Dailės pleneras – kūrybiškos vasaros atostogos Kernavėje
0 (0)

SIMONO DAILĖS STUDIJA Ir VšĮ Savęs pažinimo ir saviraiškos studija kviečia atostogauti kūrybiškai!

„Dailės pleneras Kernavėje“ – kūrybiškos vasaros atostogos vyks 2018 m. liepos 9 – 14 d.

Jei Jums patinka bendrauti, mėgstate kūrybinę veiklą – šis pasiūlymas Jums. Jei žavitės dailininkų plenerine veikla ir svajojate piešti/tapyti gamtoje, net jei ir manote, jog tam trūksta žinių, įgūdžių ar drąsos – šis dailės pleneras skirtas Jums!

Tiek dailė, tiek, kūryba, tiek meninė saviraiška, gali būti ypač svarbi fizinei, psichinei ir dvasinei sveikatai palaikyti bei atkurti.

Kviečiame visus, besidominčius daugiakalbe dailės raiška, norinčius kūrybiškai praleisti laiką, atitrūkti nuo kasdienių dalykų ar, tiesiog, pailsėti!

Dailės pleneras – tai kūrybiniai užsiėmimai ir tapymas/piešimas gamtoje. Plenero metu Jūs įgysite ne tik malonios kūrybinės patirties, bet ir dailės teorijos pagrindų.

Plenero metu su mokytojų (dailininkų – profesionalų) pagalba pažinsite ne tik dailės technikų įvairovę, patirsite kūrybos džiaugsmą, bet ir sužinosite, kaip perspektyvos, spalvų maišymo pagalba perteikti gamtos ar architektūros grožį bei aplink esančias erdves. Mūsų organizuojami plenerai skirti ne dailininkams profesionalams, bet įvairių profesijų žmonėms, mėgstantiems piešti ir tapyti.

Dailės pleneras vyks sodyboje pavadinimu „POILSIS KERNAVĖJE“ (www.poilsiskernaveje.lt) – tai kaimo turizmo sodyba Kernavės prieigose, kurioje rasite poilsį ir ramybę.

TRUMPAI APIE PLENERĄ:

• 5 dienas leisite gerą energetiką turinčioje ramioje vietoje – Kernavėje.

• Bus puikus laisvalaikis gamtoje (labai graži sodybos aplinka, pieva, tvenkinys…) bei smagūs vakarai prie laužo.

• Plenero metu vyks kūrybiniai – mokomieji dailės užsiėmimai suaugusiems nedidelėse grupėse: vyks piešimo, tapybos, akvarelės, tušo, pastelės ir dailės terapijos užsiėmimai. Kūrybiškai ir prasmingai leisite laiką – plėsite žinias ir įgūdžius dailės raiškos srityje.

• Plenero metu turėsite pirties dieną (pirties pramogas) su profesionale pirtininke.

• Atvykstant į plenerą su savimi reikia atsivežti dailės priemonių (jomis reikės pasirūpinti individualiai iš anksto – pageidaujantiems reikiamų priemonių sąrašą atsiųsime – jei bus keblumų įsigyti – būtinai padėsime!).

PLENERO KAINOS YRA SKIRTINGOS ir jos priklauso nuo gyvenimo sąlygų sodyboje:

• Vienas atskiras labai komfortiškas dviaukštis namas (name yra du kambariai, 2 wc ir 2 dušai) – viso 2 gyvenamos vietos name. Plenero kaina (renkantis šį apgyvendinimą): 395 Eur (įskaičiuota: apgyvendinimas (puikios gyvenimo sąlygos), pusryčiai, pietūs ir vakarienė, pirties paslaugos bei visa plenero programa – kūrybiniai užsiėmimai ir dailės pamokos).

• Trys dviviečiai kambariai pagrindiniame name – Liux‘ai (kiekviename kambaryje yra dvi lovos, atskiras dušas ir wc) – viso: 6 gyvenamos vietos liux‘o kambariuose. Plenero kaina (renkantis šį apgyvendinimą): 395 Eur (įskaičiuota: apgyvendinimas (puikios gyvenimo sąlygos), pusryčiai, pietūs ir vakarienė, pirties paslaugos bei visa plenero programa – kūrybiniai užsiėmimai ir dailės pamokos).

