Kaip mylėti vyrą, jei tikrai šito norite?
0 (0)

mylėti-vyra

Iš tiesų norite mylėti vyrą, būti su kažkuo drauge? Jei pabodo vienatvė, galima įsitaisyti augintinį. Kodėl norite ištekėti? Kad nereikėtų būti vienai ar kad mylėtumėte vyrą? Sąžiningai atsakykite į šiuos klausimus, nuo to labai daug kas priklauso. Juk gali būti ir taip, kad nei šeimos, nei santykių jums nereikia. Jei įklausimą, ar norite mylėti vyrą, atsakėte„taip“ – siūlome 10 psichologų pastebėjimų apie tai, kaip mylėti vyrą. Jokios teorijos, tik praktiškai veiksmingi patarimai.

Kiekviena nelaiminga šeima nelaiminga kitaip. Daug kas individualu, bet iš esmės moteris – emocionalesnė būtybė, kuriai reikia daugiau laiko padaryti logiškoms išvadoms. Tarp jausmų ir minčių ji spėja sugadinti komunikaciją. Dėl nepatyrimo ir auklėjimo ypatumų kai kurios moterys gyvena būtent tame tarpe, laiko mąstyti jos niekada neturi, nes eilinį kartą apima emocijos ir ciklas prasideda iš naujo.

Iš prigimties nuobodūs vyrai nelinkę viduje statyti oro pilių, jie gyvena geometriškai paprastame išorinių realijų pasaulyje. Moteriai reikia išmokti pristabdyti savo emocinius procesus, mąstymą skatinti, o iš pradžių bent jau laikytis kelių taisyklių.

1. Kiekvieną akimirką atsiminkite, koks santykių su vyru tikslas.
Normalių žmonių santykių tikslas – užtikrinti maksimalų komfortą ilgam laikui, tai yra, būti laimingu pačiam ir padaryti laimingą partnerį. Tad ir kartokite sau kas kartą, kai pajusite norą mokyti, pratrūkti ant jo per PMS, pavyduliauti, išsakyti nuomonę apie jo draugus, ginčytis dėl politikos, religijos ir jo kelnių spalvos.

Ar jūsų teisumas konkrečioje situacijoje verti ramybės ir džiaugsmų, kurių netenka partneris? Terapijos seansuose išklausau porą ir kiekvieną atskirai. Taigi galiu pasakyti – du trečdaliai konfliktų apibūdinami schema „moteris išgalvojo problemą lygioje vietoje ir išpūtė vyro reakcijos nebuvimą iki tragedijos lygio“.

2. Girkite jį.
Jei jis nevertas pagyrų ir viską daro negerai, ką veikiate su tokiu nevykėliu? Išeikite, netęskite agonijos. Nebūkite jam mama, griežta viršininkė, kaprizinga dukrelė. Pasisemkite tik teigiamus dalykus – nuolatinį, bet neįkyrų rūpestį, suinteresuotumą jo augimu, žavėjimąsi jo sumanumu.

Vaikystėje daugelis girdėjo – „per daug girsi, sugadinsi“, bet tai mitas, suaugusio žmogaus neįmanoma per daug girti, jis turi savivertę. Girti nereiškia pataikauti, tai reiškia žvelgti į jį su noru įžvelgti gera. Pagyrimai visiems malonūs, nepagirsite jūs, atsiras sumanesnių žmonių, su kuriais jis pradės bendrauti.

3. Nežeminkite jo ir nekelkite skandalų prie žmonių.
Aiškintis santykius viešose vietose – tabu, nes respektabilaus, patikimo žmogaus įvaizdis vyrui kur kas svarbesnis nei moteriai, kuri gali sau leisti būti gražia, lengvabūde. Kai artimiausias žmogus ima griauti vyro autoritetą priešais jo draugus, kolegas ar žmones metro, tai išgyvenama kaip peilio dūris į nugarą. Tai dažnai atleidžiama, bet niekada nepamirštama. Taigi palaukite ir išsakykite pretenzijas namuose.

