Facebook’e pamačiau, jog mergina slapta susirašinėja su vienu iš mano draugų
0 (0)

mergina-flirtuojaKlausimas:

Sveiki, susidūriau su problema (o gal ir ne) ir norėčiau sužinoti, ką turėčiau daryt toliau, kaip turėčiau elgtis? Su mergina draugaujame (kaip pora) jau beveik metus laiko, atrodytų, kad viskas yra labai gerai, tačiau jos tėvai, teisingiau tėtis, nėra linkęs manyti, jog draugystė su manimi – gerai. Stengiuosi tai įrodyti savo veiksmais, elgesiu. Pats tikiu, kad ji yra ta vienintelė, su kuria norėčiau praleisti savo gyvenimą. Gal būtent dėl tokio mano manymo darau tam tikras klaidas, kaip didžiausią klaidą įvardinčiau per didelį rūpestį. Tiesiog noriu, kad šie santykiai nenutrūktų ir stengiuosi daryti viską, kad taip ir būtų. To pasekmės aiškios, draugė ne visada patenkinta mano veiksmais, dėl to ir pats pradedu klimpti į mąstymus: jei ji nesupranta, ką ir dėl ko aš darau, ar ji tikrai ta vienintelė? Be to, jos facebook paskyroje (žinau, kad neturėjau to daryt) perskaičiau susirašinėjimą su vienu iš mano draugų. Iš pokalbių supratau, kad jis jai neabejingas. Net nebežinau, kaip turėčiau elgtis toliau. Draugė niekada nėra minėjusi apie mano draugą, kuris jai neabejingas, o ir su tuo draugu nebegaliu bendrauti atvirai, juk draugai taip nedaro…

Atsakymas:

Ačiū už laišką. Jame jaučiu įtampą. Atrodo, kad tu iš savęs reikalauji labai daug pastangų: stengiesi dėl merginos, taip pat nori įtikti jos tėvui, nežinai kaip elgtis su merginai neabejingu tavo draugu.

Pats laiške įvardini savo didžiausią klaidą – per didelį rūpestį. Stengiesi daryti viską, kad nenutrūktų santykiai.

Klausi, kaip toliau elgtis. Svarbu, kad tu pats gerai jaustumeisi santykiuose su mergina. tegul tave mergina tiesiog myli už tai koks tu esi, kad apskritai esi, o ne dėl tavo pastangų. Iš laiško atrodo, kad tu lyg nesi savimi, lyg tau reikia daug dirbtinių pastangų, kad mergina liktų su tavimi visam gyvenimui.

Norėtųsi, kad jaustumeisi gerai, ramiai, tvirtai tikėdamas, kad tavo mergina myli tave. Galbūt ji mato tave neramų, pasimetusį. Gal jai nereikia tavo pastangų, o tiesiog ramaus buvimo kartu, sukurto šilto, tvirto santykio, kuris ir būtų tvirtas jūsų ryšio pagrindas. Tuomet nereikės nerimauti, galvoti ką daryti, kad tik ji liktų visam gyvenimui.

Juk, jei žmogus tikrai tiki, kad myli, ir kad yra mylimas, jaučiasi laimingas, ir jam nesvarbu ką apie tai mano kiti – merginos tėčiui teks vieną dieną susitaikyti su tavimi, jis matys, kad jo dukra laiminga, rami draugaudama su tavimi. Tikrai tikėdamas savo merginos meile bei pasitikėdamas ja, būsi ramus ir dėl kitų vaikinų, bandančių užkariauti jos širdį.

Psichologė Aistė Padlipskaitė
psichologokonsultacijos.eu

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

3 Responses

  1. Skaitytoja parašė:

    Situacija yra nemaloni, bet pakankamai dažna. Kartais (aš kalbu iš merginų pusės) per didelis rūpestingumas gali atsibosti, prarandamas įdomumas. Patarčiau, jei judu abudu turite įprastų ritualų, pavyzdžiui, paskambinti vakare vienas kitam, vieną vakarą imk ir nepaskambink arba neatrašyk, ką nors pamiršk, ir pažiūrėk, kaip mergina reaguos, ar ji pasiges tavęs ? Ar pergyvens ?
    Dėl laiško su tavo draugu, nežinau, kokio turinio tie susirašinėjimai, bet gal nereikėtų jų sureikšminti, gal tavo merginai patinka vaikinų dėmesys, bet gal ji daugiau nieko ir nenori su tavo draugu daryti, tik kartais susirašo. Tai yra daugiau ego tenkinimas, mano manymu. Kitas variantas, kartais merginos atrašo kitiems vaikinams tiesiog iš mandagumo, nenorėdamos jų įžeisti, ar įskaudinti, tikėdamos, kad kitas vaikinas pats susipras, kad ji užimta.. Siūlyčiau išsiaiškinti, kas pirmasis pradėjo pokalbį tarp tavo draugės ir draugo.
    Galų gale – ateitis viską parodys, o kartais – reikia pokyčių gyvenime. Sėkmės !

  2. Skaitytojas parašė:

    As gal pasireiksiu cia paprastai ir aiskiai viesiem suprantama kalba. Nieko gero nerodo tavo aprasyta situacija. Neriesi is kailio butent todel kad jauti jog viskas slysta is ranku…,ir dar reziume uztinki slaptus susirasinejus su kitu ir dar kas ziauriausia su tavo draugu…. Vnz siulyciau tikrai nesinerti is kailio,buti savimi-vyrisku vyru,issiaiskinti kame reikalas,kad viskas sitaip. Neatrodo,kad salia taves tinkama mergina ir kad jusu santykiai ilgai tesis.Gi si situacija apie kuria rasai sena kaip pasaulis..:) Bet..,retai..,bet buna,kad viskas yra visai kitaip nei gali atrodyt..

  3. Stebėtojas parašė:

    Būtų labai įdomu sulaukti autoriaus istorijos pasakojimo tęsinio čia komentaruose. Siūlyčiau pirma išbandyti keliom dienom „Skaitytojos” (pamiršti ją kuriam laikui) o po to „Skaitytojo” variantą (tiesiai šviesiai paklausti kame reikalas).

    Liūdnas faktas toks, kad labai daug merginų yra neištikimos šiomis dienomis, nesvarbu, kad turi antras puses, sakau ir patirties. Esu pats nukentėjęs ir dalyvavęs „nusižengime”. Dalyvavau vien dėl to, kad pačios merginos to norėdavo ir jų nesustabdysi, jei ne su vienu – tai su kitu tai nusižengs. Kaip pačios sako – kartais mes pačios savęs nesuprantame.

    Jeigu nebūtum žinojęs apie susirašinėjimą – butum lengviau gyvenęs, mergina gal tyliai būtų pasivakčiojusi iš smalsumo, ir nurimusi (arba tai dariusi nuolat gyvenime, taip gyvena labai daug šeimų, tiek vyrai, tiek moteris turi meilužius dešimtmečius).
    Bet kadangi situaciją žinai – jau niekada ramiai nemeigosi, žinodamas, kad gali būti išduotas.

    Realiai, manau, kad 85% jūsų santykiams yra saulėlydis, ieškok, „Martynai”, kitos panelės. Bus labai sunku jos atsisakyti, išeiti iš „komforto zonos”, bet geriau aš rinkčiausi pabudimą iš „matricos”, prarijęs karčia piliulę, nei gyventi apgaulės pasaulyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.