jūsų laimę, džiaugsmą ir harmoniją.

REGISTRACIJA* ir daugiau apie renginį čia: praktinepsichologija.lt
*Taikomos ir specialios nuolaidos, skambinti tel. 8-604-00711

Psichologės-psichoterapeutės Marinos Targakovos kvietimas (rusų kalba):

remejai

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.