4. Kreipdamasi į jį nevartokite deminutyvų.
Katinėlis, kiškutis, pupuliukas – ne tai, kaip save įsivaizduoja vyras. Tas pats būtų, jei jis imtų jus vadinti motina, drauge, eiline Džeine ar superpapais. Įsivaizduojate? Pamirškite mažybines priesagas, o švelnius žodelius palikite seksui.

5. Palaikykite jo mėginimus, net pačius idiotiškiausius.
Jeigu jis išneša sutuoktuvių žiedus, kad paloštų žaidimų automatais, negerai. Jei jis domisi grojimu trombonu, siuvinėjimu kryžiuku, sodo nykštuku kolekcionavimu, savo paties gamybos padažo pardavimu internetu, tai visai kas kita.

Kiekvienas žmogus nori išbandyti ką nors naujo. Gaila kelių tūkstančių mylimo žmogaus laimei su žuvimis, o paskui stebitės, kaip jis nepakenčia jūsų vaikščiojimo po batų parduotuves? Galiausiai jei nepalaikysite ir neįvertinsite jūs, tai padarys kažkas kitas.

6. Gražiausiai atrodyti stenkitės jam, o ne klasės draugų susitikime.
Laimėjusio medžiotojo sindromas, kai prarandamas susidomėjimas grobiu, moterims būdingas ne mažiau nei vyrams. Jei gyvenate kartu ar susituokėte, nereiškia, kad jis amžinai jus mylės. Taip, tai banalu, žema, bet pusė mano pacientų vyrų skundėsi, kad partnerė nustojo rūpintis išvaizda, kai santykiai tapo stabilūs.

Jei jis susižavėjo fizike su pilkais plaukais, plačiu nutįsusiu nertiniu ir numintais sportbačiais, žinojo, ko tikėtis. Bet jei vestuvių nuotraukose – išsipusčiusi blondinė, kuri dabar vaikšto nudrengtu kombinezonu ir nutriušusiais plaukais nenustebkite, jei jūsų nebelaikys patrauklia dama. Juo labiau, jei vakarėliams darbe pasidažote, perkate naują suknelę, o namuose vaikštote neplauta galva. Taip paprasta, bet moterys nepaliauja daryti šios klaidos.

7. Jis svarbiausias, ir viskas.
Juk tai taip patogu. Esminė feminisčių problema – noras iškrauti vagonus, kai galima šokti. Vyras išauklėtas spręsti problemas, lyderiauti ir pan. Tai jūsų nežemina, jei pati nenuspręsite jaustis pažeminta. Viena mergina atsiremia į ištiestą ranką išlipant iš autobuso, jai tai atrodo galantiška, kitai tai fizinio silpnumo ar trumpų kojų pabrėžimas.

Supranta, kuri iš jų džiaugiasi bendravimu su priešinga lytimi, o kuri verda šovinistine pagieža. Jus spręsti, kokia būti. Leiskite jam jaustis stipriu, veikti ir griežti pirmu smuiku. Tegu vyras veda, tuomet šokis bus nuostabus. Gal jis ne visada teisus, paskui galima tylomis pataisyti situaciją. Jei mylite partnerį, nebus sunku leisti jam jaustis didvyriu.

