Seime vyks konferencija apie alternatyvaus ginčo sprendimo būdus tarp vartotojų ir verslininkų
0 (0)

konfliktai

Lapkričio 4 d., penktadienį, 9.30 val. Konstitucijos salėje (Seimo I rūmai) Seimo Teisės ir teisėtvarkos komitetas kartu su Kazimiero Simonavičiaus universiteto Teisės fakultetu, Nacionaline vartotojų konfederacija organizuoja tarptautinę konferenciją „Alternatyvaus ginčų sprendimo tarp vartotojų ir verslininkų teisinis reguliavimas: Europos Sąjungos bei Lietuvos patirtis“.

Konferencijos tikslas – plėtoti tarptautinį mokslinį bendradarbiavimą alternatyvaus ginčų sprendimo tarp vartotojo ir verslininko (AGS VV) teisės srityje. Konferencijoje numatoma nagrinėti alternatyvaus AGS VV teoriją ir praktiką Europos Sąjungoje bei Lietuvoje. Pranešimus skaitys Lietuvos ir užsienio šalių (Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Lenkijos)  teisės mokslininkai.

Konferencijos programa

Konferencijoje bus užtikrintas sinchroninis vertimas iš/į lietuvių/anglų kalbas ir ji bus tiesiogiai transliuojama internetu.

Apie dalyvavimą tarptautinėje konferencijoje iki spalio 31 d. 10 val. prašome pranešti el.p. jolita.malinauskaite@ksu.lt nurodant savo vardą, pavardę atstovaujamą instituciją ir kontaktinę informaciją (el. p., mob. tel. Nr.); parašyti, ar pageidaujate gauti dalyvavimą konferencijoje patvirtinantį pažymėjimą.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.