• Vienas pirties namas (jame yra vienas dvivietis, vienas trivietis, vienas keturvietis kambariai, name yra 1 wc ir 1 dušas) – viso: 9 gyvenamos vietos pirties name. Plenero kaina (renkantis šį apgyvendinimą): 375 Eur (įskaičiuota: apgyvendinimas (geros gyvenimo sąlygos), pusryčiai, pietūs ir vakarienė, pirties paslaugos bei visa plenero programa – kūrybiniai užsiėmimai ir dailės pamokos).

• Viena puikiai sutvarkyta sena autentiška troba (gražiai sutvarkyti du triviečiai kambariai, name yra 2 kriauklės ir 1 wc, tačiau nėra dušo – dušo paslaugos – pirties namelyje) – viso: 6 gyvenamos vietos. Plenero kaina (renkantis šį apgyvendinimą): 345 Eur (įskaičiuota: apgyvendinimas (pakankamai geros gyvenimo sąlygos), pusryčiai, pietūs ir vakarienė, pirties paslaugos bei visa plenero programa – kūrybiniai užsiėmimai ir dailės pamokos, dailės priemonėmis ir medžiagomis reikia pasirūpinti individualiai).

REGISTRACIJA: registruojantis į plenerą nurodykite pageidaujamas apsigyvenimo sąlygas (atskiras namas, liux’as, pirties namas ar sena autentiška troba). Pirmenybė renkantis sau palankias vietas bus teikiama iš anksto užsiregistravusiems ir patvirtinusiems savo registraciją avansiniu mokėjimu. Jei Jūsų pageidaujama vieta registracijos metu jau bus užimta, būtinai apie tai Jus informuosime.

Registracija bus patvirtinta sumokėjus 95 Eur registracijos mokestį (mokėjimo paskirtyje nurodykite: vasaros dailės pleneras). Likusią sumą galėsite sumokėti atvykus.

Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398

Registruotis į plenerą galite el. paštu: pazinimas.saviraiska@gmail.com, pasiteirauti: tel. nr.: 868444109 (Dainora); 868468612 (Simonas)

(www.pazinimassaviraiska.lt / www.simonodailesstudija.lt )

Daugiau informacijos apie VASAROS STOVYKLAS rasite čia: http://pazinimassaviraiska.weebly.com/vasaros-stovyklos.html, renginys facebook’e.

PLENERO VADOVAI:
Simonas Skrabulis – profesionalus dailininkas tapytojas, ekspresyvaus abstrakcionizmo atstovas, dailės pedagogas, baigęs M. K. Čiurlionio menų gimnaziją (dabar – Nacionalinė M. K. Čiurlionio meno mokykla) bei mokęsis Islandijos dailės kolegijoje (dabar Islandijos dailės akademija) bei stažavęsis Malmės dailės akademijoje, nuo 2001 m. – Lietuvos dailininkų sąjungos narys (tapybos sekcija), 2010 m. pelnęs Lietuvos valstybės stipendiją, per visą savo kūrybinę patirtį surengęs 29 personalines parodas.
Genovaitė Skrabulienė – profesionali dailininkė tapytoja, dailės pedagogė, baigusi M. K. Čiurlionio menų gimnaziją (dabar – Nacionalinė M. K. Čiurlionio meno mokykla), baigusi Vilniaus Dailės Akademiją, Lietuvos dailininkų sąjungos narė, per visą savo kūrybinę patirtį surengusi virš 30 personalinių parodų, nuolat aktyviai dalyvaujanti profesionalių dailinikų plenerinėje veikloje bei kūrybiniuose renginiuose.
Dainora Skrabulienė – edukologė (magistro laipsnis), dailės didaktikos specialistė, dailės pedagogė, kvalifikuota dailės terapijos praktikė, dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimų vadovė, baigusi specialiąją programą Lietuvoje „Dailės terapijos metodų taikymo galimybės“ bei Maskvos pozityviųjų technologijų ir konsultavimo institute įgijusi kvalifikaciją „Meno terapijos metodai psichologinio konsultavimo, socialinio – pedagoginio darbo ir sveikatos priežiūros srityse“ . Taip pat – šios kvalifikacijos kėlimo programos organizatorė Lietuvoje. Dainora jau 14 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu bei asmeniniu augimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora – sertifikuota „Eneagramos” (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė, savo darbe naudojanti projektyvią psichologinę metodiką – metaforines asociatyvines kortas (šios metodikos mokėsi pas pirmtaką, OH kortų serijos leidėją, psichoterapeutą Moritz Egetmeyer (Vokietija)). Dainora – taip pat Lietuvos Meno terapijos asociacijos narė, Vilniaus Geštalt terapijos instituto studentė.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.