8. Apie svarbius dalykus kalbėkite tiesiai, be užuominų.
Vyrai supranta užuominas, bet dažniausiai tai kitų vyrų užuominos ar užuominos tų, kurias paranku suprasti. Jie (išskyrus japonus) nekalba apie reikalus Ezopo kalba. Jei jūsų vyras nori parduoti klientui partiją motociklų, jis sako: „Mūsų firma garsi, garantijos laikas vidutinis, už pirkimą urmu nuleisime 7 proc.“, o ne: „Nuvyto paskutinis lapas ant rudeninio medžio, augančio ant kalvos, laikas balnoti žirgą ir joti į pietus.“

Taigi išsakykite viską paprastai, bet ne globaliai: „Sakyk tiesiai šviesiai, jau nebemyli manęs?“ Pasakyk: „Pabodo rinkti sliekus žvejybai iš visų kampų namuose, ne tam mane mama augino, pasamdyk namų tvarkytoją.“

9. Nedarykite jo savo pasaulio centru ir nereikalaukite, kad jūs būtumėte jo pasaulio centru.
Kalbu ne apie jausmų gilumą, o apie dėmesio smulkmenoms reikalavimą. Pusvalandžio trukmės pokalbiai telefonu penkis kartus per dieną nuvargins kiekvieną vyrą. Psichologinė priklausomybė nuo jo nuomonės glosto jam savimeilę, bet ir erzina. Taigi oficialiai nepašvęskite jam gyvenimo, tai gąsdina, o priekaištai dėl nedėmesingumo greitai jį išvargins, o tada raudosite, kad viską jam atidavėte, o jis toks nedėkingas.

10. Išmokite skaniai gaminti.
Ir gaminkite. Tai nediskutuotina.

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

29 Responses

  1. paper parašė:

    ir vel,vyrai,istisai vyrai,gal baikit vienkart

  2. vyras parašė:

    Visiska tiesa raso,net pats nebuciau taip taikliai visko issakes.As nesu tobulas vyras, bet galbut todel ,kad mano pana su kuria gyvenu daugiau nei puse siu teiginiu neatitinka.

  3. Moteris parašė:

    Vykdykite visus punktus ir tapsite patogiu kilimėliu prie durų. Taip, vyrą reikia lepinti maistu, seksu, savo grožiu… Bet jiems reikia ir mūsų kaprizų. Kitaip jie pamiršta, kad yra kovotojai.

  4. Anonimas parašė:

    Sveiki,
    kalbos apie poros santykius niekdada nebus pabaigtos, kad ir kaip išsemta šita tema. Ir vėl vyrai? Galima pasakyti taip pat ir apie moteris… ir vėl jos? Tiek vienos ir kitos lyties atstovams galima pasakyti: būkit atidūs ir dėmesingi vienas kitam, rūpestingi ir viską darykite su protu, palikite kuo daugiau laisvės vienas kito asmenybei, gerbkite nuomones ir požiūrius, patylėkite, kai to reikia, išsakykite tai, ką reikia, tinkamu laiku:) priimkite savo gerąsias ir blogąsias savybes, tuomet priimsite ir partnerį… ir t.t. viskas paprasta, tačiau reikalauja daug pastangų ir nuolatinio darbo, pirmiausia, su savimi ir su partneriu

  5. Moteris25 parašė:

    Straipsnis yra ‘Kaip myleti lietuvi vyra’.. Labiau lyciu lygiose salyse, sis straipsnis vadintusi Kaip myleti vienas kita’

  6. to Moteris parašė:

    Tapai kilimeliu? Nu tuokiu kodel:))

  7. Anonimas parašė:

    Perskaičiau visus punktus mintyse taikydamas juos atvirkščiai – merginai. Ir visi kuo puikiausiai tinka. Čia patarimai apskritai tarpusavio santykiams, nebūtinai vyrams. Juk visi nori būti rūpimi ir suprasti.

