PSICHOLOGINĖ GRUPĖ VILNIUJE
0 (0)

Kėdės

Vyksta ilgalaikė psichologinė grupė 20 – 35 metų žmonėms, kurie turi sunkumų tarpasmeniniuose santykiuose.

Psichologinė grupė skirta geriau suprasti savo asmeninius sunkumus bei jų kontekstą. Dalyvavimas psichologinėje grupėje suteikia galimybę geriau pažinti, čia ir dabar keisti santykių mezgimo ir palaikymo būdus, mokytis geriau suprasti kitus žmones ir save santykiuose su kitais.

Grupę veda klinikinės psichologės Janina Tunevič ir Ingrida Kiškienė.

Grupės vyksta ketvirtadieniais; užsiėmimų laikas – nuo 18:30 iki 20:00 val.
Grupės susitikimai vyksta Raugyklos g. 15A, Vilnius.
Vieno susitikimo (1,5 val.) kaina 12 Eur.
Grupės dydis – iki 8 žmonių.

Susipažinti su grupės vedančiosiomis ir apsispręsti dėl grupės lankymo galima individualios konsultacijos metu, dėl kurios galima susitarti telefonu arba el. paštu:

Janina +370 673 36165, janina.tunevic@gmail.com;
Ingrida +370 600 92294, ingrida.kiskiene@gmail.com.

Artimiausias dalyvių priėmimas – iki kovo 31 d. Norintys prisijungti vėliau – susisiekite dėl individualaus susitarimo.

janinos Janina Tunevič. Esu baigusi psichologijos bakalauro ir klinikinės psichologijos magistro studijas Vilniaus universitete. Šiuo metu Lietuvos sveikatos mokslų universitete studijuoju kognityvinę ir elgesio psichoterapiją. Užsiimu privačia praktika: teikiu individualias konsultacijas, vedu grupes, psichoedukacinius užsiėmimus, mokymus. Psichologinio darbo patirtį pradėjau kaupti dirbdama savanore emocinės paramos tarnyboje Vaikų linija. Vėliau konsultavimo įgūdžius tobulinau dirbdama psichologe su smurto artimoje aplinkoje aukomis Specializuotos pagalbos centre. Dirbdama Vilniaus priklausomybės ligų centre įgijau darbo su grupėmis patirties.
ingridos Ingrida Kiškienė. Esu klinikinė psichologė, Humanistinės ir egzistencinės psichologijos institute siekiu psichoterapeutės kvalifikacijos. Šiuo metu užsiimu privačia praktika: konsultuoju individualiai ir vedu grupes bei mokymus. Dirbau Vilniaus priklausomybės ligų centre, kuriame konsultavau individualiai, vedžiau grupes bei psichoedukacinius užsiėmimus. Savanoriaudama bei atlikdama praktiką Vilniaus miesto psichikos sveikatos centre įgijau patirties dirbant su psichikos sunkumų turinčiais žmonėmis. „Jaunimo linijoje” teikiau emocinę paramą telefonu, vedžau mokymus naujiems ir esamiems savanoriams.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.