Asmeninio augimo grupė su dailės terapija
0 (0)

Asmeninio augimo, savęs pažinimo ir emocinės gerovės palaikymo grupė su dailės terapija

Asmeninio augimo, savęs pažinimo ir emocinės gerovės palaikymo grupė su dailės terapija – tai 4 užsiėmimų ciklas ONLINE uždaroje grupėje (zoom platformoje).

Puiki galimybė dalyvauti visiems, kuriems anksčiau tai padaryti keblumų keldavo atstumas arba tiems, kuriems įdomi pažintis su dailės terapija ir svarbus asmeninis augimas bei emocinės gerovės palaikymas.

Ši grupė – tai vieta, kur dailės terapijos metodų pagalba bei per santykius su savimi ir kitais galima geriau suprasti save, susigaudyti savo mintyse ir jausmuose, įveikti nerimą, keisti savo elgesį bei mąstymą ir atrasti vidinių resursų, jėgų ir motyvacijos veikti.

Savoka “therapia” (iš graikų k. – rūpestis, priežiūra, gydymas). Užsiėmimų veikloje prioritetą įgyja rūpestis žmogumi. Na, o gydymas suvokiamas labiau kaip savigyda, kaip socialinis – psichologinis (savi)gydymas, elgesio stereotipų keitimas. Taip pat žodis “gydymas” turi dar vieną prasmę – tai išsivadavimas nuo ko nors. Įdomi ir F. Nietzsches pozicija: jam žmogaus sveikata ar kita žmogaus problema reiškė ne laisvę nuo ligos ar turimos problemos, bet gebėjimą su visu tuo tvarkytis.

Šių užsiėmimų metu Jūs:

  • pajusite dailės terapijos metodų galimybes,
  • pamatysite tarsi iš šono Jums svarbius dalykus,
  • įgysite vertingos pozityvios pokyčių patirties,
  • išreikšite save kūrybiškai,
  • lavinsite vaizduotę, ugdysite estetinę patirtį, vaizduojamosios veiklos įgūdžius bei meninius gebėjimus apskritai,
  • geriau suprasite save, kitus ir aplinką,
  • saugiai išreikšite negatyvius jausmus ar emocijas,
  • susigaudysite savo mintyse, emocijose ir jausmuose,
  • turėsite galimybę keisti savo elgesį bei mąstymą.

Grupės ir užsiėmimų vadovė: Dainora Skrabulienė – edukologė (magistro laipsnis), dailės didaktikos specialistė, dailės pedagogė, kvalifikuota dailės terapijos ir geštalto terapijos praktikė, dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimų vadovė, baigusi specialiąją programą Lietuvoje „Dailės terapijos metodų taikymo galimybės“ bei Maskvos pozityviųjų technologijų ir konsultavimo institute įgijusi kvalifikaciją „Meno terapijos metodai psichologinio konsultavimo, socialinio – pedagoginio darbo ir sveikatos priežiūros srityse“ . Taip pat – šios kvalifikacijos kėlimo programos organizatorė Lietuvoje. Dainora jau 15 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu bei asmeniniu augimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora – sertifikuota „Eneagramos” (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė, savo darbe naudojanti projektyvią psichologinę metodiką – metaforines asociatyvines kortas (šios metodikos mokėsi pas pirmtaką, OH kortų serijos leidėją, psichoterapeutą Moritz Egetmeyer (Vokietija)).

RENKAMA DAILĖS TERAPIJOS GRUPĖ, kuri vyks ONLINE (ZOOM platformoje).

Užsiėmimai vyks antradienio vakarais: 18.00- 21.00 val. Susitikimų datos: sausio mėn.: 5, 12, 19, 26 d.
Užsiėmimų metu bus reikalingos dailės priemonės (akvarelė, guašas, teptukai, indelis vandeniui, popieriaus lapai, plastilinas ir pan..).
Norint dalyvauti užsiėmimuose, nereikia turėti jokių specialių dailės žinių ar įgūdžių – dailės terapijos metodai yra paremti spontaniška veikla ir kūryba.

MOKESTIS DALYVIUI – 100 Eur (visi 4 užsiėmimai).
Registruotis galite el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com, tel. pasiteirauti: 868444109 (Dainora)
Mūsų rekvizitai mokėjimui ir registracijos patvirtinimui:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485
a.s LT957044060007887398
[renginys Facebook’e]

 

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.