  8. Skaitytoja parašė:

    Bet iš tiesų kiek galima apie vyrus? Kiek atsidarai tinklalapių visi ir rėkia, kokia turi būti, kaip gaminti, ką gaminti, kaip apsirengti, kokie drabužiai patraukliausi vyrams ir panašiai iki seksualinių detalių… O gal reiktų straipsnio, kuris parašytų, kad moterims patinka nusiprausę ir savimi mokantys pasirūpinti vyrai ? Gal reiktų parašyti, kad moterys mėgsta gėles ir dėmesį ? Nes toks jausmas, kad dabar vien moterys turi šokti aplink vyrą su skaniausiais valgiais ir dar aukštakulnius įterpti ir dar visada gražiai atrodyti, o ką moterims negali būti sunkių dienų, kai norisi pabūti tik lovoje, nesusišukavus ir su pižama ? Kas mes? kokie robotai, kurie turime kasdien keltis ir stengtis įtikti vyrui ? Aš manau, moteris turi patikti pirmiausia sau, kad ir su tuo nusmukusiu megztiniu, vyrų netraukia apsmukę megztiniai ? Kokia bėda ! O ko iš tiesų vertas vyras, kuris ieško tik trumpo sijonėlio ir gilios iškirptės?
    Gaminti valgyti moteris turi tik tada, kai pati to nori, ne tie laikai, kad moterys visą dieną aplink puodus šoktų. Dabar tie laikai, kai ir vyrai turi mokėti išsikepti kaip minimum kiaušinienę.

  9. To: parašė:

    „Skaitytoja” labai užsigavai? nes turbūt labai feministė esi? Gal užteks priekaištauti straipsniu, ar jo autoriui. ABU, turi stengtis ABU, ir svarbiausia veins dėl kito ir kiekvienas dėl savęs. O svarbiausia neišsikalinėti dėl smulkmenų, nes paskui nebelieka laiko pabūti kartu ir pasidžiaugti!

  10. Skaitytoja parašė:

    Prajuokinote, gerbiamasis ar gerbiamoji :D Aš feministė ? Pirmą kartą girdžiu.Pirmas dalykas – dėl nuomonės nesiginčijama – ar aš priekaištauju autoriui ? Ne, tai irgi jo nuomonė, bet aš tiesiog nesuprantu, kodėl tiek daug patarimų internete duodama moterims ?
    Jūs pats sakote, kad ABU turi stengtis, tai kodėl patarimai vien moterims ? Ar aš sakiau, kad moteris turi nesistengti ? Aš taip nesakiau ! Bet negali žmogus būti visada toks pat, taip ir moteris negali būti visada pasipuošusi, išsipusčiusi ir pagaminusi valgyti. Visi turi jausmus, turi nuotaikas ir jei vyras nesugeba džiaugtis moterimi tokia, kokia ji yra, jei jam reikia tik to, kad ji dėl jo nertųsi iš kailio, tai yra labai gaila… man yra gaila ir tų vyrų, kurie nesugeba pajausti kažkokių jausmų moteriai, o vien žiūri, kad ji atrodyti nepriekaištingai ir tų moterų, kurios stengiasi įtikti vyrams. Moteris, kaip ir vyras, turi būti savimi. Jei kažkuris iš partnerių nepriima kito, tokio koks jis yra, o pastoviai kritikuoja, kad turi kažką keisti dėl jo, tai tokie santykiai niekur neveda.
    Ir man labai įdomu, kodėl moterys turi klausyti visų patarimų duodamų internete ? Kodėl būtent turime rengtis juodais aptemptais sijonais, kodėl turime dažytis raudonais lūpdažiais ir pan (čia tik pavyzdžiai). Moteris gali būti graži ir kitaip atrodanti, kodėl ji turi būti stereotipiška? Dėl išvaizdos: aš esu įsitikinusi, kad moteris pirmiausia turi patikti sau ir jaustis patogiai ir rengtis taip, kaip jai atrodo gražu. Ar ji turi vaikytis madų ir būtinai tiesinti plaukus vien dėl to, kad dabar tokia mada ? Aš manau, kad tikrai ne. Vyrui turi patikti moteris tokia, kokia ji yra, su visais trūkumais ir privalumais. Ar aš sakau, kad ji turi būti nesusitvarkiusi ? Ne, aš tik sakau, kad ji neturi sekti jai primetamų stereotipų.
    Ar aš kažką įžeidžiu ? Labai gaila, jei mano nuomonė pasiekė Jūsų ego ir jūs įsižeidėte… Tačiau tai jau Jūsų asmeninė problema.

