Kūno ir Judesio terapijos užsiėmimai moterims
0 (0)

Kūnas yra mano sielos namai. Aš save išreiškiu per judesį, gestus, kūno laikyseną, balso tembrą, garsus, prisilietimą. Man yra gera leisti sau būti su visomis emocijomis ir jausmais, kurie mane lanko. Nieko neatstumiant ir neišsižadant. Aš galiu jiems duoti erdvės skleistis, būti išgyventiems ir priimtiems. Galiu sakyti sau ir visoms savo asmenybės dalims „TAIP“. Man būdas eiti savo esmės link yra šokis ir judesys, dėl to kviečiu ir jus, mielos moterys.

Leisti su atjauta pažinti save, suvokti ką man sako mano jausmai, kokie yra mano poreikiai, kokia yra mano vidinė tiesa? Susitikti ir per kūną išreikšti savo vidinį pasaulį.

Kiekvienai iš mūsų svarbus poreikis – jaustis pamatyta. Pamatykime pirmiausia pačios savo vidines dalis, kurios ilgisi dėmesio ir praneša apie save įtampomis kūne, psichosomatiniais skausmais, nerimu, konfliktais, nevaldomomis emocijomis, nepasitenkinimo jausmu, besitęsiančiu nuovargiu ir kitais psichologiniais sunkumais, trukdančiais mums būti laimingoms.

Šokis ir judesys yra mano būdas švęsti gyvenimą, kiekvieną akimirką. Judesys yra autentiška manęs išraiška, kai aš galiu labiausiai būti savimi ir papasakoti tos akimirkos istoriją per kūną. Man tai yra apie buvimą ryšyje su savo esme, apie autentišką gyvenimą.

Kviečiu ateiti ir patirti šią šventę pačiai. Kad ir ką darytume skatinu tai atlikti su meile ir atjauta. Mano patyrimu meilė yra gydantis ir svarbiausias terapinis komponentas.

Užsiėmimuose mes naudosime įvairius įrankius: meditaciją, kūno įsisąmoninimo praktikas, judesio bei šokio terapijos elementus. Grupė atvira, tad galima prisijungti bet kurį trečiadienį.

Ką atsinešti: judesių nevaržančią aprangą, šiltesnes kojines.
Dalyvėms: nereikia turėti jokio išankstinio fizinio, psichologinio pasiruošimo tiesiog ateikite tokios, kokios esate tą dieną.
Užsiėmimus veda Inga Dirsytė – psichologė, integruotos kūno ir judesio terapijos studentė, šokio terapijos seminarų dalyvė, apie dešimt metų besidominti dvasinėmis praktikomis ir reguliariai užsiimanti meditacija.
Investicija į save – 8 eurai.
Adresas: Krivių g. 5/Baltojo skg. 12, Psichologijos studija „Menas būti“ mažoji salė, Užupis, Vilnius.

Trečiadieniais 17:30- 19:00 val.

Būtina registracija, salė talpina iki 8 dalyvių.

El. paštas Inga@autentiskasgyvenimas.lt
FB- https://www.facebook.com/psichologe.Inga/
Daugiau informacijos autentiskasgyvenimas.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.