Renkama porų ir šeimos psichoterapijos mokymų grupė
0 (0)

seima

Norite įgyti ar sustiprinti profesinius įgūdžius darbui su poromis, šeimomis, jaunais žmonėmis ar jų aplinka? Siekiate kūrybiškai dirbti sudėtingose ir neįprastose situacijose? Ateikite mokytis sisteminės porų ir šeimos psichoterapijos.

Šeimos santykių institutas yra organizacija, kuri ypatingą dėmesį skiria sisteminių idėjų vystymui ir pritaikymui Lietuvoje. Jau penkiolika metų institutas savo praktikoje taiko sisteminę porų ir šeimos psichoterapiją. Veiklos išskirtinumu galima laikyti ir į vaiką orientuotą sisteminę praktiką, siekiant prasmingo vaikų dalyvavimo šeimos psichoterapijoje.

Šeimos santykių instituto vykdoma porų ir šeimos psichoterapijos mokymų programa pateikia žinių bei praktinių įgūdžių, ir kartu padeda mokymų dalyviams integruoti įgyjamas kompetencijas į savo kaip terapeuto stilių ir tapatumą.

Dabartiniame visuomenės radikalių pokyčių laikotarpyje gebėjimas mąstyti apie porą / šeimą sistemiškai yra svarbus, nes mąstant ir tiriant kiekvieną atskirą šeimos narį bei teikiant jam individualią pagalbą sunku pasiekti akivaizdžių rezultatų. O nagrinėjant sisteminiu požiūriu, atsižvelgiama į skirtingus šeimos narių požiūrius ir atskirų sistemos komponentų ryšius.

Mokymų metu:

  • įgysite praktikoje pritaikomų žinių ir daug įvairių technikų darbui su pora ir šeima;
  • turėsite kvalifikuotų mokytojų paramą ir palaikančią grupę;
  • ugdysite ir plėtosite unikalų mąstymą, susijusį su požiūriu į savo darbą, į asmens, poros, šeimos sunkumus.

Programa skirta: visų specialybių gydytojams, psichologams, slaugytojams ir socialiniams darbuotojams, įgijusiems magistro laipsnį, gydytojams rezidentams, psichologijos ir socialinio darbo magistro studijų studentams.

Mokymų vieta: Šeimos santykių institutas, L. Zamenhofo g. 9, 44287, Kaunas.
Mokymų pradžia – 2017 m. kovo mėn.
Registracija į mokymus vyksta iki 2016 m. gruodžio 30 d. 
Detalesnė informacija tel. 8 37 750 935, mob. +370 697 23 995, el. paštu zivile.keryte@ssinstitut.lt

Plačiau apie programą rasite čia: ssinstitut.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.