    • skaitytojas parašė:

      Daug patarimu duodama moterims, nes jos pacios daznai nezino ko nori, nes kai tiek daug pasirinkimo jo pradeda blaskytis. Juk Vyrai demesi joms rodo, todel moterys siek tiek ispuiksta, o sis straipsnis kaip tik puikus kelrodis sugrizt i realybe ir mylet ta vieninteli.

      • Skaitytoja parašė:

        Ir kur jau čia toks didelis pasirinkimas ? :D Dar moterys išpuiksta ? man atrodo, kad Lietuvoje, na gerai, konkrečiai Vilniuje, vyrams didelis pasirinkimas.. vien prospektu praėjus gali pamatyti tikrai daug gražių, kultūringų ir susitvarkusių damų/ merginų.. O kur tie vyrai tikrieji ? Baruose tik tokie, kurie savo raumenis rodo ir sakinio suregzti nemoka, o kiti namie prie kompiuterio ar TV kiurkso, visi sulysę it po karo … ir čia vadinasi moterys rankų nepraskiria ? :D
        Negana to, baigėsi tie laikai, kai vyrai pirmi prieidavo prie moterų, dabar jie jau bijo būti atstumti ir sėdi kampe.. o kas jei moteriai irgi nedrąsu pirmai prieiti ? Ir šiaip moterys bailių nemėgsta…

        • Ignas parašė:

          Vien prospektu praėjus gali surasti daug kulturingu ir graziu, susitvarkiusiu vyru. O tai vyras negali nei i bara nueit, nei raumenu parodyt, nei prie tv pasedet?? ko butent tau reikia is vyro? Gal ne tokius signalus siunciat delto ir neprieina, jeigu nusisypsotum tai ir prieitu :)

  11. Skaitytoja parašė:

    ” Neišsikalinėti dėl smulkmenų” ? Ką turite omenyje ?
    Dažnai iš smulkmenų ir susideda gyvenimas, iš smulkmenų galima pažinti žmogų.. iš žodžio, iš užuominos, iš mažyčio bajerio, kuris turi paslėptą mintį.. Pvz. jei žmogus kažką padaro ne taip, smulkmenose, labai tikėtina, kad jis taip gali pasielgti ir dideliuose reikaluose. Pvz., jis pasiima kokį nors daiktą, neatsiklausus, ir apie tai nieko niekam nesako, atrodo smulkmena, ar ne ? Tačiau jei jis taip pasielgė ir tą nuslėpė, niekas negarantuoja, kad jis taip nepasielgs su kuo nors brangesniu, stambesniu .. taip kad.. smulkenos yra svarbios ir prieš ką nors darant reikia 9 kartus pagalvoti ir tik 10 padaryti.

    • skaitytojas parašė:

      Nnoreciau tokios zmonos kaip jus. Gal istiesu susiraskite moteri ir jums nebus geda del jos stengtis, nes ji bus moteris.

      • Skaitytoja parašė:

        Mano brangusis, Skaitytojau, Jūs mane paliekate? Manęs nevesite ? ;( aš raudu visu balsu… suicidinės mintys jau kyla mano galvoje, gyvenimas nebetenka prasmės !!!

        O jei rimtai, tai čia jau gerą akmenį į mano daržą mestelėjai, kaip visą asteroidą iš kosmoso su sprogimu.. Žinoma, labai dėkoju už Jūsų gerbiamą nuomonę, mėginu Jus suprasti, bet suprantu, kad Jūs mane neteisingai supratote… Ir ko mano komentaras Jums taip neįtiko ?
        Aš galiu tik tiek pasakyti : savo komentaruose nieko konkretaus neminėjau, kalbėjau abstrakčiai, o Jūs sukonkretinote mane, lyginate su kitomis ir dar viešai… Argi Jums negėda šitaip įžeidinėti ? Ar Jūs visiems žmonėms, kurių nemėgstate liejate savo įtūžį nepagalvodamas? Man nuoširdžiai gėda už Jus, kad lietuviai yra tokie neišauklėti, užsienyje niekas šitaip nepiktžodžiauja, galima kritiką pasakyti konkrečiai žmogui ir mokėti tą pasakyti neįžeidžiant kito žmogaus… Va čia ir pasireiškia tolerantiškumas, mandagumas ir dar daug kitų vertybių… Aš Jums tikrai palinkėsiu rasti tokią žmoną, apie kokią svajojate.

        • skaitytojas parašė:

          O butent kurioje vietoje as jus izeidziau ? Tai, kad isreiskiau savo nuomone ir pasakiau, kad nenoreciau tokios zmonos? Na tai tik mano nuomone ir as vienas, o kitu simtai, tai nera ko isizeisti del vienos anonimines nuomones.

  12. Vilija parašė:

    Kas is straipsnio stengiasi pasimokyti, o kas jame klaidu iesko.

  13. Skaitytoja parašė:

    Kaip Albertas Einšteinas yra pasakęs: „Svarbiausia užduoti klausimą: kodėl ? ” Tie kurie tyliai viskam pritaria yra dvasiškai mirę.

  14. saule parašė:

    Pritariu vienos skaitytojos nuomonej,kad reiktu daugiau straipsniu vyrams,kaip elgtis su moterims. Jeigu jau moteris turi rupintis,kad vyras jaustusi vyriskas,tegul ir vyrai pasirupina,kad moterys pasijustu tikrom moterim:) Is kur moterys tokios stiprios? Todel,kad nera i ka atsiremti:) Susimastykit vyrai:)

  15. tikrai taip parašė:

    Leiskite vyrams buti vyrais, medziotojais ….o pacios bukime moterimis ir nereikes jokiu gincu. Gincai prasideda kai moteris nori uzimti vyro vieta seimoj. Protinga moteris niekada nesivarzys su vyru, nepuls vadovauti ir aukleti. Vyras seimos galva ir taskas. O moteris kaklas. Mokekit teisingai ir subtiliai sukineti galva ir pamatysit koki turta turit. Pacios juk issirenkat vyrus, kaip ir vyrai moteris. Bet dauguma moteru daro viena didele klaida, nutaria kad peraukles ir teka uz bet kokio.

  16. Eglė parašė:

    Klausykit, o jūs nemanot, kad truputį ne taip suvokiat situaciją? Sakot, kiek galima vis apie moteris ir moteris… o jūs dažnai vedate į google paiešką, kaip būti geram vyrui savo moteriai ar kažką panašaus? Tikriausiai, kad ne, nes jums tai nėra aktualu, o štai vyrai domisi, tik gal kitais būdais: kaip nustebinti, kaip elgtis ir suprasti. Mes juk jiems vienas didelis klaustukas, tik vyrai labiau linkę sukonkretinti savo paieškas, būtent todėl, mes gal ir nerasime milijono didelių antraščių KAIP PADARYTI MOTERĮ LAIMINGĄ ar KAIP BŪTI TOBULU VYRU. Nors gal ir būtų šaunu jei kas nors išvestų formulę ko iš tikrųjų nori moterys :) Tad gal neskubėkite teisti iš anksto nepasidomėję ar jūs iš tikrųjų tokios jau teisios šiuo klausimu. Tuo tarpu, aš manau, jog tai tikrai vertas dėmesio straipsnis. Juk parašė psichologė, o ne žmogus iš gatvės. Sakysit, šiandienai kartelė moterims yra iškelta toookiais maaataaaiiiis… ir atsidusit. Taip rengtis, taip atrodyt, tą daryt, to ne, tas tabu… O sėdėdama su drauge purkštaujat tema „bet jau tie vyrai šiais laikais” kaip paskutinės senutės. O vyram tai jau kartelės nekeliat ar ne? Aš iš vyresnių tik ir girdžiu kad visos „mandros”, pasikėlę, persivertinę ir nežino ko nori. Kai kurie taip ir lieka senberniais, nes moterų kartelės sako, kad joms reikia tokio vyro, kad ohoho… su metais ta kartelė vis kyla, kyla… o kas juokingiausia galų gale nuėjus į pasimatymą moteris ne nusiteikia linksmai laiką praleisti, o klausia, tai kur tu dirbi, kiek uždirbi ir su doleriukais akyse nužvelginėja jo mašiną ir drabužius, net batų nepraleisdama. Betrūksta to kad pakėlę koją, dar ir dydį pažiūrėtų… Sakyčiau… Atsisėskit. Paskaitykit istorijos šiek tiek. Pažiūrėkit kokios kartelės anksčiau moterims būdavo. Juk labai gera patarlė yra „Visur gerai kur mūsų nėra”. Ji čia labai net prie ko. Paskaičius apie „kartelę” moterims kokiam 17-18 amžiuje nusipurtyt galima. Korsetai, etiketai, taisyklės, makiažai kurie kenkė tiek sveikatai, tiek veidui taip, kad 30 metų moteris atrodydavo be „švino kaukės” kaip paskutinė pabaisa… Jūs kada sąžiningai savęs paklausėt ir atskyrėt ribą tarp vyro ir tarp moters? Aš visada būsiu logiška ir suprasiu tą faktą, kad taip, mes silpnos. Fiziškai mes esam tikrai silpnesnės nei kad vyrai. Jie mums padeda nusirenkti striukę ar paltuką, jie mums atidaro duris, jie mums paduoda ranką kai einame su aukštakulniais ir turime nuo kur nors nulipti, jie dovanoja mums gėles, jie galų gale mus nešioja ant rankų… ir mes tai vadiname galantiškumu, dar atsimenat šį gražų žodį? Tai kodėl kai sakoma jog moteris turėtų pasistengti dėl vyro, tai jau vadinama durų kilimėliu? Atsibuskit, nebūkit tokios susikoncentravę į save, jei turite vyrą, pagalvokit koks jis buvo jūsų santykių pradžioje ir kaip jūsų ciniškumas pakeitė jį į dėl jūsų nesistengiantį, aptingusį padarą. Visus vyrų stengimusis jums padėti, kaip jūs atsakot? Man nereikia pagalbos, aš mat pati galiu, aš savarankiška. Vyrui patinka padėt moteriai, tai kelia jo savivertę, o be to leisdamos padėti pačios sau gyvenimą pasilengvinsit… Ką sakot kai vyras komplimentą pasako? Išmokit vieną kartą padėkot, o ne zurgzt, nes kitą kartą neišgirsit. Ne logiška kad jei esi sukritikuojama, išvadinama melage, tai antrą kartą nesakysi? Jei jūs sau negražios, nereiškia, kad kitiems irgi negražios. Galėčiau dar rašyt ir rašyt… kiek jums vyrai daug oj daug nepasako, nes jie paprasčiausiai nepratę skūstis ir bumbėt. Bet reikia tik išmokt klausytis, surinkt nuotrupas to kas jiems vis dėlto prasprūsta karts nuo karto ir susidarai pakankamai gerą vaizdą nuo kurio net baugu pasidaro… Juk mes esam moterys. Tai gal ir būnam moterimis, o ne vyrais ar mažomis nepatenkintomis mergaitėmis? Nustokime galvoti litais ir pradėkime galvoti laimės matais. Juk praturtėti galima ir kartu :) Svarbu žmogus verčia jaustis jus laimingomis ir nuostabiomis… nepraganykit to jausmo, nes jis pats geriausias. Juk taip sušildo širdutę kai žmogus iš šalies pasako, kad vyras su kuriuo gyveni, apie tave ne bloga šneka, o sako, bet tu žinotai kaip smagu kai grįžti namo, o tavęs laukia… arba, tu žinai, aš visai galvoju, kad gal reikėtų pataupyt pinigų, gal ant buto didesnio, vestuvių, į kelionę kokią (aš kalbu ne apie pinigus čia, o apie žmogaus norą gyventi kartų materialistės :P ), arba tu žinai grįžau namo, parsinešiau lavašą ( :DDD), o ji taip skaniai prigaminus, visa laiminga laukia manęs… tai štai… ar ne geriau tokius dalykus iš kitų žmonių sužinot, o ne paskutinio jūsų barnio išvadas kitų žmonių akimis? Matytumėt kaip tikri vyrai vertina natūralią moterį. Gražu, ne per daug makiažo, kitaip tariant minimum ar išvis be špakliaus, tik tušas ir lupų blizgis ir gausit tiek komplimentų kokia tu graži… aišku iš savo vyro. Ir taip mes galim vaikščiot su treningais namie ar nubėgti iki parduotuvės taip pat su treningais, svarbu jokiu būdu ne riebaluotais ar susivėlusiais plaukais, juodom panagėm ar panašiai. Gražios, susitvarkę ir su treningu. tai turima omeny sakant, kad turit gražiai atrodyt savo vyrui, o ne kaip po gerų pagirių :D. Taigi atsipeikėkit, ta kartelė jum tikrai maža, norėsit, sugebėsit, vyras net ir valgyt jum daryt padės, tik nustokit jį dėt į šuns dienas ir vertint pradėkit.

    • Ignas parašė:

      Aš tave myliu, tikiuosi viena diena surasiu tokia protinga ir patyrusia mergina kaip tu :)

    • Liepa parašė:

      Ačiū, Egle. Jūsų komentaras puikus. Beveik kaip straipsnis. Tikiuosi, kad bumbančios moterys, kad parašytas straipsnis yra nesąmonė, paskaičiusios jūsų komentarą bent kiek susimąstys. Gerbiu moteris, kurios taip puikiai moka viską išsakyti. Man taip neišeina, todėl džiaugiuosi, kad pasitaikė galimybė perskaityti šį jūsų komentarą.

    • Inga parašė:

      Tikrai puikus Eglės komentaras ir labai teisingas straipsnis, po kiekvienu punktu pasirašau. Ko nors darymas dėl vyro nėra nusižeminimas, tai meilės išraiška ir dar geriau, jei moteris moka ti daryti tokiu būdu, koks patinka jos vyrui. Dar reikėtų pridėti, kad vykdyti reikia ne tik tol, kol įsimylėjimas užvaldęs, bet visą gyvenimą :)

  17. Vilija parašė:

    Gal maziau prisigalvokim apie paikas samokslo teorijas ir daugiau mylekim? Ka daugiau galiu pasakyti… Juk ne zodziuose esme, o veiksmuose.

  18. Aurimas parašė:

    Beveik visa tiesa parasyta, bet yra ir skirtingu vyru, pavizdziui man patinka kai mane vadina deminutyvai, pvz drauge i mane daznai kreipiasi: katinai

  19. Liepa parašė:

    Labai geras straipsnis. Kas nesutinka, kad rašoma tiesa, turbūt nemąsto, kad taip ir turi būti. Ir nesiskųskite, moterys, kad tiek daug straipsnių apie tai, kaip mylėti vyrą, nes jų reikia. Ir jeigu jūs skundžiatės, tai turbūt dėl to, kad vis dar nesuprantate ir tikitės, kad kitame straipsnyje bus parašyta ne tiesa, o tai ką norite perskaityti. Jeigu nepastebėjote, tai yra daug straipsnių kaip suprasti ir mylėti moteris. Ir tie straipsniai skirti vyrams. Sėkmės visiems meilėje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.